hkelektronik adlı kullanıcının mesajları

    Az önce baktım kargoya verilmiş umarım yarın gelir. Gelsin de kafamızdaki şu soru işaretlerinden kurtulalım :)

    Kardeşim Hayırlı olsun bende bu tabancadan var gayet memnunum çok kullanmıyorum çünkü mod 99 ile kıyasladığında hiç zevkli değil. Silahı komple söktüm tüm parçaları ayırdım. bazen içinde mermi kalabiliyor söküp düşürmen lazım tüp takarken çok sık eğer sıkmazsan 1-2 gün sonra tüp komple boşalabilir yada sadece atacağın zaman tak işin bitince şarjörü tüpsüz bırak çok da önemli değil hava sızdırması, sızdırma tüp den de kaynaklanıyo olabilir çünkü birkaç model tüp aldım crossman de sızdırma olmadı haftalarca bekledi hala tüpte hava vardı. bende senin gibi silahı ucuz ve metal olduğu için bir de 2. dünya savaşındaki silahlara benzediği için aldım görüntüsü hoşuma gitti. gerçekten nasıl bu kadar ucuza imal ediyolar anlamış değilim bir sürü cnc de işlenmiş parça var döküm olan parçalar önemli değil fakat bu kadar çok parça olduğu için verdiği arızaları görmezden geliyorum gerçekten bana 5 bin tl verseniz bunu silahı yapmam :) .
    Crossman tüp taktım 100 defa boş atış yaptım 80 den sonra havanın azaldığını hissettim 100 den sonra bişey kalmadı. Hedefe attığımda genelde 40 atış yapıp tüpü değiştiriyorum çünkü hız düşüyor.
    Hedef koy stres at konserve kutusunu delip geçiyor fakat bb olduğu için şişe kırmıyor belki düz camı kırar ^^ .

    silahinizin yukari vurusunun tam geze denk geldigi uzakligi bulsaydiniz daha iyi olmaz mıydı yukari vuruyorsa demekki hala mermi yukseliste daha dususe geçmemiş siz yukseliste oldugu mesafeyi dusus mesafrsi olarak ayarlayinca zaten artik dususte oldugundan sifirladiginiz menzilin otesi hep düşüş menzili olmuş.

    Bende öyle düşünmüştüm fakat geze denk geldiği nokta çok uzak yani hiçbir zaman o kadar uzaktaki hedefe atmayacağım için bu hamleyi yaptım. şu an 5 ile 10m arasındaki hedefleri rahatlıkla vuruyorum düşüş çok az 1cm ve altında oluyor. sabitleyip bir çok kez denedim zaten amacım nokta atış değil 5-10m den 3-4cm gruplama yapsam yeter benim için.

    Öncelikle Hayırlı olsun. bu silahtan bende de var namlu uzun diye tercih ettim metal olması gerçeklik hissi veriyor. fakat atış konusunda isabetli değil hedefin hep üstünden vuruyor arpacığı havaya kaldırman gerekiyor ben arpacığı çıkarıp altına 4.5mm bb mermisi koydum tam oldu artık hedefin ortasından vuruyorum. 20 metre ilerideki 15-20cm hedefi vuruyorum fakat mermi hızı düşük merminin gidişini rahatlıkla görebiliyorum fakat 20 metre sonunda fazla düşüş olmuyor en fazla 5cm.