Benim 5,5 kromajlı olsun mümkünse
Hemen yapıcam havaleyi.
ilkertozluklu tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Elinden modifiye işleri gelen bütün arkadaşlara sormak istiyorum. Yatagundan bir adet Desert Eagle CO2 tabanca alsam bu silahı 600 fps hızlara modifiye edebilecek birisi varsa yardım istiyorum. Bildiğim kadarıyla silah pellet atıyor ve blow back sisteme sahip. Silahın fiyatı benim için uç noktalarda o yüzden modifiye bedeli de benim için önemli. İlgilenirseniz sevinirim.
-
Allah rızası için birisi fabrikaya benim namluyu değiştirtse de sağada solda hatsan yazılarına atlamaktan kurtulsam. Tutamıyorum kendimi. İsabetsizliğinden dolayı parama acıyorum. En kötüsü banamı rastladı bedevi misali

-
Bu sonuç zor çıkar

Benim tüfek bu grubu 6 metreden çıkaramıyor
Elime benim mod 125 in dışında dürbünü ayarlamam için 3 tane daha hatsan geçti. Hiçbiri bu grubu 10 metreden dahi çıkaramaz. Patriotun dahi yapabileceğini zannetmiyorum. Aman kimse sinirlenmesin
çomak sokmuyorum. Bunlarda var milletin haberi olsun. Atıcılığıma laf etmeyin yeter. Çünkü bendeki grupları yapanlar askerde yarışmalara katılmış 1. lik almış en ufak titreme göstermeyen ödüllü belgeli atıcılar. -
Eldiven var. Halen arka arkaya bir sürü ok atmadığım için kullanmadım. Kiriş sonuna kadar gerildiğinde çıplak elle fazla beklenmiyor.
-
Evet araştırılsın mutlaka. Benimde hoşuma gitti.
-
Bende aynısından dedim
İnsan bunu zamanla öğreniyor. Yoksa ilk tüfeğimden önce kimse uyarmamış değildi -
Mod 125 ten ve kızım doğduktan sonra hız tutkum gitti gelmedi

Sadece amacıma uygun olanı seçmek istiyorum. Artık hedefim şişeler değil kapakları olsun istiyorum.
Eserin sitesindeki 200m/sn. modeli bile düşündüm ama gelmemiş galiba.
-
Namlu çıkış hızlrını bekliyorum hemen vericem siparişi. Bende krom için ön sipariş düşünmüştüm.
-
Dürbün rayı varmı acaba tüfeğin üzerinde. Silindiremi açılmış yoksa kanallar. Farkını ödesek tüfek sökülüp uygun şekilde yağlanıp gelirmi acaba. Benim için sorun olmaz ama tüfeği sökemeyen arkadaşlar için hizmet ve yataguna gelir olur. Tekrar belirtiyim krom kaplama şahane duruyor.
-
Evet sahi krom olayı benimde aklımdaydı. Fabrikayla görüşülüp fiyatlandırılmalı bu konu. Sezon sonu zararına satışlar başlamışken kaçırmayalım fırsatı.

-
Konuyu dağıtmıyımda Akkor lambalarda şebeke frekansından nasibini alır. Saniyede 50 defa yanıp söner. Belki o yüzden hata verdi. İş gezegenimizin ışığına kaldı demekki.
-
Flouresan, akkor lamba yada philips ekonomik te ölçülemiyor yani. Neyse yarını bekliycez. Size kolay gelsin. Güzel bir inceleme olur umarım.
-
Dampa fiyatına dampa ayakla beraber tüfek satılıyor. Gözlerime inanamadım. Namlu çıkış hızlarıda gelsin ne olur? Foruma yazalım bari. Kaç grain pellet olduğu da yazsın ama

İşlerim de var Yatagun inceleme bitince mesaj atsa olurmu?
Meraklı bir kalabalık bekliyor benimle beraber. 
-
MAAŞALLAH MAAŞALLAH MAAŞALLAH MAAŞALLAH MAAŞALLAH MAAŞALLAH MAAŞALLAH MAAŞALLAH MAAŞALLAH MAAŞALLAH MAAŞALLAH MAAŞALLAH MAAŞALLAH MAAŞALLAH MAAŞALLAH MAAŞALLAH MAAŞALLAH MAAŞALLAH
-
eser Magnum 5.5 mm169 ytl diye gözüküyor allah razı olsun senden mustafa abi
nerde görünüyor? Tamam gördüm
inceleme ve diğer modeller kaldı. -
Şuraya bir magnum fotosu konaydı bari

-
Dakika başı bakıyoruz bizde

-
Yine çok sevindim.
ESER AİRGUN 
-
At 44 ler başı çekmiş. Güzel bir gün olmuş. Tebrik ederim