Bir tane video izledim. Eleman arkadaşıyla torun fabrikasına gitmiş. Fabrika önünde ve içinde fotoğrafları vardı. Oradan brillant almış. S&W ile aynı sadece yazılar farklı diyodu.
ilkertozluklu tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kral ın pozesi görünüyor imzanızda. Fotoğraf koyabilirmisiniz. Kalitesi hakkında neler söyleyebilirsiniz.?
-
-
Link bu şekilde çalışırmı bilmiyorum. ateşli silahlar bölümüne bakın.
-
Forumda 2 defa bahsi geçti. Bende de bir tane var. Tetik parmağına ve kabzeyi tutan bileği barutla yakmaya çalışıyor. Kenarda duruyor bendeki bir ton fişekle beraber.
-
Mildotlu dürbün alamıyorsan bol bol pratik yapmalısın. Eski nişancılar mesafeyi tahmin ederek nereye atış yapacaklarını biliyorlardı herhalde.
Elindeki tüfekle istikrarlı atışlar yapabiliyorsan değişik mesafelerde pelletin nereye vuracağını bol pratikle öğrenirsin. Yalnız dürbünün kaymadığından, gezin oynamadan durduğundan emin olmalısın önce. Bol pratik sırasında her an kurma kolu dayandığı yerden sıyırıp tetik emniyet mekanızmasına dayanıp hasar verebilir. Önce namlusu daha iyi ve tepmesi daha az olan bir model edinmeni tavsiye ederim. Kolay gelsin şimdiden.
-
Mesafeyi tahmin edebileceğimiz bir matematiksel formül var mı ?
- Adı üstünde tahmin. Adımlarımızın kaç santim geldiğini biliyor ve mesafeyi adımlıyorsak işe çarpma karışır. Adım sayısı*Adım mesafesi.
Dürbünü sürekli pellet atarak mı sıfırlamak gerekiyor ?
- Namlu ucuna takılan lazer cihazlar var. Ama mod 125 için o para verilmez

Dürbünün üzerindeki tepecik aşşağıya doğru tam sıkıldığında kaç metre için namluyla aynı hizada olur ?
- Dürbün hiçbir zaman namlu ile aynı hizada olmaz. Dürbün ekseni ve pellet yolu 2 defa kesişebilir sadece.
-
36 cal. tüfekler benimde ilgimi çekiyor. Ama safirler vasat bence.İnceleme ve fotoğraf koyarsanız ilgiyle izleriz. Hayırlı olsun tüfeğiniz

-
Hangi çengel, nerede?
-
Üzme kendini.
Eğlenceye takıl 
Eserler gelsin bizde eğlenicez ama sanırım beklenenden uzun bir süre olacak.
-
Satılık kısmına koyabilirsiniz. Yakın çevreden birileri çıkarsa elden teslim edersiniz işinize yaramıyorsa.
-
Aklıma gelen herşey yapılmış yada söylenmiş oluyor
Bakalım yeni yumurtam yenicek gibi mi? 
PCP lerde, çekiç yayının valfe vuruşunda, valfin bu gücü karşılaması sonucu hava tahliyesi sağlanıyor. Valfin çekice gösterdiği direnç tüp basıncıyla ilgili (belki bir karşı yay vardır) . Tüpün basıncı, her atışta sabit yönde değişim gösterdiğine göre; dürbün kliklerindeki sistemle, çekiç yayının bastığı yüzey yer değiştirirerek yay gücünü sabit yönde değiştirilse atış hızında bir stabilite sağlanamaz mı?

-
100 fps daha hızlı olaydı. Çok yavaş göründü gözüme. Daha önemlisi yeni nesil namlu nasıl birşey oldu acaba.?:him:s
-
Kaçuk bilye gibi birşey atıyormuş. Yurdışına veriliyor sadece. Daha önce bende tabancaları sormuştum. Gelen bilgiler bu yöndeydi. Fabrikayı da arayıp doğrulamış oldum.
-
Önceki sayfalarda bilgi var.
-
Birinden bi ses çıksa. Tekrar ediyim kromajlı olan benimki
satmayın arayın nakit gönderip alıcam
E S - 2 0 0 2 e x t. -
Set olarak klasik yayla başlamanı öneririm. Ben Samick klasik set ile başladım. Okçuluk com ile telefonla görüşürsen boyuna göre bir yay hazırlayıp atışa hazır halde gönderirler. Atışa hazır derken Kirişi ve kanatları kendin monte edersin. Kanatlar kolay ama kiriş için güç gerekiyor. Kanatları ters yöne doğru eğmek gerek ve yardım almadan zor bir hareket.Karbon yada karbon fiber oklardan edinmelisin. Setle gelen alüminyum yaylar çabuk yamuluyor haliyle. Alacağın zevkin vereceğin paraya değeceğini garanti ederim

-
Neşetkar kardeş memnunmusun tüfeğinden. Kaç metreye kadar grupman atışı yapılıyor bakabildinmi acaba ..
-
-
Allah bol bol pellet atmayı nasip etsin