Abi rica ederim gazlama beni. Bir FT yapalım, kanıtlayayım. ![]()
Siz hepiniz, ben tek. ![]()
![]()
eblemis tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Biraz da yüzmek gerekecek

Yok abi, ben o kısmı da yürüyerek geçmeyi düşünüyorum. Boşuna mı haşir neşir oluyoruz o kadar scuba tüpü vesaire ile.
Ayrıca an itibarı ile bugünkü ikinci dejavu'mu yaşıyorum, hadi hayırlısı. -
Yaklaştık abi..
-
Benim yarın 2'de dersim var. O saate kadar ve dersten sonrasında orada olabilirim. Motosikletle bardak getirmek de zor olabilir bu arada. =)
-
Ne organizasyon yapmışlar be!
Sanıyorum senin de kafanda yeni fikirler beliriyordur Erdem Abi. Malum, oturarak yaptığımız FT'ler yavaş yavaş kesmemeye başladı.
-
Ahaha! Yürüyerek kaç dakika sürer abi acaba?
-
Harika bir fuar olacak gibi görünüyor.
-
Kendi şahsıma o günlere yarından itibaren dönüyorum. İlk mini buluşmamızın video ve fotoğraflarıyla start'ı veriyoruz yarın.

-
Hayırdır abi? Katersu buraya da mı katılıyor yoksa?
-
Cem abi eline sağlık, sanırım Erdem abi fotolar büyük demek istedi, sayfa zor açılıyor :(, bu arada ben sabah ilk iş ordayım

Katılamadığın buluşmaların acısını çıkarıyorsun herhalde Serdar..

-
JSB Diabolo Exact 14.3grain
[Resim Engellendi: http://img10.imageshack.us/img10/7530/dsc6359.jpg]
Ne demiş atalarımız? Ne kadar yakın makro, o kadar az net alan. -
Maglev fırlatma rampalarından bahsediyorsunuz sanırım. Bildiğim kadarıyla o konuda pratik bir gelişme yok. Bu noktada ben de bir düzeltme yapayım; Shanghai'de çalışan Shanghai Transrapid 431km seyir hızı ve 501km maksimum hıza sahip. Japonya'da çalışan Chuo Shinkansen ise 500km üzerinde seyir hızı ile 581km'lik dünya hız rekoruna sahip.
PCP'lerde kullanılacak gaz kuru havadan başka bir gaz olmamalıdır. Azot da kullanan var fakat ben bu konuda yeterli araştırma yapmadığım için tavsiye edemiyorum. Farklı gazlar elbetteki farklı sonuçlar verecektir ama bu farkların dikkate değer olacağını sanmıyorum.
-
Abi n'aptın ya? Eni konu kellik başlamış bende! =D
-
Hatsan Diabolo şeklen ve üretim açısından kesinlikle çok başarılı ama neden pointed yapıp da kubbe başlı yapmamışlar anlaşılır gibi değil. Tıpkı harika bir moderatör üretip de satışını yapmamaları gibi...
-
T12'nin muhteşem olmuş. Hem kundak, hem tüp.
Şu mangallı saclı buluşmalardan biz de mi düzenlesek yahu? 2. Çamlığın arkasında tavşan oluyor, et de hazır. =P -
Killzone çapı ve mesafeler belli mi abi?
-
Bravo Vmaxxx, güzel açıklamalar.
-
Başka tüfekle de dürbünle atış yapıp sorun yaşamıyorsa paralaks olmaması gerek ama başka tüfekle de dürbünsüz atış yapıyorsa paralaks hatası olabilir.
-
Ben muhmelen motosikletle geleceğim, teker teker taşırım sizi araç giremiyorsa. =)
-
Bence de dürbünü de kapla abi. Hatta ayar vidalarına kadar kapla ki tam olsun.