Bence de...
Bu arada boya geldi ama yanlış renk gelmiş, yarın doğrusu gelecek. "Cırtlak Sarı" =)
Çekiç getiririz yahu, önemli değil. Bulursam büyük çivi gibi şeyler de getiririm.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bence de...
Bu arada boya geldi ama yanlış renk gelmiş, yarın doğrusu gelecek. "Cırtlak Sarı" =)
Çekiç getiririz yahu, önemli değil. Bulursam büyük çivi gibi şeyler de getiririm.
Bir fikir daha! Tüfeklerde fiziksel bir arıza olmadıkça yarışmacıların atış veya tur aralarında başta kayıt ettirdiği tüfeği değiştirmesi ve atışların bir bölümü farklı bir tüfekle yapması yasak olsun.
Eblemis foto mak. getirebilirse rica edelim kendinden. Bende yarışma esnasında güzel kareler yakalarım.
Getireceğim tabii ki. =)
Bence hedef sayısına göre tur sayısını ayarlarsak daha kolay olur.
Mesela 10 hedeften 3 tur dönüyorsak normalde, 6 hedefimiz olan bir gün 5 tur dönebiliriz. Veya 8 hedef varsa üç tur 8 hedef, son bir tur da 6 hedefle yapabiliriz. Her şekilde katsayı hesabından daha kolay olacaktır.
Bir alternatif de hedefimiz eksik kalırsa birimiz katılamayan arkadaşlardan gidip hedefleri alıp buluşma sonunda geri götürebilir. Böylece yarışmalar arası standardizasyon da sağlanmış olur, daha iyi olur.
PCP'de bence de kesinlikle 5.5.
İlk 4 kişi antranman yapmayacak mı?
Bir de yine 10 hedef/3 tur mu yapacağız?
yarattığım kirlilik için gerçekten özür dilerim
Estağfurullah, ne kirliliği...
Bu arada "Bar" da aslında bir SI birimi değil fakat SI sistemde kullanımı kabul edilmiş bir birim. SI sisteminin basınç birimi aslında Pascal olup, 1Bar, 100.000Pascal ya da 100kPa eder.
O zaman pozisyon alınması, silahın doldurulması ve kurulmasını da hesaplayarak hedef başı 10'ar saniye daha eklesek daha iyi olur sanki...
Süre limitini belirlemedik. Bence 40 saniye uygundur. "Kara Kitap"ın da dediği gibi "Bu süre silah omuza dayanıp atış pozisyonu alındığında başlar."
Nasıl?
Bu arada sayı hakemlerinin sayılarını da ağa mı tutacak?
Öyle tabii ama PCP'de dampa gereksiz ağırlıktan başka bir etkisi olmaz.
PCP tüfeklerle dampa ayak kullanmaya gerek yok. Esas güçlü tepmesi olan yaylı silahlarda şart.
Antrenman sahasına antrenmanda kullanılabilecek toplam atış sayısında pelet ile girilebilsin. Bunun kontrolünü antrenman sırasında boşta olacak sayı hakemleri yapsın. Antrenman hedefleri sorumlusunun hepsiyle baş etmesi zor olur.
Boyalar 8-10 lira, ben temin edebilirim Ulus'tan. Düzenleme: 3'e bulursam 3'e alırım. Alışverişler fişli yapılır, ağaya ibraz edilir.. =)
15 kişi katılım olur mu acaba? En son 13 kişiydik, pek eksiğimiz de yoktu. Osman abiyle Rıfat abi yoktu. Forumdan Ankara'da yarışmalara katılabilecek toplam 21 kişi sayabildim. Düzenli buluşan 13 kişi var ben dahil, ki ben bile düzenli sayılmam çok ama yarışmaları kaçırmam. =)
Bana sanki 2 lira pek yeterli olmayacakmış gibi geliyor abi... 9 yarışmaya ortalama 8'er kişi katılsa 144lira eder. Bence 4 ya da 5 lira yapalım, sonunda da güzel ödüller alabilelim.
Hedef sorumlusu kim olacaksa hedeflerin tam olarak kulvarlara dönük olmasını da sağlaması gerek. Önemli bir konu bu, yerine göre çiviler sökülüp hedefler öne yattıkça killzone 1cm kadar küçülebiliyor.
Vallahi hiç farketmez benim için. Hangi görev olursa uyar.
Bu arada sayı tablosunda önceden herkesin kullandığı silahlar ve dürbünleride detaylı olarak yazalım bence. Geçen sefer ben bir iki ufak hata yapmışım sanırım.
Bir de zaman lilmitini belirlememiz gerek.
Oy oy, ağlayacağım şimdi. Bu ne ilgi! Hepinize çok teşekkür ederim.
Ben kullandım, ilk başlarda çok isabetliydi ama dürbün ve fx, rws, diana gibi peletler işe karışınca pabucu dama atıldı. delici güçleri tabii ki daha fazla ama öyle uçuk farklar da yok arada aslında.
Gel abi, özlettin kendini. Tüfekler ile ilgili PM attım. =)