Bugün ben de gelmyi istiyorsum ama dün gece geç saaatlere kadar çalışmanın verdiği yorgunlukla öğleye kadar uyumuşum.
Zaten bizimkiler tatile gittiği için araba da yok, haftaya bir formül bulabilirim umarım.
eblemis tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Araba konusu ciddi mi? Bana biraz anlamsız geldi bu.
-
Forumu daha çok araştırman gerek kibrit. Crosman başta pistonlu bir tüfek değil. Multipump olarak bilinen, her atıştan önce kendi üzerindeki pompasıyla hava doldurulması gereken pnömatik bir tüfek. Öte yandan; hayır, Crosman 2100 de sorduğun gibi bir tüfek değil.
-
Mesajları ardarda atmışız kartalcin. Diana 300r kuruldukça 7li bir şarjörden otomatik olarak namluya pelet süren bir sistemde yanlış bilmiyorsam.
kibrit'in sorduğu ise "attıkça alttan kurulan" yani sanırım yarı otomatik bir tüfeğin olup olmadığı. Bildiğim kadarıyla yarı otomatik bir pistonlu tüfek yok.
-
-
Oo, ne zaman oldu bunlar yahu? Ankara Team de saman altından su yürütüyor vallahi. Hehehe... =)
-
Test görüntüleri iyiye işaret. Gerekli adımlar yeterli-yetersiz atılıyor demektir en azından. Benim de asıl beklediğim onaylı test raporlarının yayınlanması.
-
yurticinde bayagi bilinen bir kargo firmasi ile (isim vermek istemiyorum)
İsim vermeyeceksek bu bölümün anlamı kalmaz. Bunun gibi olayları firma adını açıkça belirterek yazmak okuyan diğer arkadaşlara o firma ile çalışırken dikkatli olmaları konusunda yardımcı olacaktır.Bu arada gönderilerinizde PTT kargo kullanırsanız "değerli koli" seçeneği ile faturasız irsaliyesiz istediğiniz her gönderiyi istediğiniz bedelde sigortalatabilirsiniz. Ve tabii ki PTT bunu biz taşımayız demeyecektir. En son Ankara'dan Trabzon'a motosiklet yolladım. =)
-
=) Estağfurullah Deniz, ben de bildiğimi bir yerlerden öğreniyorum elbet. Tecrübeye dayanan yorumlar kağıt üzerindeki bilgilerden önemlidir şüphesiz.
Dediğin gibi; binen, kullanan, tecrübe sahibi olan var mı diye sormak istemiştim aslında... =)
-
Madem konusu açıldı, Honda CBF250 hakkında bilgiye sahip olan var mı? İkinci el olarak alıp motosiklet dünyasına giriş yapmak istiyorum. Nasıldır sizce?
-
Geçmiş olsun, tavşanın ahı tutmuş galiba.
-
günümüzde bir çok örneği var, bundan 2 ay önce mail geldi,iilaçlı biskuvi çay vs vs ler hakkında bazı insanların başlarına gelen olaylar adı altında,adamın böbreklerini almışlar buz dolu kuvete yatırp bırakıp gitmişler,
Hoax mail hikayeleri. İnanmayın, iletmeyin, forwardlamayın. Mail adreslerinizi çalmak için uydurulmuş masallar bunlar.Kan grubu fikri de çok güzel.
Ankara/A(+)
diyerek katılmak isterim fakat normal tansiyonum 95/65 olduğundan ısrar da etsem benden kan almıyorlar.
-
305 m./s. bir supersonic hızdır, yani ses hızından daha hizlıdır...
Yanlışlık olmasın, ses hızı 340,29m/s'dir. -
Tüp boşalınca valf aslında açık kalmıyor ama tüpü tüfeğe taktığında valf iğnesi arkasında karşı bir basınç olmadığı için çekiç valfi açıyordur. Tüpü tüfek kuruluyken doldurmak istemiyorsan en güzeli tüpü tüfeğe takmadan 50bar civarına kadar doldurup sonrasını tüfek üzerinde doldurmak olur.
-
Geçmiş olsun Rıfat abi, hakkında hayırlısı olur umarım.
-
O fiyatlara ikinci elde daha iyi tüfekler alabilirsin. Gamo'nun verdiği hız değerleri aldatıcı. Bence diğer alternetiflere bir bak.
-
Estağfurullah, üstatlığa çok yolumuz var daha... =)
-
İyidir. Piaggio Vespa zaten scooter'ın babası sayılır. Aprilia, Derbi, Gilera, Guzzi gibi markalar da Piaggio'ya ait.
-
Zaten ironarm da tüfeğin gücünü değil, stabil atış sayısını ciddi biçimde yükseltmeye yönelik bir fikir sunmuş.
-
Bu %52 bana "küsüratlı sayı vereyim de salladığım anlaşılmasın" lafını hatırlatıyor.
Bu arada o pasajdaki yer Doğa Spor. Gamo fiyatları piyasaya göre uygundur.