Kendi açtığınız konuyu budaklandırmayın bence. Sebep ne derseniz, başka arkadaşlarımız da sizin açtığınız konu sayesinde bilgi sahibi olacaklar. Farklı çaplarda aynı kutudan çıkan gamolara bende rastladım. Yatagunda alacağınız gamoları kullanır ve sonuçları burada yazarsanız konu bir sonuca ulaşır sayenizde. Yine memnun kalmazsanız FX veya JSB belkide diana H&N marka peletler sorununuzu çözecektir.
ilkertozluklu tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hukuktan bahsediliyorsa herşey kitaba bağlı olmalı. Aksini düşünmek istemek hukuksuzluk olur. Hogo87 ye katılıyorum bu konuda.
-
Bende hatsan olmasına imkan vermedim tabiki. Kime ürettirecek ki?
-
Çoğu kişinin ilk defa bunu duyması normal. Çünki soracak olursanız kaç kişi bu pelleti denemiştir ? belki 1 yada 2. Bende ilk defa nisan ayındaki buluşmada uzun mesafe denemelerini yaptım ve şimdiye kadar kullandığım en isabetli pellet olduğuna karar verdim. 60 m'de destekli atarak tek delik yapabildim. JSB yada FX'te kalite olarak çok kaliteli (hala kullanıyorum) ancak aerodinamik olarak Torpedo'lar daha iyi bir şekle sahip. Üstelik torpedo'lar daha pahallı (1 kutu, 350 ad. = 27 TL)
Ben kampanyada verilen peletlerle karıştırmışım. Markası hatsan olunca.. Kimse memnun değildi onlardan. Torpedolar güzel görünüyor gerçekten.
-
Sorun kullandığınız yerli üretim peletlerden kaynaklanıyor.
-
İlk defa dürbün ayarı yapıcam; Tüfek mod 125, Dürbün Powerline(3*9*32),Dürbün ayakları yerli üretim 2 parça alüminyum. Ayarları anlamak 1 yılımı aldı.!!!
Sebepleri: (yıllar sonra anlıyorum tabi ) Bir defa tüfeğin 15 metrede 1 ytl lik grup yapmasına tepmesi ve namlusu müsaade etmiyor. Tüfek yaparım deseydi bile, dürbün kanalı parçalı olduğu için dürbün ayakları kayyıyor. Dürbün kanalı tutarım dese bile, tüfeğin tepmesi ayakları yamultuyor. İşte böyle geçti bir sene.. -
İsabetlilik konusunda 1 numara Hatsan Torpedo'lar.
Sonra FX yada JSB geliyor.
İlk sizden duyuduM!

-
Yanlış biliyormuşum. Ama öğrendim şimdi.
-
Çokta sevdiğim ve başarılı da bulduğum bir medya burası çok değerli insanlar var,çok bilgili yetenekli insanlar var,hoşsohbet insanlar var.Keyifli mekan.
Sayenizde daha keyifli.

Bel fıtığım bir türlü geçmedi. Belki uygun branştan bir profesör yakalarım diye atladım. Bakınız muhabbet nerelere geldi

Özellikle yurt dışı kaynaklı bilgileri aktaran paylaşan insanlara, nedense daha özel bir gözle bakıyorum. Bildiğimiz yaşam tarzının dışına çıkarıyor bizi. Özellikle kendimi garip ve çok farklı hissetme durumuma son veriyor. Bak adamlar da benim gibi düşünüyor diyebiliyorum. Refah düzeyi yüksek toplumlarda daha rahat testler incelemeler ve aktiviteler yapılıyor ve bunları çok fazla kişi yapıyor. Kaliteli, işte budur denecek videolar ve yazılar yayınlanıyor. Benim gibi meraklı ve ingilizce dil sahibi olmayan insanlar için bu kaynakları tercüme eden bizimle paylaşan bütün üyelere şükranlarımı sunuyorum.

-
Peletleri nereden aldınız? Adana üretimi ve ithal gamolar var. Size hiç sorun yaşamayacağınız FX ve JSB pelerden öneririm. İllede gamo derseniz Yatagun.com.tr den alın.
-
Sizden bile saklanabilmişse uğraşmamak en iyisi
Birkaç eski mesajını okudum Esrarengiz üyemizin. Takdir ettim. Fırında benden çook kaldığına eminim. Hem tüfeğide benimkinden uzağa atıyor 
-
Teşekkür ederim. Bende yanıtın sizden geleceğini tahmin ediyordum. Çok aydınlatıcı oldu.
-
Bence pratisyen pisikiyatrist
Bölünmüş kimlik. Sanal kimlik olayın farkında hatta
Hocam tarifinizden yola çıktım yanlış anlama olmasın
52 yaşında pratisyenlik oluyormu o da şaibeli geldi bana ? 
-
Benim bildiğim 0,012 daha iyi bir değer. Hemde 0,021 in iki katı kadar. ?
-
Oldukça zaman geçmiş son mesajdan sonra ama merakımdan soruyorum. Bu silahın yada benzerlerinin mermi ağırlıkları ve çıkış hızları nedir acaba. National Geographic channel de izlemiştim. Adam kutup ayısı saldırısına uğruyor. Mecburen cebindeki 5.5mm tooplu tabancayla karşı koymaya çalışmış. ama kurşunlar ayının yağ tabakasını bile geçememiş.
-
Güzel bir bilgi hocam bende teşekkür ederim. Meslek olarak Dr. görünüyor. Branşınız nedir acaba.
-
Çoktan fabrikaya gitmeliydi.
-
Bence isabetinden memnunsanız bu şekilde kullanın. Yeşil gres Tek başına hızı azaltabilir yada hız artışı sağlamaz. Bir miktar daha kaygan yağla karıştırılmalı diye biliyorum uygulamadan önce. Yeşil gres daha güçlü silahlarda kullanılmalı. Tüfek Junior sınıfı geçiyor yurt dışında. Nedense Türkiye'de bu belirtilmemiş.
-
Yanıtlar çok tatmin ediciydi benim için. Teşekkür ederim.
-
Ben anlattığınız yeri tam anlamadım ama babaeskideki av bayinde eserler var. Sohbet ederken birini servise gönderdik dedi. Müşteri 1 ay sonra tüfeği getirmiş. Kurma kolunun tutturulduğu pim kırılmış. git gel 10 ytl kargo parasına malolmuş.
Bazı arkadaşlar belirtmişti bende şahit olduğum birşeyi yazayım. Namlu içi yağlıydı net görüntü yoktu ama yivler baklava desenindeydi ?