Tetiğin Gladiator ile aynı olduğundan ciddi bir şekilde şüpheleniyorum. Kurma kolu Gladiator'ın biathlon kurma koluna ciddi şekilde benziyor. Emniyet düğmesi de neredeyse bire bir aynı. Çok ciddi benzerlikler var.
eblemis tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
tam emin olmamak ile 30 kilometre, üzeri de olma ihtimali yüksek, 24 zoom yaptım
nasıl ama 
Kadir abi gel sen şunu google earth'den bir ölç de emin olalım... =)
Mark'ı ben de inceledim, fena durmuyor fakat denemeden görmeden bilemiyor insan.
-
Ben de her ne kadar mümkün olduğunca türkçe kullanmaktan yana olsam da şimdiye kadar böyle kabullenilmiş olan takım isimlerinin değiştirilmesinden yana değilim.
Hem düşünüyorum da; "Ankara Takımı" güzel olmuyor sanki. Ha ama "Ankara Timi" şeklinde olabilir belki. Hem aynı "tim" de "team" kökeninden geliyor. -
Eğer 40x olanın paralaks kabiliyeti de 24x gibi 55yarda'ya kadarsa bence ikisi de değil. Havalı tüfeklerde 10-15yarda'dan itibaren paralaks düzeltmesi yapabilen bir dürbün kullanılmalı bence.
-
Clone stamp tool mu kullandın abi? Bu arada sincap aradan çıkınca kadraj bozulmuş, üstteki alan ölü alana dönüşmüş. Cık cık cık.. =))
-
aslında bunu resimden tahmin etmek imkansız ama ben de bir şey atayım. 20-24büyütme ve 10km civarı bir mesafe.
35km'nin böyle görülmesi imkansız. Hele hele Antalya gibi nemli bir memlekette. Maksimum görüş mesafesi taş çatlasa 20km civarı olur. -
6-24 olan model özelliklerde yazana göre 55yarda - sonsuz aralığında odaklanıyormuş. 55yarda yaklaşık 50metre ediyor ki 50metre altındaki menzillerde atış yapıyorsanız bu dürbün o mesafelerde net bir görüntü vermeyeceği gibi, paralaks hatası da oluşturacağı için atışlarınızın isabetini de etkileyecektir. Yok, 50metre altına atış yapmam derseniz 50 metreden ufuk çizgisine kadar olan her menzilde doğru ve net bir şekilde çalışacaktır.
10-40 olanın özelliklerinde paralaks aralığı belirtilmediği için kesin bir şey söyleyemeyeceğim.
-
Güle güle kullan abi. Süper bir dürbün sahibi oldun.
-
Kat arası derken?
Namlu ceketi şöyle bir şey: Namlu dışında namlu çapının yaklaşık iki katı çapta ikinci bir boru var. Bu boru asıl namludan bir miktar daha uzun ve uç kısmında aynı bir moderatörün iç aksamını barındırıyor. Yani bir moderatörün dış borusunu namludan daha uzun yapıp moderatörü direk tüm namlunun dışına geçecek şekilde monte etmek gibi bir şey aşağı yukarı. -
İmkanım olursa ben gelirim.
-
Köksal içmiş zaten, ben şimdi içip geldim çorbamı. =)
-
Vallahi ben henüz içmedim... =)
-
Bu arada arzu eden herkesi bekleriz Bestekar Sokak Rumeli Çorbacısı'na.
-
Haydi geliyorum madem. Ve de akıl diliyorum Allah'tan hepimize. =)
-
Onu gördüm Köksal ama sende bir numara yok. Baksana Mustafa Abiye, kendinden geçmiş gece gece. Buluşmadan girmiş, havuz probleminden çıkmış.

-
Şimdi bir x semtinde 2 kişi vardır birde y semtinde 3 kişi, Z bölgesine x semtindekiler çok yakındır ama y semtindekiler değillerdir ... yada y semtindekiler gelmeye kalksalar 4 saatte gelemezler malum dediğiniz gibi orası istanbul... Ama bir başka yer y semtindekilere gider orası yakındır falan filan... ( matematik öğretmenim duymasın gene başladın derdi
matematiğim çok iyi idi lisede falan öğretmenimin açığını yakalamaya çalışırdım
)Aklıma musluk ve havuz problemleri geldi... acaip haz alırdım x y z musluk ve havuzlarından... Yaşamımıza renk katıyorlar bakın bir işe yarıyorlar... anıyoruz burada

Mustafa Abi, ne içtiysen ben de istiyorum.
-
Bana göre iki silahın da kuvvetli yanlarını yazacak olursam;
FX T12:
Hafiflik,
Daha düşük tüp hacmiyle, dolayısıyla daha az hava ile aynı güç ve stabil atış sayısı,
Kendinden hizalamalı şarjör mekanizması,
Şarjörün sağ taraftan sökülüp takılması,
Mekanizma sadeliği,
Bolt action(benim zevkime göre),
Şarjör kapasitesi,
Dolum işleminin kolaylığı.Air Arms S410-SL
Estetik,
Modifikasyona yatkınlık,
Manometre,
Ceketli namlu,
Güç ayar düğmesi,
Dengeli ağırlık merkezi,
Dolum valfi toz kapağı.Şimdilik aklıma gelenler bu kadar. Zor bir tercih...
-
AnkaraTeam'e bir tane katıldığı için artık bol bol görebilirsiniz fotoğraflarını... =)
-
Olmayacak iş değil.
-
Ben gelirim!!!
Aynı saatlarde orada olurum sanırım.