tamer_22 adlı kullanıcının mesajları

    Son yıllarda ülkemize bu hobiye gönül verenler için çok güzel ve isabetli silahlar gelmekle birlikte HW 100' ü hiç bir silah tahtından indiremiyor. Nedir bu HW 100' ün sırrı?

    Bende çok uzun süredir yeni bir yaylı almak istiyordum ve HW 97 K ile AA TX 200 arasında kalıp tercih yapamıyordum. Nihayet tercihimi forumdaki üstadların tavsiyesi ile HW 97 K dan yana kullandım. Dün ilk denememi yaptım. Dürbünü sıfırladıktan sonra yaptığım 50 m. kadar atışlarda tüfek ile HN final match 8.18 gr. pelletler tam bir uyum içersinde olduklarını tüfeğin bu pelletleri çok sevdiğini test ettim. Grupman yapamadım ama 40 m. mesafeden sigara izmariti ile kabuklu bademi hemen hemen her atışımda vurabilmek bana çok büyük bir zevk verdi daha önce bunu AA S 410 ile yapabilmiştim. Gerçekten HW 97 K 177 50 m. kadar PCP aratmaacak kadar isabetli.

    Tercih sizindir ama Avrupadaki ft yarışmalarında dereceye girenlerin TX 200 kullanması rastlantı olmaması gerekir. Ben HW ve TX 200 ün 5.5 mm. olanlarını kullandım. Kalite olarak ta isabet olarak TX 200 daha önde gördüm bir de yanılmıyorsam HW 97 K TX 200 den esinlenerek yapıldığını sanki bir yerlerde okumuştum. Bende Prosport 5,5 bekleyenlerdenim benim derdim ise başka 4,5 ile 5,5 mm arasında kaldım gönlüm 5,5 diyor üstadlar 4,5 mm ısrar ediyor en fazla 50-60 metre atışları yapacağım 5,5 mm bu mesafede çok düşüş yaparmı?

    Bende Prosport almak üzereyim ama 4,5 ile 5,5 arasında kaldım. Forumlarda bu işe gönül verenler hep 4,5 diyor ama gönlüm 5,5 mm yana. En fazla 60-70 m. atışlar yapacağım bu mesafede 5,5 mm. pellet düsmesi çok olurmu. Güç kaybı yaşar mı?

    HW 80 H w 97 kadar isabetli olamaz. Yaylı alacaksan HW 97 ve AA TX 200 al. Her iki silahta çok isabetli ve kalitelidir. Güçleri de seni tatmin edecektir.

    Benim kimseyi küçümsemek gibi bir amacım olmadı olamazda. Belki de benim eksikliğim bilgisizliğim bilemiyorum 9 m. atışları bana kolay yapılacakmış gibi geldi inşallah birgün buluşur beraber atma imkanımız olur Osman Bey.

    Yeni tüfeğim AirArms S410 Sl (WRT) Bullbarrel geldi. Silah ilk günkü gibi çok temiz kullanılmış daha doğrusu hiç kullanılmamış gibi. Silahı aldığım Sayın Glock çok özenli ve güzel bir şekilde silahı muhafaza etmiş kendisine bir kez daha teşekkür ederim.Silah gerçekten çok güzel ahşap ve metal kısımları çok kaliteli elinize aldığınızda AA kalitesi belli oluyor. Daha önce AA TX 200 kullanmıştım. Gerçektende Air Arms yaptığı tüm tüfeklerde kalitesini belli ediyor. En kısa zamanda resimlerini yüklerim.