ilkertozluklu tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Aslında sert yazarken r özürlü yazan biri gibi yazmışım
Boşlukla sertlik farklı şeyler ama. Yukarideki tüfekte tetik yumuşatılmak istenirse yürüme mesafesi kısalır ve kendinden patlama sorunu yaşanabilir. Güvenlik ihlali olur. Ateşliden bahsettiğiniz için kendi av tüfeğimin tetiğini düşündüm. Bununla asla grup yapamazdım. -
Arkadaşımın T12 si bugün geldi. Susturucu ve namlu tutucusuyla beklediğimden ihtişamlı bir tüfek. Ben gerçekten ufak olduğunu düşünüyordum. Sürekli maaşalah dedim nazar değmesin diye çok güzel görünüyordu.
-
-
-
-
-
Anlamak istemeyenler için kasten sordum zaten.

-
Birde her ikisini kullanmış birinden duysak güzel olurdu aslında.
-
-
Dün foruma üye olmayan bir arkadaşımla (sorun yaşamış ve tekrar denememiş) ikisi arasında kaldık. Sebebide beklentilerini tam öğrenmek için biraz sohbet etmeye ihtiyacımız vardı. 9 mm. tabanası, webley raideri, webley patriotu, mod 70 i, 6 inç. CP 88 i poze ve çiftesi var. Benim mod 125 i kullanmışlığıda var. En sonunda attığını vurmak istediğini ve raiderden güçlü olmasını istediğine karar verdik ve T12 ısmarladık. Olayı aşmış biri olarak dikkatini çekmeme rağmen Evanix in görüntüsüne hiç takılmadı.
-
Şişe yerine briket dizeriz bizde
Aslında haklısın da, insanın canı çekiyor.
Bİrde çok isabetli bir tüfek olduğunu bilsem. Off!.. -
Bunun pelet yükleme yeri ortadan ama
Bende bullpup ları dipçiksiz diye tanımlıyorum. -
İlk videoda pelet yüklemek bayağı eziyetli görünüyor. Fakat tüfeğin gücü çok güzel. 500 cc ile istikrarlı atış yapar mutlaka. Beni en çok abinin karizması etkiledi

-
Muhabbet buraya kadar nasıl geldi ben nasıl daldım bilmiyorum ama T12 ve Evanix arasında büyük fiyat farkı yok. Ama ciddi isabet ve kalite farkı var. Bir atıcının tercihi Evanix olmamalı demek istedim aslında. Ama ilk havalı tüfeğimi aldığım kafada olsaydım (mod 125 kendisi) direk gözüm evanixi görürdü. Hem daha ucuz hem güçlü hemde çıkardığımda millet başıma toplanır havamı basarım diye düşünürdüm. Burda mod 125 i gören arabasını durdurup atış yapmak istiyordu
koca adamlar (babam yaşında) çocuğa dönüşüyolardı 10 metreye sıkarken. Ama şu da çok başımıza geldi. 50-60 metre gibi mesafeye koca şarap şişesini koyup 15 dakikada iki kişi vuramayınca oturup bize gülenler oldu
Bu yüzden para harcayan kişi attığını vurmalı bence. -
Bende 2 gündür inceliyorum. İmkan olsada 5-6 tane ithal etsek diye konuştuk arkadaşla. Belki getiririz. Ama diğer modelin 6,35 i var esas aklımızda.
-
Alanlar av yapıcaksa kendileri bilir sorun yok
Şarjör bilgisi İhtiyardan. -
Niye olmasın? Kurma işi zorlaşırmı onu düşünmek lazım.
-
O yüzden mi hala mod 125 grubu bekliyoruz senden Deniz

-
Alıntıdır.
1053-1053-1044-1036-1030-1022-1019-1007-1004-998----10
992-986-980-976-971-957-954-945-942-928-------------- 20
922-915-913-903-895-886-879-872-870-860---------------30
851-848-838-825-822-814-808-798-792-774---------------40atışlar 200bar dolu tüp ile başlamış ve 16 grain AA pellet ile 40 atış üzerinden yapılmıştır. 40 atış sonunda tüpte kalan hava miktarı 70bar'dır
Ayrıca zor sökülüp takılan ve girişi dar olan bir şarjöre sahipmiş.
Namlunun 100 metrede performans vermeyeceğinede eminim. Bir sürü Evanix satıldı Şişe videosu falan görmedik. Uzun mesafe grupmanda yok? Bu atış eğrisiyle zor olurdu zaten. Yinede aramızda polemik olsun istemiyorum. Buluşmalarda herkesin değişik tüfeklerle atış şansı oluyor.