Benim pistonum tam tersi şekilde takılı..? Kullanma klavuzunda da pistonun gaz halkası içinde rahat hareket ettiğinden emin olun diyordu.? Şimdi hangisi doğru onu bulmam lazım
Sizin pistonmu, benimki mi.
ilkertozluklu tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
http://www.ugb25xcel.com/index.aspx?m=53&did=96
Link değişmiş. Yeni linkteki videoyu izledim ve tüfeği çok beğendim.
-
İmzanızdaki silahlara bakarak söylediklerinizden emin olduğunuza kanaat getirdim. Teşekkürler.
-
Gaz tahliyesi sırasında mekanizmaya hareketi iletmek için çarpması gerekecek. Tam olarak yerine gelmeyebilir ikinci harekette. Yeniden tetik düşürdüğümde piston bir miktar dışarı çıkmış halde olacak. Açıklık cm. ile değil mm. ile ölçülecek cinsten. O kadarı başka tüfeklerde de varsa sorun etmiycem.
-
Arkadaşlar Zafer Capitol marka yarı otomatik av tüfeğim var. Geçen günlerden birinde, can sıkıntısından söküp yağlıyayım dedim. Tüfeği toplarken; Gaz halkasının içindeki gaz pistonunun dip kısmının, kendisinden sonra gelen parçaya temas etmediğini farkettim. Bu şekli gördüğümden sonra hiç atış yapmadım. Gaz pistonlu semiauto tüfeği olan arkadaşlardan el kundağını söküp bakmalarını rica ediyorum benzer bir durum varmı diye.
Yardımcı olabilecek forumdaşlarıma teşekkür ederim.
-
Çok bilgilendirici bir yazı. Forumumuza Maaşallah ,ansiklopedi gibi görünüyor bazen gözüme.
-
Benim mod 125 (eski tüfeğim) 1 defa servise gitti ve arpacığı yamuk geldi. Anlamak 1 haftamı aldı. Dürbün takınca iş çözüldü. Bende gezle atış yapmak istediğim için dürbünüyle sattım kurtuldum. Umarım sorun hallolur. Yoksa iş elden çıkarmaya kadar gidebiliyor. Susturucu içine yapışkan birşey sürüp kısmen sabitlemişlerdi. O yüzden tam olarak düzeltemiştim arpacığı. Mengenede en az 1 cm lik dönüşlerle ayarlamaya uğraştım. Olmadı tabi.
-
Arpacık yamuk olduğu için yapıyor bu sorunu. Başıma gelmişti. Dürbün takarsanız namluda sorun olmadığı görülür.
-
Kaşınan bir konu açıldı yine
Arcatera kardeşim Hatsan logosu bu tutumunla sana Avatar olarak çok yakışır
Gavur kelimesi de 70 inde birine belki yakışır belki yakışmaz. -
Bu kadar arıza yaşamanıza ve bu hobiden soğuyacak hale neden olduğu için Hatsan ı bende tebrik ediyorum. Yola aynı kalitede başka ürünle devam etmenizde güzel. Başka marka alternatifleri de olsaydı da paramızı geri isteyebilseydik keşke.
-
Herkez: Türkçesi Herkes.
-
[Resim Engellendi: http://s7b.directupload.net/images/090302/temp/w8745zk8.jpg]
Harika bir PELET tutucu ama saçmayla çekirdeği nasıl tutar bilmiyorum? Hele ki mermiyi??

-
Bir bilgi varsa bizimle paylaşın o zaman yeni tüfeklerle ilgili çalışmalar başlamış mı ne durumdaymış?
-
Çok bekledik ama değer umarım. Eser Silaha da mail atıp duruyorum ama cevap vermek adetleri değil pek

-
Sorun tornavidalarda.
-
Pelet almış başını gidiyor oylamada ki ben çoktan PELET yazmaya başladım.

-
Yarışmalarda(askerdeyken) ödül almış arkadaşım diğerlerinden farkının uzun mesafede hedefleri net olarak görebilmesi olduğunu söylemişti.
-
Karton kutunun içine 2 kat mukavva kestim. Hanımın eski çantalarından birini kesip bir kat ondan kodum en arkaya düzgün durması için tekrar mukavva koydum. Crosman C11 için çelik bilye kapanı oldu böylece:)
Geçenlerde başka bir çantasının sap kısmını av tüfeğime kayış yaptım. Harika bir siyah deri kayış oldu. Meğerse çanta zamanında paristen hediye gelmiş
Çantanın tipini beğenmediği için hiç kullanmamış o yüzden kızmadı 
-
Etekli kurşun paraşüt havalı tüfek saçması
Satıcı döver heralde:)Pelet iyidir bende katılıyorum.
-
Bİr kaç gün önce nette araştırma yapmıştım. Durduk yere bisiklet sevdam ateşlenmişti. Forumda bu konunun konuşulduğunu görmek beni sevindirdi. Beldeyama marka 3 bisiklet ağırlığında motorsiklet görünümlü bisikletim vardı 4 sene önce. Kaslardan pantalon alamıyordum

Şimdiki modelleri inceledim. Ekonomik düzey düşmüş heralde 4 sen önceyegöre. Birde bekardım tabi o zaman. Bisikletler çok pahalı geldi.
Ayrıca motorsiklet tutkunuyum. İki tutkuda çok farklı şeyler. Birbirinin yerini tutmaz. Kalçamda bir sorun var. Ne olduğu netleşsin herhalde Kron alıcam.