Haksız bir durum yok. Tetik isabette çok önemli bir etken.
ilkertozluklu tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Edilmişi var. Havalisilah a girin bakın.
-
Peki 100 metre grupmanı diye birşey gördünüzmü Evanixten ?? Grupmanı görseydiniz kimse almazdı bence bu tüfeği. Ayrıca hilalavdaki çıkış hızı verileri tüfeği aldığınızda elde edemeyeceğiniz veriler. Müthiş bir şekilde hız düşüyor. Asla kıyaslanamaz ama T12 kullanıcının yüzünü güldürür. Evanix alan bence pişman olur.
-
Arkadaşım atış yaparken videoya alıp sonra defalarca izlemiştim. Tüfek öne doğru tepiyordu.
-
Sökülen yay tutucu parça. Bunun için tüfeği komple dağıtmak gerekirki tecrübesiz biri için zor iş. Hem toplamak içinde iki kişi lazım. Birde artan parça olursa tekrar dağıtmak ve toplarken tecrübe kazanmış arkadaşı tekrar çağırmak lazım.
-
Layloooon , layloncuuuuuu
sizin yüzünüzden google da Laylon aradım ya 
-
Ben havalı tabancayla denemiştim. Çok iyi sonuçlarda aldım biraz çalışınca.
-
Hayırlı olsun tüfeğiniz. Güle güle kullanın.
-
Alüminyum tüp daha yüksek teknoloji gerektirir. Faydasıda hafiflik, paslanmazlık. vs..
-
-
Güle güle kullanın. Albenisi yüksek bir tüfek.
-
Elinize sağlık. Video eklenebilirse daha heyecanlı bir başlık olurdu

-
Çok mantıklı ve başarılı demiş ve bunu Hatsana mal ederek Bravo demişsiniz. Pompalama sistemi var olan bir sistem. Extra bir mantık katılmamış olan bir sistem uygulanmış. Pellet itme kolunu nereden hareket ettiriseniz ettirin, ister pompalayın ister bolt kolu takın başarı buna bağlı değil.
Sizin beğeninizi ifade biçiminizden, yeni tüfek satın alacak insanlar etkilenir ve hatsan mantıklı ve diğer tüfeklerden daha başarılı tüfek yapmış gibi algılanmasını istemedim. Bu yüzden gereksiz bir övgü diye bahsettim yazınızdan. Yazım dili yüzyüze ifadeden daha zor benim için. Umarım birbirimizi doğru anlarız. -
600 cc de bitişik tüpte hayırlı olsun. Güzel çalışmalar ve gelişmeler.
-
Burdurlu bana sordun galiba sorunu ama ben AT44 ler konusunda bilgi sahibi değilim. Çetrefilli bir iş uzaktan bakanlar için. Kullananlar daha derin bilgiler verebilirler. Fiyat farkı plastik kundak olması ve LW namlu olmamasından kaynaklanıyordur. İhsan YÜCE hayırlı olsun şimdiden. İzlenimleri bekleriz yeni bir başlıkta ve fotoğraflı olsun ..
-
Pompalayarak hem horozu kuracak hemde pelet yükleyeceksiniz. Silahı görmüş değilim ama mantık bu.
-
Hatsanın Adana ayağında satılıyor Burdurlu22m. Google size yardımcı olur.
-
Mantık ve başarı derken ? Gereksiz bir övgü olmuş. Pump action silahlar zaten var. Diğer sistemler daha başarısız falan da değil aslında..?
-
Bu fotoğrafları göreli çok oldu aslında. Lakin türkiyede satışa yeni çıktı. İlginç?
-
Arkadaşlar işe gidip gelebilmek için bir adet elektirkli scooter almayı düşünüyorum. Bakkala markete gitmek gibi ufak tefek işler içinde kullanmayı düşünüyorum. 1.92 cm. boy ve 100 kg. ağırlık ile kullanabileceğim modeller varmı acaba. Bu işi yapan yada çevresinde böyle bir model görmüş olan varsa yardımcı olması dileğiyle. Bütçe max. 1300 TL. İkinci el e-scooter yada ruhsata tabi herhangi bir motorsiklet tercih dışıdır. (şu anda)