MarksManK1nq adlı kullanıcının mesajları

    Merhaba,

    Arkadaşlar at44 tüfek tüpüne dün akşam 100 bar bastım sabah kalktığımda 60 bara düşmüş ? Nereden kaçırıyor? Neden yapıyor bilemiyorum. Üstadlar yardımcı olabilir mi ? :?:;(

    Merhaba arkadaşlar,

    Gebze Kocaeli'de havalı tüfek kullanıcısı var mı ?

    Varsa görüşelim etkinlik yapalım bayramdan sonra.


    Ayrıca Gebze ve yakın çevresinde pcp için scuba tüpü olan var mı tek dolum yapmam gerekiyor. Yardımcı olmak isterseniz yazabilirsiniz. Teşekkürler..

    Merhabalar,

    Arkadaşlar Hatsan at44 long lw tüfeğim var tüfek yanında gelen dürbünüm mildotsuz bu sebeple sağlıklı atışlar yapamıyorum.

    Mustafa ekiz beye haftasonu regülatör montajı yapmaya gideceğim. Regülatör olduğu zaman dürbünde mildot olursa daha zevkli atışlar yapacağımı düşünüyorum.

    COMET 3-9x32 Reddotlu Tüfek Dürbünü

    Tüfeğe özel modifikasyon yapmak istiyordum reddot için ancak adamlar zaten düşünmüş. Sizce nasıl kullanan var mı ?

    kullanan varsa artıları ve eksileri nelerdir ? ağırlığı nedir (şu anki dürbün 1kg) ?

    Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.

    İyi atışlar arkadaşlar.

    Arkadaşlar merhaba,

    Yaklaşık 8-9 aydın hatsan at44 long lw tüfeğim var. Çok memnunum fakat şu anda atışlarımda acayip güç düşüşü hissediyorum. Bir de 10 mermi atıyorum 50 bar basınç uçuyor gidiyor.(200 bar san iken) bu konuda yardımcı olabilecek var mı nasıl iyileştirebilirim ? :(

    Hayırlı olsun ne aldınız içerik ve fiyat konusunda bilgi verirmisiniz.

    dostum at44 tactical long lw aldım ağırlık konusunda biraz rahatsız ediyor ama dipçik yanak kısmı ve yedek şarjör yerleri beni cezbediyor atış konusunda hiç problemim yok tavsiye ederim yani

    Merhabalar,
    Arkadaşlar at44 tüfeğimi aldım fakat dürbünden memnun kalamadım 3x9x44 lazer ışıklandırmalı bir dürbün ama dümdüz bir artıkılı var benim aradığım ise mildot veya half dot tu. İnternette araştırıyorum dürbün fiyat ve dış görünüşleri var lakin iç görünüş yok bu görselleri verebilecek ve fiyatlandırabilecek bir site var mı arkadaşlar bildiğiniz ? Veya önerebileceğiniz fiyatı çok fazla olmayan bi dürbün ?

    Üstadım at44 kullanan umarım dediğin pelletleri kullanan vardır. rabbite 50 tl gibi bi ücret verdim çöpe gitti desem yeridir o yüzden her birini alıp denemem bana maddi anlamda zarar verecektir. Diğer pellet teknik ölçülerini bulabilirsem uzunluk olarak yani şarjör ölçüleri ile karşılaştırıp alabilirim.

    Üstadlar merhaba,
    Hn rabbit pellet aldım rengi sarı neyse şarjore doldurdum atış yaptım baktım saçma sapan yerlere gidiyor. Extact taktım atıyorum nokta en fazla rüzgar etkiliyor.
    Rabbiti tekrar attım inceledim nereye gittiği belli değil bi sağ alta gidiyor bi sola gidiyor bi üste gidiyor bi alta anlamadım gitti arkadaşlar.
    Sorun nedir sizce 5.5 kalibre

    Merhaba üstadlar,
    Konu daha önce açıldı ise ben bulamadım affola
    Üstadlar youtube de bi abi var regülatör montajı yapıyor. Güvenilir olduğunu düşünüyorum.
    Noktaatis@yandex.com email ile ulaşabiliyor muşuz ben yazdım geri dönüş alamadım. Ustamızın telefon numarası var mı ve güvenilir mi ? Siz yaptırdınız mı önerilerinizi bekliyorum teşekkürler...

    Arkadaşlar merhaba,
    Uzun süredir at44 hakkında sorular soruyordum. Şu an aldım ve ilk atışlarımı yaptım bu haftasonu şimdi eve geldim ve hava basayım dedim basamıyorum. Arkadaşlar 50 bardan sonra çıkmıyor. ve daha sadece 1 kere hava bastım tüfeğin hava giriş kısmından kaçak sesi geliyor nasıl engellerim bilemiyorum. yardımcı olur musunuz ?