blue_az adlı kullanıcının mesajları

    o derenin altından çok sular geçti :) Hatsan yeni üretimlerinde sıkıntıların bir çoğunu çözdü kullanıcılar memnun. Ama tüfek alacaksanız baharı bekleyin süpriz bir model var galiba

    hocamn ben Hatsanın forumları okuduğunu düşünüyorum eğer ciddi bir reglatör ve lw namlusundaki müsabaka kalitesini göz önünde bulundurduklarına göre bunlar bizim eleştirilerimiz değil miydi ?
    ben kendilerini geliştiriceklerini düşünüyorum. Ki Şayet halen değiştirmiyorlarsa yazık yani...

    hatsan regülatörlü ve lw math grade namlulu yeni bi model cıkaracakmıs


    de senize hatsan kendini aşıyor bu çok sevindirici bir haber lw ile piyasada kendine taraftar edinmişti şimdi lw math grade ile kalıcı taraftarlar edinebilir =)


    acaba bu 25 cal lik 10 lu model mi ??? Bu aylarda çıkıcak demişlerdi ;dance;

    ben izlediğim bir videoda bana çok mantıklı gelen ve az pellet harcayarak çok kolay yapılabilecek bir yöntem ve üründen bahsetmek istiyorum.
    Küçük bir lazer olan ürün namlu aparatları sayesinde peletin çıktığı nokyata sabitleniyor ve hani her mesafede ayrı ayrı dürbün sıfırlaması yapmak gerekiyorya tam bir ilaç bu ürün. Çünkü kaç metre olursa olsun lazer noktayı buluyor sizde dürbünü o noktada sıfırlıyorsunuz tabi milimetrik bir ayar yapmak mümkün değildir ama en azından az pellet harcayarak çok daha isabetli atışlar yapılabilir.
    Bu ürünün linkini atıyorum isteyen incelesin.
    https://www.yatagun.com.tr/det…sight_74-0100=&ID=448


    videosuda

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    buyrun gerçekten çok etkili bir ürün bence dürbün sıfırlamak için


    bu arada Nigel Allen bu adam övgüyü hak ediyor fx royalede onun yardımlarıyla fx firması tarafından yapıldı tanıttığı ürünlerde gerçekten mantıklı ve kaliteli ;keyf;

    peki sorun ortada çözüm nedir ?
    Ozaman arkadaşlar moderatorleri mustafa beye göndermek yerine hatsana gönderip dişler hatalı moderatörleri monte edemediklerini dile getirsinler.


    yanlız mustafa bey bu at 44 lerde kendinden susturucu yokmu onlar nasıl rahat bir biçimde takılıp sökülebiliyor ozaman dişlerde sarma varsa onlarında söküm takımı sıkıntılı olmaz mı ???

    peki sipekülasyona açıksa ben bir örnek vereceğim.
    bir mağazada dayım elektirkçi olduğundan yardımına gitmiştim ertesi gün mağazanın açılışı vardı ve basit bir kaç montaj işlemi kalmıştı ki bu mağza ünlü bir giyim mağzası (S...) İlginç olan şu olaya tanık olmasan inanmayabilirdim ama kendi gözlerimle gördüm mağazaya gittiğimde o pantolon ceket vs gibi olan ürünler raflara askılara takıldı ister sitemez fiyata gözünüz ilişiyor 15 tl ye bir pantolon gördüm Allah Allah 15 Tl ye olur mu dedim içimden derken biz işleri tamalamak üzereyken bir ekip geldi etikletleri değiştirdi o pantolonun fiyatı 150 tl ye çıkmıştı :wacko: lw namlularının üreticisinin attığı maili görünce aklıma bu olay geldi ;şrofls;. Ama ben kendimce sırları hakkında bilgi vermek istemediklerini düşünüyorum.

    bir forumda bir arkadaş at44 ü ile 150 metrede 10da 10 yaptığını ve 200 metrede 10da 7 yaptığını yazmıştı ama hedefler tenekeydi ve ilginç olan bu arkadaş ilk defa silahını kullanıyordu hiç bir atış tecrübesi yoktu...
    Demekki tam güçle 200 metrede tenekeyi 10da 7 yapıyorsa acemi bir atıcı silahı tanıdıktan sonra herkez bira şişesini rahatlıkla patlatabilir diye düşünüyorum.


    Önümüzdeki aylarda size bu söyledklerimi direk ben ispat edeceğim :)

    aslında bir kaç tüfekle bunu uzun mesafelerde test etmek lazım mesela at44lw - fx t12 - fx revo .. gibi ozaman kaliteler arasındaki farkı anlarız sanırsam. Birde ben bir şikayette bulunacağım fx revo su olan kim varsa üstüne alınsın onları kınıyorum ;hirr; öyle güzel tüfeğin grupmanları yapılıp yayınlanmaz mı ya sitede ;duello;

    Bu tüfek hakkında elimizde çok bir veri yok nedir nasıldır tam olarak kimse bilmiyordu sayenizde incelemeleriniz resimleriniz grupmanlarınız ile bu sorunuda çözmüş olacağız belki sizin gibi AT44PA almak isteyenler olabilir. İlk İzlenimi paylaştığınız için tşkrederim resim ve grupmanlarıda bekliyoruz kısa zamanda...


    Güle güle kullanın tüfeğinizi kazasız belasız atışlar dilerim

    peki mustafa bey yeri gelmişken ben birşey sormak istiyorum


    FX lerde LW namlu kullanıyor galiba Hatsanda Sizce bu namlunun kalitesi aynımı ?
    yada diğer isabetli tüfeklerlerde kullanılan lw namlularla hatsanın namluları arasında sizce bir fark varmı yoksa kaliteler aynımıdır.


    Denizci kardeşimede söylemek istediğim birşey var hatsan lw namlulu silahı çıkarttıktan sonra yükselişe geçti yoksa hatsanda isabetlilik diye bir kavram yoktu sadece güç kavramı vardı. Hatsanı ünlü yapan AT44WX modeli (lw namlusu olan ) ben fabrikayla grştiğimdede fabrikadan bana lw olanı alın dediler...