Yarın kimler gelir diyeceğim ama yine karla karışık yağmurlu, güneyden 37km hızda rüzgarlı diyor yahu!
Hava şartları bu hafta bize rahat vermeyecek, anlaşıldı.
eblemis tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hatsan pompaların hata ve arızaları sebebiyle piyasadan toplatıldığı yazıldıktan sonra bile sorunsuz olduğunu iddia etmek bence hoş değil.
Mesele fikir beyanından ibaret değil. İnsanlar burada yazılanları okuyup bu ürünlere para veriyor. Üreticisinin bile hatalı olduğunu kabullendiği bir ürünü böyle bir platformda, uyarılara rağmen tavsiye etmekte sürdürülen ısrara karşı sessiz kalırsak bu arkadaşın insanları yanlış yönlendirmesine izin vererek sorumluluğunu paylaşmış oluruz.
Hatsan kendi pompalarının yerine verdiği Hill pompalar kadar kaliteli ve işini yapan bir pompa yapsın, Hill fiyatına da satsa hepimiz tavsiye edelim. -
Hurdalıktan çıkarmak da yüzünden pahalıya geliyormuş diye duymuştum. Proje maliyetleri falan uçuyormuş. Yoksa ben de bir amerikan toplarım valla ilk fırsatta.
-
Aslında faturaya da ihtiyacın yok. Fatura yalnızca elindeki tüfeğin ateşli olmadığını anlatmanı kolaylaştırır. TÜketici olarak fatura saklamak, taşımak ya da ibraz etmek gibi bir mesuliyet altında değilsin.
-
mirzabatu sanırım hatsan'ın pomplarını problemli olduğu için değiştirdiğini duymadın. boşuna dememişler "pahalıdır, vardır bir hikmeti; ucuzdur, vardır bir illeti" diye.
-
Abi 203 adet üretilmiş sadece. Nerden buluruz ki?
-
Vallahi harika yapmışlar, hastası oldum.. =)
STC16'yı da çok severim zaten ben.
Süper bir aletmiş. Başka ne diyebilirim ki?.. -
Aaa! Böyle bir modeli varmış Anadol'un! Allah allah, ilk kez görüyorum valla.
-
Bir de motoru nereye koymuşlar abi? =)
-
Gerçekten güzel bir dizayn olmuş. Tabii bir buggy olacaksa biraz daha yükseltip lastik yanaklarını genişletmek gerek..
-
Ne bakımdan daha iyi olacaktır? Niçin böyle düşündüğünü merak ettim.
-
Vallahi yapalım dersen ben varım abi. Ama tahmin edebileceğin gibi ne para var, ne yer var. Gerçi kafaya koyduktan sonra yer falan muhakkak bulunur.. =)
-
O vakitler "aman illa fiziksel hesaplamalar yapman lazım, yanal kuvvetler cart curtlar..." diye bazı fizik mühendisi arkadaşlar taş koymuştu ve bütçe de bulamayınca rafa kaldırmıştık projeyi... =)
Vallahi sponsor bile bulmuştum ama cad çizimi istedi, onu da ölçülerin falan kararına tamamen emprövize kara vereceğimiz için çizdiremedik tabii.
-
Kesinlikle yanılmıyorsun abi. Benzer tasarımlarım falan da vardı hatta geçen sene bir ara. Gerçi o bisiklet tabanlıydı daha çok ama...
-
"Clio'nun NCAP 5 yıldızı kamyonda da olsaymış öyle olmazmış" demek istemiş sanırım...
-
birde bız buna gore 6.35 mı alalım
6.35'in hızının da düşük olacağını göz önünde bulundurmak gerekir. Vardiğim örnekte iki cismin de hızları aynı. Hız/Kütle oranı açısından en mantıklı seçim 5.5mm sayılabilir sanırım.
-
Örnek verecek olursak bir futbol topu ile 16 numara bir bowling topunu aynı yükseklikten yere bırakırsanız ikisi de aynı hızla düşer, yere aynı anda temas eder. Fakat temas ettikleri noktaya etkileri nasıl olur tahmin edebilirsiniz.. =)
-
maddog0001, forumda yanlış anlaşılmaların önüne geçmek adına büyük harf kullanmamaya, düzgün bir dil ile yazmaya ve noktalama işaretleri kullanmaya özen gösteriyoruz.
-
Evet, haklısın. Ben grafik olarak namlu ekseninin nereyi kestiğini görebilmek istedim, o yüzden 10metreye düşürdüm. Peki dürbün yüksekliğini inv tan yöntemine nasıl katarız?
Acaba 134 metreye sıfırlı dürbünün kısa sıfır mesafesini bulsak, ve bu mesafeyi(mesela 5m. diyelim) toplam mesafeden çıkararak açı hesabı yapsak... Yani 134-5=129metre ile hesap yaparak dürbün ekseni ile pellet yolunun kesiştiği yeri sıfır kabul etsek. Sanırım böyle de olmaz ama...
-
Acaba orayada nokta mı girdim.
Büyük ihtimalle.. =) Bu arada benim yaptığım hesap da doğru değil mi Ülkü abi?