eblemis tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Dampa mount sahibiysen dürbünü tutan bileziklerinin içlerinde bulunan ve uçları ayağın tababına doğru bakan iki vida ile kesinlikle oynama. Ayağın tek yanındaki 4 vidayı gevşeterek ayağı tüfeğin kızağına oturt ve vidaları sık. Ardından bileziklerin vidalarını açarak dürbünü yerine koy ve vidaları 1 3 2 4 sırasıyla 1er tur 1er tur sık. Tek seferinde tek vidayı sonuna kadar sıkasan dürbünde ezik ve çiziklere yol açabilir, ayağın bileziğine de zarar verebilirsin.

Vallahi harika bir buluşma olmuş. Sabah gelmek için kalktım fakat aile muhalefetiyle karşılaşınca Erdem abi ile selam yollamaktan başka yapacak şey kalmadı. Önümüzdeki hafta final haftam olduğu için haftaya da katılamayacağım, sonra umarım yine görüşebileceğiz.

Bu arada bu Silüet yarışmaları da bir gelenek haline gelecek gibi görünüyor. Çok zevkliymiş yahu! =)

1- Gamo ProMagnum
    2- Crosman Hunting (muhtemelen. iç kısmı düzse %95)
    3- Crosman Premier Hollow Point
    4- H&N Hollow Point ya daBeeman Silver Bear. H&N için yeteri kadar temiz görünmüyor fakat Beeman'ın da eline geçmesi zor.
    5- Hiç tanımıyorum
    6 ve 7- Gamo Expander'a benziyor ama Expander'dan çok daha düzgün görünüyorlar.

Daha farklı açılardan görebilirsek (özellikle etek dış ve içi) daha kesin konuşabiliriz sanırım.

Ben hiç full auto m16 görmedim video vs varmı ?

CALIBER: 5.56X45mm NATO (.223 Rem)
    WEIGHT WITHOUT MAG: 7.5 lb (3.40 kg)
    EMPTY 30 ROUND MAG: 0.25 lb (0.11 kg)
    LOADED 30 ROUND MAG: 1.0 lb (0.45 kg)
    OVERALL LENGTH: 39.6 in (1.0 m)
    BARREL LENGTH: 20 in (51.0 cm)
    BORE CHARACTERISTICS: Hard Chrome Lined, 6 Lands & Groves, 1 Twist in 7 in. (178 mm), Right Hand
    METHOD OF OPERATION: Gas; Direct system; Locking bolt
    MUZZLE VELOCITY: 3110 ft/sec (948 m/sec)
    MUZZLE ENERGY: 1765 Joule
    EFFECTIVE RANGE: 600 m
    FRONT SIGHT: Adjustable front
    REAR SIGHT: Target sight adjustable for windage and elevation to 600 m
    SIGHT RADIUS: 19.75 in (50 cm)
    CYCLIC RATE OF FIRE: 700-950 rpm
    FIRE CONTROL SELECTION: Safe - Semi - Full Auto
    UPPER RECEIVER: Flat Top With Detachable Carrying Handle

http://www.colt.com/mil/M16_2.asp

M16'da bulunmayan ateş modu burst fire'dır.

Başka bir yazımda belirttiğim gibi ne kadar ekmek o kadar köfte,..

Ben sadece şu söylemek istiyorum. Hatsan bugün dese ki "Çok güzel akçaabat köfteden bol bol veriyoruz", eminim pek çok kullanıcı ekmeğini ona göre alıp koşar. Ben halatüketicinin çoğunun Gamo parasını Hatsan'a seve seve vereceğini düşünüyorum. Ama malesef Hatsan ekmeğimizi Gamo kadar bile dolduramadığı gibi bir de eleştirileri önemsemiyor, "bilgisiz, yeni müşteri bana yeter" zihniyeti güdüyor.

Tabi ki dikkat çok önemli fakat bacaların üstü ters rüzgarlara karşı kapalı. Yani şişenin havada bir şekilde asılı kalıp eğilerek oradaki yarıktan içeri girmesi ve kendini oradan aşağı bırakması gerekiyor. ;rofl.; (sanırım imkansız)

[gallery]1196[/gallery] (buradan bacalara bakabilirsiniz)

Engin yalnızca senin için söylememiştim. Genel anlamda böyle atışlar yapanların dikkat etmesi gerekir diye yazmıştım, tam anlatamamışım sanırım. Hassas bir konu sonuçta. "No-offence" ;)

Kömür bacası olması bir şey değiştirmez her türlü baca tıkandığında atık gazları ev içine basar ve zehirlenme tehlikesi yaratır. Bu konu aslında baca üstlerinde şişe vuranlar için dikkat edilmesi gereken bir konu. İki kuruşluk zevk için faciaya sebep olma riski de var.

Her evin camında balkonunda kendi bacası olması hermetik kombili evlere mahsustur. Özellikle doğalgaz dönüşümü sonradan yapılmış, bacaları doğalgaz ve havagazına uygun olmayan yapılarda görülür.