Hedef gitti Glad geldi desene... Hayırlı olsun abicim, güle güle eskit.
eblemis tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Benim haberim yok. Bugün pek ilgilenmedim 100 metreyle. =)
-
Bence 97 hiç fena olmamış ama S kundak her zaman tercihimdir. =)
-
evet mini bişey ama yaptığı iş takdire değer
ipucu imzada gizliYoksa USP'yi mi göreceğiz. Daha önce getirdin mi bilmiyorum, ben hiç görmedim. =)
-
Murat abi "mininuke" getirecek herhalde. =)
-
Dernek fikrini ben de düşünmüştüm. Hatta gayet iyi olabilir ama dernek kurmak çok zor olmasa da yürütmek kolay değil. Bir gazla kurulup kirayı ödeyecek kadar bile üye aidatı toplamayıp kapanan dernekler var. Sonuçta bir derneğin yürütülebilmesi için aidata ihtiyacı var ve havalı silaha verdiği 200-300lirayı çok bulan kaç kişi dernek aidatı vermeyi göze alır, bilemiyorum.
-
Ben artık kesin geliyorum. Ne araç, ne şehirdışı işleri beni alıkoyamaz bu sefer. =)
-
-
Güzel aletmiş...

-
Sitede bisiklet ile uğraşanlar olduğunu görünce kullandığımız bisikletlerin marka ve özelliklerini paylaşabileceğimiz bir konu açayım dedim.
Ben başlayayım;
Sedona SD771 18" kadro
Suntour Axon D-RL maşa
Amoeba Vitra sele, sele borusu, gidon ve boğaz
Pro Hawk sele ve Pro sele kelepçesi
Scott AT 4 Comfort elcikler
Mavic Crossride Disc 24 tel jant seti
Michelin XC A/T kevlar lastikler
Avid Juicy7 hidrolik disk frenler
Shimano Deore Aynakol
Shimano PD-M520 kilitli pedallar ve Shimano SH-MT40 ayakkabılar
Sram X7 arka attırıcı
Sram X7 Ön attırıcı
Sram X7 ruble
Sram X7 zincir
Sram X5 vites kolları
Blackburn 3.0 yol bilgisayarıUmarım bir şeyler unutmamışımdır. Maşayı ilk fırsatta Suntour Axon RLD ile değiştirmeyi düşünüyorum. Aynakolu da Truvativ Stylo OCT 3.3 Team ile değiştirebilirsem bisiklet üzerinde içime sinmeyen parça kalmayacak.
Forumdaki diğer bisikletçi arkadaşların bisikletlerini de merakla bekliyorum.
-
Teşekkür ederim abi, cuma günü haberleşiriz.
-
Katılıyorum.
-
evren sen nerde oturuyorsun.
Tunalı'da oturuyorum abi.
-
Gerizekalı tamirci yağ tapasını adam gibi sıkmadığı için benim emanet motosiklet yağsız kalıp conta yakmış sanırım. Haftasonuna kadar motoru indirip halledemezsem ben de aracıyla gidecek birine beraber gitmek için ricada bulunabilirim.
-
Peki o halde; basamazlar.
Hatsan LW namlulu tüfeklerinin namlularına normalde LW namlularda bulunmayan bir Lothar Walther yazısı bastı. Bu hareketlerini kimse yadırgamadı. Zira firmanın satışını yaptığı bir ürünün bu özelliğini ön plana çıkarmak istemesinde en ufak bir tuhaflık yok. Fkata LW olmayan bir namlunun üzerine LW yazmak, yanlışlıkla yazılmış bile olsa bu namluyu bir de LW namlulu olması gereken bir tüfeğe takmak basit bir hata olmadığı gibi akla başka bir şeyler de getirebilir.
Bir bayinin ise bir ya da bir kaç namlu çalmak için başka namlulara üretici firma ile aynı şekilde baskı yapmakla uğraşması hiç mantıklı değil. Hatsan bayileri zaten LW namlulara Hatsan üzerinden yeterince makul fiyatlara ulaşabilir.
Her neyse, konu zaten namlular değildi.
-
satıcı firmalar bunu yapamazmı arkadaşlar ....
Satıcı firmaların başka bir namlu üzerine Hatsan farbrikasında basılan LW yazısını basabileceğini sanmıyorum. -
Ben de kasıt olmadığını düşünmüyorum. Ama yine de lw olmayan bir namlunun üzerine lw yazmak ve bunu lw namlu olması gereken bir silaha takmak firmaya olan güveni sarsacak nitelikte sayılabilir. Öte yandan, bu olayın defalarcası oldu mu, olmadı mı onu da bilemiyoruz. Her tüfek alan namlu eksperi değil sonuçta. Ben öyle olduğuna inanmıyorum ama belki de onlarca kişi farkında olmadan üzerinde Lothar Walther yazan ama Hatsan üretimi olan namluları kullanıyor.
Her neyse. Dediğim gibi; düzgün bir telgeler benim için yeterince inandırıcı olacaktır. Pek kişi için de öyle olacağını sanıyorum. Zaten belge yahut ithal parçalar olmasa bile mesele Hatsan'ın kendini geliştirmekten kaçması. Dünya kadar sorunu olan silahlarında hala en ufak bir iyileştirme yok. Vidaları gevşer, dürbün parçalar, yayı kırılır, kundağı çatlar, pimi düşer, tüpü kaçırır, ıvır zıvır. Tüm bu problemler bu kadar çok dile getiriliyorken, bu problemlere sahip arızalı onca silah tamirat için Hatsan fabrikaya yollanıyorken nasıl olur da bir Allah'ın kulu bu tüfeklerin kronik hatalarını düzeltme çabası içine girmez? Ben bunu anlamakta güçlük çekiyorum ve Hatan'ın bu hatalarını bir gün düzelteceğini ve yeni başlayanlara Hatsan'ı içim rahat bir şekilde tavsiye edebileceğim günleri bekliyorum. Umarım bu beklentimin bir sonu olur.
-
mesedüzü'nün silahı diye hatırlıyorum.

Ben de öyle hatırlıyorum. Demek ki yanılmıyormuşum.
-
Yanlış hatırlamıyorsam geçmişte Hatsan üretimi bir Webley Radier'da yaşanmıştı bu olay. Daha sonra Hatsan namluyu değiştirmişti.
-
Belge çoğu kişiyi kesmezse o da Hatsan'ın ayıbı olur. Kullanıcının bu markaya en ufak bir güveninin kalmamış olduğunu gösterir. Ki üzerinde LW yazıp hatsan üretimi çıkan namlular bile görülmüşken bu güvensizlik pek de yadırganacak bir şey de değil sanki.