Aynı özellikte iki peletten birisini tercih edeceksem YATAGUN da satılanı tercih ederim. 1-2 lira pahalı olsun isterse. Bu işten birisi kar elde edecekse bu işe gönül ve hizmet vermiş dürüst bir satıcıdan alırım. Mustafa SERDAR'dan sonra başladı herşey. Evanix le tanıştık şimdi de Jsb ler geldi. Fiyatları belirleyende Mustafa beyin tutumudur.
ilkertozluklu tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Başından belliydi konunun hedefi olduğu. Bende bilgilenmek isterim. Teşekkürler.
-
Tüfeğiniz hayırlı olsun güle güle kullanın.
Bügün bizim hattın altında (154000 Volt) 10 teker kamyon damperi kaldırınca bum 10 lastik aynı anda gümledi. biz 300 metrede kendi binamızdaydık.Bina hopladı resmen.
-
Yeni pul takarken tüfeğin içine düşürdüm. Tamda orjinal pulun üstüne düşmüş.
O kadar da sallamıştım silahı düşmemiş. Valf çekicinin dayandığı plastik parça da fırlamıştı, oda takım çantasından çıktı.

FX pelet tahribat ve isabet olarak tam bir canavar bence. Çok doğru bir seçim yapmışım

-
Tetik kurma esnasında tam kurulum gerçekleşince yani sürgü mili plastik gövdesi tam geride iken bu v gibi olan parcada plastik sürgü milinin arka tarafına yaslanıp geriye hareketiyle v 'nin kıvrık olan alt kısmı tetiğe yüklenerek brakmasını önleyerek,kurma esnasında emniyet sağlamış olur .peki o pul ne işe yarar ?v şeklindeki emniyet iç kolulunu alttan kaldırarak tam olarak ulaşması geren yere yani sürgü mili plastik gövdesinin tam arkasına gelmesindeki dikey kareketindeki boşlugu alır, bu parca yanı ınce pul olmadan emniyet iç kolu zaman zaman arlarda takılma gösterebilmektedir
Ben bu pulu kaybettim. altına başka bir pul koydum ama tetik hiçbir şekilde çalışmadı. Tüfeği yanlış toplamadım çünkü bu 5 veya 6. söküşüm. Gövdeyi kapamadan önce herşey normalken gövdeyi birleştirdikten sonra tetik düşürülemiyor. Pulun bir özelliği var mı acaba.?
Pompadan namluya hava transfer eden borunun üzerine süt pompalarının yanında yedek olarak gelen contalardan biri cuk oturdu.(çalışan anneler için olan pompalar.) Dürbünde verim alamayınca; sağlık sektöründe kullanılan bandaj bantını namlunun gövdeye girdiği yere bir tur sardım. Şimdi mükemmel.
-
Yayı çıkarmak ayrı takmak ayrı dert
Ama azmin elinden hiçbirşey kurtulmaz. Mod 125 temizlik ve keçe değişimi maceralarımın biri tek başıma olduğumdan akşam 9 da başlayıp gece 1 de bitmişti. Üsütüme yağmur yağmış gibi ıslanmıştım terden 
-
Uçuk bir mühendise gerek yok, bir tane aklı başında mühendis ve onun söylediklerine itiraz etmeyecek ben daha iyi bilirim demeyecek yönetici yeter.
+100
-
Crosman 2100 bile apartmanı ayağa kaldırmaya yetecek sesi çıkartıyor. Co2 li tabancalarda aynı şekilde gürültülü.
-
Hatsanzedeler hiç bulaşmamış ne güzel
Kendi halinde herkes 
Not: Bende bulaşmıyorum sadece teğet geçtim.

-
Çok güzel çalışma. Elinize sağlık.
-
Fx gibi yumuşak pelletler alın derim ben. Bir kutu alın deneyin vazgeçemiyeceksiniz. İsabet yüzdeniz çok artıcaktır. Yerli pelet kullanmayın bu işten keyif almak istiyorsanız. Yatagun.com.tr den alacağınız gamo marka peletlerde düzgün çıkacaktır.
-
Çok güzel bir konuydu teşekkürler.
-
Hayırlı olsun.Birçok üyenin hayallerini süsleyen bir model. Güle güle kullanın.
-
Crosman 2100 için FX 4.5 ısmarladım. Gamo iyi sonuç vermedi. Gördüğüm en güzel gamolarda yatagundan aldıklarımdı. Adanadan ısmarladıklarımla alakaları yok kesinlikle.
-
Kocaman Mustafa Serdar Bey yazıyor. Bana seslenmediniz herhalde. Ayrıca suçlamada da bulunmadım.
Mustafa Serdar diye büyük ve kalın punto kullanılınca forum arkadaşları geri planda kalmış ki Mustafa beyde yorum getirmiş. Suçlama olmadan savunma yaparsanız karşıdakini kabahatli psikolojisine sokarsınız.
Not: Türkçemize özen gösterelim ki karşımızdakine saygımız olduğu belli olsun.
-
Bu o-ring silindir şeklinde. Neredeyse çapı kadar içeriye gömülüyor. Böyle birşey sanayide olmaz diye ben aramamıştım. o-ringi ters çevirip taktım. Düzeldi.
-
Direk şahıs muhatap almak itemişsiniz ama bende fikrimi söyliyim. Aynı model tüfeğimde aynı sorun vardı. Bir gün tetik düşürdüğümde öyle bir patlama sesi çıkardı ki uzun süre çınlamadan kendime gelemedim. Yanımdaki arkadaşlar bile müthiş rahatsız oldular. Conta bir süre sonra hava kaçırıyor ve o sesi bir kere duyarsanız bir daha tetik düşürmek istemezsiniz. Conta fabrikadan temin edilir büyük ihtimalle.
-
Bende yaf kullanıyorum. 24gr. trap fişeğinden 36 grama kadar attım. Hiç sorun yaşamadım bende. Bende arkadaşlarımla eğlenmek için uçan hedef atışı yapıyorum. 3-9-32 Powerline dürbün takmıştım benimkine ama durmaz diye düşünerek çıkardım. Demekki tek parça ayakla duruyormuş. Teşekkürler tekrar.
-
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Tüfeğinizde dürbün takılı görünüyor. Ne tür bir dürbün ve ayakla takılı acaba. Hangi mühimmatla nasıl sonuçlar aldığınızı belirtebilir misiniz.
-
Benim pistonum tam tersi şekilde takılı..?
Sayın Abdull; Pistonun arkasındaki parça fotoğrafta göz yanılması yaşamama sebep oldu. Bu yüzden ters takıldığını düşündüm pistonun. Kusuruma bakmayın. Mazeret olarakta gecenin ilerlemiş saatlerini ve bel fıtığından dolayı sol kalça ve bacağımın müthiş ağrısını gösterebilirim

Piston toplam 4 parça ve ikisi birbirine vidalı geçmeymiş. Vidalı kısmı gevşeltecek yönde çevirerek piston boyunu uzattım az önce. Şimdi arkasındaki parçaya hafifçe basıyor. Tüfekten gelen metalik bir ses vardı. Belki artık oda düzelir. Yardımınız için çok teşekkür ederim.