ilkertozluklu tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Not: Tekirdağda kurak alan yoktur

-
Sabit odak kullanmak daha mantıklı geldi bana bu açıklamalardan sonra. Ülkemizde pek revaçta değiller galiba

-
Ben ekledim. Tek kırma alacağım zaman görüşücem. Teşekkürler.
-
Dediğiniz dürbünler pahalı modellerdir heralde. Bu özellikten bahsedildiğini ilk defa duyuyorum. Örnek marka model varmı?
-
Peki mildot lu bir dürbünde; 4X zoom ile 50 metrede diyelim alttan 2.dot u kullanıyorum. zoom u 16X e çıkarsam kullandığım dot değişirmi?
-
Bu değişken bir değer. Dürbünün çapı, namludan uzaklığı, çıkış hızı, pelet BC değeri ve ağırlığı bilidiğim değişkenler. Kendiniz deneyerek bulabilir yada chairgun diye bir program yardımıyla bu saydığım verileri kullanarak hesaplayabilirsiniz. Bu programı kaç kişi kullanabiliyor fikrim yok. En azından ben kullanamıyorum.
-
Ben onları havalı zannetmiştim
FX gladiator gibi kurma kolu vardı tüfeklerde. -
-
Çiftenin fiyatı 5 katı bunuda düşündünüzmü?
-
Görüntü güzel. Gelsede görsek.
-
Daha önce 5 kutu peletin tamamen açılıp kargolandığı mukavva kutunun içinde oyun hamuru gibi geldiğini bilirim. Bunlar yatagundan önceydi tabiki. Daha önce 5 kutu 5,5 1 kutu da 4,5 Fx pelet aldım. 4,5 lar tertemiz çıktı (başka kargoyla geldi). 5,5 olanlarda da bu kadar çok ezilmiş pelet çıkmamıştı. Ezik olanlar azdı ve bu kadar ezilmemiştiler. Fakat kargucunun gözümün önünde dürbünü paketleyip nasıl beton zemine fırlattığını görünce! peletlerin ezilmesine hak vermemek elde değil. Bu konuda muhatap Yatagundan başkası olsaydı pek umurlarında olmuyor.
-
Dampa ayak ile kullanmak şartıyla 8-32-44 bir dürbün 100 metre üzeri iş yapar. ama ne kadar dayanır yaylı bir tüfekte orası muamma.
-
Kral daha yakışıklı duruyor. Kalite farkı yoktur aralarında.
-
Buraya yazıyorum. Başında müdürü yöneticisi her kim varsa o değişmeden bir halt olmaz Hatsandan.
-
FX Royale Bağımsız TOP:
(Başka bir forum Alınan)
İçten takmalı 3 kademeli pompa 30 ft 6 çekim / lbs 17 pompaları den verecektir.
Bir İngiliz versiyonu 12 ft 14 pompaları den 12 çekim verecektir / lbs.
Her iki durumda da var tüm FX tüfek gibi atış arasında çok düşük bir varyasyonu olacak.
Pompalama çok kolay olacak ve hemen hemen hiçbir çaba gerektirir
-
Ben kesinlikle böyle birşey istiyorum. Umalımki seneye Yatagun getirsin.
-
Hadi bakalım şimdi açıkla ne dediğini. Lütfen öz Türkçe olsun

-
Bence olay budur. Tam bağımsızlık.
-
Benim kronomu yetmiş metre hedefi yapmam