O kadar kanata bir de grubu iyi olsa ?
Neredeyese elimle serpme atsam daha küçük grup olacak ![]()
Bir de yaylıda tepmeyi ciddi arttırıyor
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
O kadar kanata bir de grubu iyi olsa ?
Neredeyese elimle serpme atsam daha küçük grup olacak ![]()
Bir de yaylıda tepmeyi ciddi arttırıyor
Geçenlerde Katresuya uğradığımda Kadir Bey ile sohbet ederken konu pelletlerden açıldı ve Gamo'nun çapaklı pelletlerine geldi.Kadir Bey'in çapaklı Gamo konusunda çok beğendiğim bir tanımlaması oldu ; " Kanatlı Gamo"
Resimden de görüleceği üzere etek üzerinde 0,9 mm'lik bir kanatçık var ![]()
Takdiri üstadlara bırakıyorum ![]()
[Resim Engellendi: http://s7b.directupload.net/images/100208/temp/r73frc74.jpg]
link'i bir check edebilirmiyiz, bir kaç defa denedim bağlanamadım
Vaşak (Felis Lynx ) ve Karakulak (Caracal caracal ) var (Şimdilik ).Anadolu Parsı (Panthera Pardus Tulliana ) ise yıllardır takip edilmesine rağmen bulunamadı.Zaten var ise de bulunmaması daha hayırlı .
solak sentetik kundağa hayır demem
solak ahşaba hiç demem
kısacası solak olsun çamurdan olsun
+1000
Ellerinize sağlık, devamını dilerim ![]()
Meraklı arkadaşlara Frederick Forsythe 'ın romanından uyarlanan "The Day of Jackal " (Edward Fox ) filmini tavsiye ederim. İstanbul'da oturanlar DVD'cilerden temin edebilir.Bruce Willis'in oynadığı filmin orjinalidir.
Bence herikisinde de vardı! ![]()
Budur !!!
Teşekkür ederim .Nikkolar gelince siparişe ekliyim ![]()
Serdar Bey,
Silikon Sprey için tavsiye edeceğiniz bir marka, kod numarası var mı ?
Ateşli silahlar için kullanılan bir terim.Genelde dürbün/red dot ayarları bir kaç atıştan sonra ısınmış namluya göre yapılıyor.Soğuk atış ;adı üzerinde, belli bir süre atış yapılmamış namudan yapılan ilk atış. Soğuk atışın vuruş noktası farklı .Özellikle keskin nişancıların ilk ve tek atıştan başka şansları olmayabilir. Dolayısı ile tüfeklerinin soğuk atış noktalarını measfeye bağlı olarak bilmeleri gerekir.
Teşekkür ederim Nighthawk ,
Silahı H&K sitesinde göremedim ama MKEK sitesinde var ,ama sitede fazla detay yok .İnternetten boyutlarına bir bakayım .Subcompact bir ölçüde ise düşünebilirim.Hatta belki bir Ankara seyahatimde MKEK 'de camekandan bile görebilirim. Birisi almaz ise tabii ![]()
Bahsettiğim uniqe denen tabanca sağlak atıcılar için üretilmiş bir tabanca. Popülasyonun %93 'ünün sağlak olduğu düşünülürse yanlış bir yaklaşım dağil .Ancak benim gibi sol elini kullananlar için ciddi dezavantaj ,çünki tabanca elime oturmuyor.Dolayısı ile anlaşım değil de daha çok ergonomi meselesi .
Tamam kızmayın yaa ,Glock bilinilirliği daha yüksek bir silah diye benim için ön planda ! Üstelik şeklini de beğeniyorum.
Sig Sauer.... tartışmaya gerek yok ama Glock'la aralarında fiyat farkı var ve hakediyorda.... Ayrıca Sig Sauer alırsam Airgun bütçesinden yiyebilirim ![]()
H&K 'da sanırım iyidir. Askerde MP5'i ve G3'ü iyiydi .Nighthawk'da tavsiye ediyor
Yerli silah düşünmüyorum (Yanlış bir şey söylemedim umarım !)
Bir de her iki el (solağım ) ile kullanılmaya müsait bir silah olmalı. Askerde Fransız yedilisi tabir edilen uniqe'den nefret etmiştim.
Bu arada fikrini belirten herkese teşekkür ederim
Hayırlı olsun ,Güle güle kullanın !
mesela P238 sub compact gibi mi ? ![]()
Tebrikler !
iyi seneler .
Şaşırmadım desem yalan olur (mevzuat bööle ) ![]()
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim
Glock hakkında biraz araştırma yaptım ,ancak satıcısı olmayan birinin yorumları benim için önemli !
Ellerim çok büyük değil ,dolayısı ile bir problem çıkacağını düşünmüyorum.
Bazen kırsalda ailem ile kamp yapmaya gidiyoruz,ya da işlek olmayan yollarda gece yolculuğu yapıyorum.Bu tür faaliyetlerde ailemi ve kendimi krumak için uygun bir silah olduğunu düşünüyorum.
Poligon hususu güzel tabi de ,daha evdeki havalı tüfeklerime kendi içişleri bakanımdan tam izin alamadım
.Glock'u kesin bilmemeleri lazım !
MKEK'in Tandoğandaki yerinde teşhir var mı ,biliyormusunuz ?