Airarms S410 için para biriktirmeye devam edicez tabiki ![]()
ilkertozluklu tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
İyide herşeyi tam anlamıyla yazalım dedikya. Ondan yazdım. Yoksa muhalefet için değil yazdıklarım. Adam ortada yok zaten gelirde okur inşallah. Adam gibi tüfek alsın dedik fenamı ettik
Senin tercihin benim tercihimdir osman kardeşim 
-
Airarmsla 930 fps olmuş
Demekki stabil bir evanix ten daha güçlü. Regülatör falan derken Airarms daha mantıklı bir yaklaşım olur. Ayrıca Evanix kadar kötü bir atış eğrisi çizmeden modlanabilir. Arkadaş illede evanix dedi diye evanix üzerine gidecek değiliz. Dediğiniz gibi tam anlamıyla bilgilendirmek gerekir
Fx pahalı bir tercih değil kaliteyi ve uzun ömürlü silahları tercih edip alabilen insanların tercihi. Pahalı kavramı ayrıca kişiseldir! Silihların kabiliyetine bakarsanız pahalı olmadığını görebilirsiniz. Yüksek kalitede paslanmaz basınç tüpüne ve mühendislik harikası bir mekanizmaya sahip FX ler. İsabet yada güç her durumda Airarms S410 derim. Hatta sık kendini imkan varsa FX Gladyatör al derim 
-
Bende bir sitede gördüğümü hatırlamıştım. Sonradan merakım depreşti girip baktım Av tüfeği fişeği şeklinde havai fişek bulamadım. Dedimki herhalde yanlış hatırlıyorum. Bir yerde bulan olursa ben alıcıyım.
-
Bendeki barska 3-9*32 1o metrede zor netliyor canım sıkıldı. 40 yılda bir hesabımda nakit var biraz onada sıkıldım. Bir yerlere aktarmam lazım nakiti
Fırsat kaçmasın 
-
O dürbün bende olsa .. peh
Eline sağlık ben bunu 20 metrede yapıyorum 
-
-
-
-
Senin dürbün berbat gösteriyo satmak istemezmisin ?

-
-
Hayır kastım stabilitesiydi. Eline her evanixi alan gücünü düşüremez. Regülatör fiyatı ilk yatırımının içinde olamayabilir. Hatta regülatörden haberi olmayabilir. Konuyu açan Cabaras arkadaşımızın henüz forumda birkaç mesajı var kendisini tanımıyoruz. Bu yüzden tüfeğin sıfır haliyle konuşuyoruz. Ayrıca Airarms S410 için şu anda belirlenen fiyatları baz alırsak Evanix için ben tu-kaka derim. Ama dememiştim.
-
-
-
Ben niye raider demişimki? Gladın yanına S410 koymak istiyorum. Ceviz kundaklı sol model
Görüntüsüne ve ayarlı atış özelliğine bittim. -
sizede regülatörlü

-
Güle güle kullanın. Webley raiderden bile hafif bir silah.
-
Airarmslar geliyor. Güç olarakta 910 fps çok iyi. Fiyat olarakta bakarsak Evanixe bulaşmak bana göre mantıklı görünmüyor. Evanixle isabet olmaz. bir kaç atış sonra güç düşeceği için hedefin altını vurmaya başlar. İsabet stabiliteden geçer.
-
Ucuzlamadan değilde gösteriş merakındandır herhalde. İzne tabi olarak özel personel kullanabiliyor sadece.
-
Benim STAR ım sensin Kadiiiirr