Taşıma ruhsatı işini halledebilirsem evet.Ben taşıması kolay, fazla büyük olup taşırken belli olmayan ve güvenilir bir tabanca istiyorum .Anladığım kadarı ile siz Glock konusunda uzmansınız, tavsiyelerinizi almak beni mutlu eder.
taner.eren tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Glock 26 hakkında bilgisi olan ,kullanan var mı ?
-
-
Diana'nın 2009 yazında piyasaya sürdüğü ve sonbaharda Türkiye'ye gelen bir tüfek .Yeni bir tüfek olduğu için kullanıcısını bulman zor.Ancak tüfeği kaba taslak incelediğimde bana göre iki önemli unsur gördüm
1. Çok şık, kaliteli bir ahşabı var.(Gerisin söylemiyorum ,zaten Diana )

2. Biraz ağır bir tüfek ,ayak ve orta karar bir dürbün ile 5kg'ı yakalar.

Tavsiye edermisin dersen ? evet ..
-
Osmanlı yayı ile avlanmak yasak değil demekki !!

-
-
Crosman 1077 tüfekten kardeşim de kullanıyor.Tüfeğe baktığınız vakit modifiyeye uygun olmadığını görüyorsunuz.Bence tüfeği hiç ellemeden (modifiye )zevkinizi alana kadar kullanıp ,sonrasında satıp daha kuvvetli bir tüfeğe geçin.
Ayrıca tüpler de 1,25 TL/ad. ve bir tüple max.36 adet stabil atış yapılabiliniyor.Sizin temin ettiğiniz yer pahalı satıyor olmasın ?
-
evet ,anladım
e bana da fındık kaldı gibi ?;,;-
neyse , yakındaki bir döşemecide yaptırıyim,kızımın içi plastik granül dolu bir ayısı var belki ondan birşeyler olur !!
-
öncelikle sizleri tebrik ederim .;d;
Resimlerdeki kum torbalarını nereden aldınız ?
-
Bir kağıda/kartona + (artı ) çiz ve 10m measfeden nişan alarak reddot'un artikılını bu artının üzerine oturtacak şekilde 5-10 atış yap. Kuvvetle muhtemel kağıttaki artının sağında solunda bir yerde atışların toplanacaktır.Atışların kümelendiği bölgenin merkezini kağıttaki artının merkezine göre ölç. Büyük ihtimal ile 10 m mesafe için kağıtta 1mm-0,7 mm gibi mesafeye karşılık gelen klik ayar sayısı verilmiştir.Bu klik sayılarına göre ayarlamanı yapabilirsin.
Eğer hep 50-60m 'ye atacağım diyorsan ,rüzgarsız bir havada yukarıdakileri 50 m için tekrarlayabilirsin .Ancak reddot üzerindeki ayar kliklerinin 50m'deki hedefte kaç mm mesafeye karşılık geldiğinide hesaplamalısın.
-
Pompa ile tüfek doldurmayı bir defa denedim ve gördümki ; kalp atışının normale dönmesi zaman alıyor !
Eğer forum üzerinden hesaplı bir scuba tüpü edinebilirseniz tüfekten alacağınız keyif artabilir. Sıfır pompa fiyatına sanırım ikinci el bir scuba tüpü alınabilir.