Bu ne güzel bir ortam Mustafa abi! İlk fırsatta ziyaretine gelmek farz oldu artık.
![]()
eblemis tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Beni de yazın, beni de!
-
Bolt action ve iskandinav teknolojisine hayran olduğum için T12 ve hem kalitesi hem de albenisi için AA S410 XTRA seçtim. Yani... Sanırım... Oyu bir kaç gün önce vermiştim ama, bunları mı seçmiştim ki acaba?

-
Ben de artık gelebilirim umarım. Geçen hafta evdekilerin sel korkusu yüzünden gelemedim, bu hafta da bayram angaryaları olmazsa kesin oradayım.
-
Harika görünüyor Serdar, güle güle kullan. =)
-
Güle güle kullan Erdem Abi.
Kamuran Abi senin de dürbün hayırlı olsun. Buluşmada alıkoyarım bir süre yalnız, söyleyeyim. =) -
Bence de fazla gücenmeye gerek yok. Arkadaşların bir art niyet taşıdıklarını sanmıyorum.
Kaldı ki bayram sonrasında yapılırsa çok daha eğlenceli bir buluşma olabileceği konusunda da haksız sayılmazlar.Beklenmeyen bir durumla karşılaşıldı, kimimiz biraz kırıldı ama sonuçta Ufuk Bey gayet mantıklı bir şekilde mazeretlerini öne sürerek özür diledi.
Gelin bu kırgınlığı daha fazla sürdürmeyelim, Ufuk Bey de bize hoş bir buluşma borçlu olsun. Kendisi de bunun sözünü verdi zaten.
-
Kazasız belasız, hayırlı olsun.
-
Hedef işi tamam Murat abi. CNC'yi bulan üretime geçiyor. =)
-
Aşti'den havantopuyla, uçaksavarla bile geçersin zaten. Dönüp bakmıyorlar bile.
Bir de metal dedektörü koymuşlar bir yığın. Dostlar alışverişte görsün. -
Daha güçlü tüfek tabii ki var. Ama o sayıda atış yapabilen yok.
-
Bunları kaydetmek istersek hangi programla download edebiliriz ?

Abi ben hepsini indirip getirirm sana.
-
Açtırırsınız. O ambalaj aynı şekilde geri kapatılıp yollanır. Tatmin olmazsanız gönderinizi "değerli koli" olarak sigortalı gönderirsiniz. İstediğiniz teminat değerini binde üçü kadar bir ücret karşılığında(örneğin 1000lira'ya kadar sigorta için 3 lira) gönderiniz kayıp ve hasara karşı sigortalı olarak taşınır. Bunu orijinal ambalaj ve sevk irsaliyesi olmadan hiçbir özel kargo firmasına asla yaptıramazsınız.
-
ptt kargo içine bakmak istiyor içine bakmadan teslim almıyor, aras ile rahatlıkla gönderisin, ayrıca oyuncak diye beyan et sorun çıkmaması lazım
İçine bakabilir ama havalı tüfek var diye almamazlık etmez.
Ayrıca kargo içeriğini oyuncak vs. diye belirtirseniz ve içeriğin silah olduğu bir kontrolde ya da bir şekilde ortaya çıkarsa başınız derde girebilir. Yanlış beyanattan kaçınmak en doğrusu. -
Yaptırırız. Yeter ki siz CNC kesimden haber verin. =)
-
Evet, biz de arkadaşlarla paintsign'ın düzenlediği big game'de paintball oynadık. Erdem abi'yle görüştüm ama sizi herhalde göremedim Osman abi.
Bu arada oyun son derece eğlenceliydi. Bir kaç arkadaş bir grup oluşturup düzenli olarak paintball oynamaya karar verdik. Katılmak isteyen arkadaşlara kapımız tabii ki açık. -
Bence ahşap kundak önde kalan ağırlık merkezini dengeler. Sentetik kundakta ise muhtemelen dipçik içinde ağırlık vardır.
-
Ben de yüzdeyüz gelirim yazacaktım ama Cumartesi Elmadağ'da Off-road yarışı varmış, co-pilotluk falan gündemde. Bakalım ne olacak. =)
-
Güzel ülkemizde böyle bir koleksiyon yapsan kaç yıl yatarsın?

Kanuna kitaba uyarsan hiç yatmazsın.
-
Bir Microtech Halo olsa da ben cezaya razıyım.