Afiyet olsun ![]()
ilkertozluklu tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Aslan parçası Glad; tüp hacmi, 3 kademe güç ayarı estetetik bulmam, isabetli olması ve gücünden dolayı tercihim.
Raider; Hafif, ahşap kundaklı, istediğim gibi söküp takıp güç ayarı yapabileceğim, cici bir tüfek
-
Bir defasında Lifli görünümlü preslenmiş sunta bulmuştuk işyeri bahçesinde. İddiaya girdik benim mod 125 dağıtır bunu diye.İncecik bişeydi. Maalesef arkadan şişkinlik bile yapmadı baya morarmıştım
Lifli presli şeyler süper oluyor. -
Güzel çözüm bulmuşsunuz İhsan Yüce. Birşeyi de ben hatırlatayım. Ajanda atış yaptıkça sağlamlığından birşey kaybetmemiş gibi görünebilir. Lakin aynı noktaya gelen peletler zamanla ajandayı geçip tahtayada tahribat yapmaya başlar ve farkında olmadan hedefi rahatlıkla delip geçmeye başlayabilirsiniz. Artık arkada ne varsa

-
Aşağıdaki soruyu henüz böyle bir atış yapmadığım ve önerileri almak için sormuştum. Başlık kirliliğine gelince, ilginizi çekmiyorsa girip okumak ve hatta bir cevap yazmak için zahmet etmeseydiniz.
Böyle bir forum sitesinin "basit" ya da "çok komplike" gibi ek başlıklara ihtiyaç duyduğüunu sanmıyorum.
+1
-
Herkes yöneticiliğe soyunmuş. Konunun gereksiz olduğunu düşünenler için konu altında raporla butonu var. Bugüne kadar görememiş arkadaşlar için belirtmiş olayım. Arkadaşımız ilk defa tüfek deneyecek anlaşılan. İşin acemisi olarak güvenlik önlemlerini ön plana alması örnek davranış ki yöneticilerimizden birisi bu konuda bir üyemizi uyarmış. Daha zorlamak, sınırların dışına çıkmaya çalışmak, konudaki kirliliği yaratan etmen olmuş aslında. Birbirimize sahip çıkarak hobiye yeni başlamış kardeş, arkadaş ve abilerimize destek olmak amaçlarımızdan biri olmalı diye düşünüyorum.
-
-
Kumaş ve yünlü yastıklar güzel durdurucudur. Mod 125 le denenmiştir. Eski bir kadife mont karton kutu içinde başka hiçbirşeye gerek olmadan peleti durdurmuştur. Bilginize. Birde pelet çarptığında gürültü yapmazlar.
-
Hedefin arkasına gözden çıkarılmak üzere olan içi yünlü bir yastık koymayı deneyin. Benim yöntemim

-
Takip eden birçok üye olacaktır

-
Çıkış hızları hikaye arkadaşlar lütfen kanmayalım.
-
Bende merak ettim şimdi. kullanıp izlenimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
-
Valla güzel olmuş. Malum önümüz kış bende sesi biraz daha kesmek istiyorum.
Sanırım benimki el yapımı olcak
-
Reddot ile desteksiz olarak güzel bir grupman olmuş bence. Eline sağlık.
-
Webley raidere susturucuyu nasıl monte ettiniz? Zaten gizi susturucusu var.Yoksa namlusunu mu değiştiridiniz.?
-
Hayırlısı olsun Kadir.
-
Bencede yatagun alışverişi en uygunu. Fx pelet pahalı değil ayrıca. 500 lük kutu at at bitmiyor. Hedefi vuramadığınızda sorunun peletten olmadığını kesin biliyor olmakta cabası. Ayrıca gördüğüm tek gerçek Gamo pelet yatagundan aldıklarım.
-
Alalım bunlardan bana birtane

-
Adresini gir sniper ol işte

-
Deniz hayırlı olsun çok sevindim senin adına
Kundak gerçekten on numara görünüyor.Mustafa abi ilanda ayrıntılar o kadar olsaydı ben alırdım. Ama Denizin kısmetini yemek nasip değilmiş