Tam bu noktada yağlarım eridi.. Allah bana sabır versin ![]()
ilkertozluklu tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bana kalsa dürbünsüz yapamazdım bu atışı. Tebrik ederim

-
Ben 400 TL lik tüfekte YAF fişek atıyorum. bildiğim en ucuz fişekler ama sorun olmuyor. 24 gr. da bile sorunsuz. Tüfekte sorun vardır bence.
-
Yok böyle birşey!!! Firmalar reklamlarını artık bu komik durumda mı yapıyorlar??? Google translate çevirisi kadar komik olmuş yazım tarzı
Rakip tanımayan ve kullanıcıların artık birbirine tavsiye ettiği tabanca öylemi
Bu fiyata zor yenir söylemesi benden! -
Kundak şahaneymiş
Güle güle kullanın. Erdem abi bana da dürbün vermiyo? İyi geçinemedik herhalde 
-
Güle güle kullan Erdem abi..
-
Güle güle kullanın. Allah kem gözlerden korusun

-
Hayırlı olsun

-
Çok güzel bir tercih olmuş. Aklımda hep Gladyatör var ama T12 yi elime alınca başka şeyi gözüm görmüyor

-
Bir daha hatsan ürünü alırken tekrar düşünün derim. Yada denemeden almayın. Gez kurtarmıyorsa arpacık yamuk takılmıştır muhtemelen ve düzeltmek imkansız gibi birşey. Şansınıza isabetli bir modelde rastlıyabilirdi. Büyük ihtimalle sorununuz çözümsüz kalmaz.
-
Yeni tüfeğiniz hayırlı olsun. Tüfek konusunda sizin yerinizde olmayı çok isterdim
inşallah bir gün 
-
Tüfeğinizin markasını yazmamışsınız. Yivsetli namluda, bilye atmak tercih edilmez. Bunun dışında istediğiniz kurşun peleti atabilirsiniz.
-
sorduğun yerler ayar yapmak için. sağa sola ve aşağı yukarı ayarları. yandaki sağ sol ayarı yapıyor.
-
Estetik olarak hiç bozulmamış çok daha çekici olmuş. Güle güle kullanın.
-
Satmadınki dürbünü

-
RaptorX sen 10 cm. c-t-c yaptıysan bendende 30 cm. beklenirki beni keser :)) Benim 100 metre hedefim olsa olsa yağ tenekesi olur

-
Çok geç değil bundan 1,5 sene önce birileri 100 metrede 4 santim gurupman yapıpta kimse yada başka silahlar bunu başaramaz derken 3 santimlik gurupman Gladiatorle ve Kamuran tarafından yapılıyor ve kamuran herkesin gözüne soka soka ben en iyi atıcıyım diyede millete hava yapmıyor.
Tebrik ederim Kamuran

Bende tebrik ediyorum.. Mustafa abiye +1
-
Raiderin şarjörü her defasında yerine gelmiyor ve kurma kolunu yerine oturtmak için şarjörle oynuyorum. Kol çok sert. Bütün gördüğüm Raiderler birbirinden farklı !! Ben mi yerin dibine sokmuş olayım üreticisi mi?
Ha neyle kıyasladım gönlümdeki T12 ile. -
22 ateşli mübarek
O ses o tüfekten çıkmaz. Benzemez bile. -
Ben yarı otomatiği omzuma dayamadan bel hizasından ateşledim bir kere. Boş kovan fırlamadı arada kaldı takıldı. O günden beri pompalı almadığıma üzülürüm. Ya ihtiyacım olan bir anda olsaydı. Fişeği çıkarmak zaman almıştı.