dragstarr adlı kullanıcının mesajları

    Merhaba arkadaşlar,


    Uzun zamandır Reximex Meta Premium almak için bekliyordum. Tüfek sonunda piyasaya çıktı. Fakat ne tüfek hakkında bir bildi nede güzel bir inceleme bulabildim. YouTube de bir kişi atış ve tanıtım videosu yapmış ama oda tüfeğin isabetinden memnun kalmamış. Aranızda bu tüfeği kullanan veya deneyen varmı? Sizce 29500 TL gibi bir fiyata riske girmeye değer mi yoksa Throne Gen 2 mi almalıyım. Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

    Kral namlusu takmak için ekstra bi cekete ihtiyaç yok hocam, reximexin sabitleme setiskuru yanda olduğu için namlu portunun yanında çentik var, krallarda ise bu setiskur yuvaları portun üst kısmında 2 adet, yani kral namlu alırsanız doğru yeri tespit edip çentik atmanız yeterli olacaktır.

    Çok teşekkür ederim hocam. Ama ben namlu boyunu 70cm ye çıkarmak istiyorum. Bu durumda orjinal namlu ceketi kısa gelmez mi ?

    Arkadaşlar merhaba bir süredir Reximex meta premium un çıkmasını bekliyorum ama hala piyasaya çıkmadı. Bende Throne Gen 2 alayım diyorum. YouTube da bir arkadaş 70 cm Kral namlusu takarak çok güzel güç ve isabet elde etmiş. Bir kaç sorum olacak. Bu modifikasyon da hangi modelin namlusu kullanılıyor. Birde namlu ile birlikte namlu ceketi de mi sipariş etmek gerekiyor. Şimdiden teşekkürler.

    Arkadaşlar merhaba uzun süredir BT65 kullanmaktayım. Yanına birde yarı otomatik alayım dedim ve İnvader aldım. Dün ilk kez atışa gittim ve tüfeğin tetiğinin BT65 e göre çok sert olduğu gördüm. Tetik üzerinde bt65 gibi ayar vidaları göremedim. Bu tüfekte tetik ayarı nasıl yapılır. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.