80fpe güç üreten bir tüfek 29.94grain Eley Magnum pelleti 1097fps hızla atabilir. 15.9 grainlik JSB Exact pelleti ise 1505fps hızla atabilir.
eblemis tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
elinin tersiyle boş bir itme ve normal çekerken kuvvetlice çekme şeklinde kuruluyor olabilir bence
Çok büyük ihtimalle...
-
Evren dükkana yanına ziyarete uğradım geçen hafta buluşmadan 1 gün önce. Yoktun sen

Artık dükkanda fazla bulunmuyorum. Biraz daha ihale-proje kısmındayım şu anda. Bakalım zamanla ne olacak..
-
Ben gelemeyecekmişim gibi bir his var içimde. Dürbünler hayırlı olsun, çok fena duruyorlar.. =)
-
Weihrauch'lar çok güçlü silahlar olmadığından 5.5mm pek tercih edilmiyor. 4.5mm ideal olur.
97k için üretici muzzle break'e sahip olduğunu söylüyor, buradan muzzle break'in işlevsel olduğunu varsayıyorum fakat yaylı pistonlu tüfeklerde muzzle break'in çok işe yaramadığını da unutmamak gerek.
950fps hız değeri 6.48gr. çok hafif bir pelletle yakalanmış olsa bile 10.49gr.'lik TS-10'u 746fps ile atabilir.
Kıyaslama olarak belirteyim, High-power olarak lanse edilen Gamo CF-X 4.5mm 10.49gr. Diana High Power pelleti 655fps ile atabiliyor. -
HW77'den ziyade ben olsam HW97k alırdım. Kısa namlunun hız etkisi olumlu ve bir gün tüfeğinize muhakkak dürbün takacaksınız. ayrıca 97k çook çekici bir silah. bana göre yaylıların kralıdır. Tabii Whiscombe hariç.
-
Yasaklar işini adam gibi, olması gerektiği gibi yapana var. Çalıştığımız firmalardan biri ses sistemlerinin yanında savunma sanayi ürünleri distribütörlüğüne de sahip. Bir rangefinder almak istediğimi söyleyince firmanın satış müdürü "Ben de istiyorum ama alamıyorum, çok sıkı kontrol edilyoruz." demişti. Öbür tarafta adam gittigidiyor'da satıyor.
-
Aynı şekilde çok uzaktan bakarsan da kararma yaşarsın.
-
Telaşa gerek yok. Aldığınız bayi ile görüşün, emini onlar da herkes kadar yardımcı olmaya çalışacaktır.
Bu arada ilgili ilgisiz her konuda Hatsan adını okumaktan da bir çok kişiye gına geldi sanıyorum. Özellikle "hiç bilgim yok" diyerek sadece başlığa Hatsan yazmış olmak için girildiğini göstere göstere bunu yapmak hoş olmuyor kanaatimce.
-
eblemis senden çıt yok geleceksen, buluşup gideriz.
Abi şu an kesin bişey söyleyemiyorum. Ancak yarın belli olur durumum. Ben sana haber veririm.
-
Evet, kesinlikle gümrüklere ve emniyete güvenmeyin. Örneğin dürbünün paralax ayarını veya mildotunu mesafe ölçer olarak tanımlayıp sakıncalı ürün kategorisine sokabilirler. Bu durumda dürbünün alınması imkansız olur.
-
En son çalışmalara insan dışı canlılar içinde insanın mantık yürütme yeteneğine en çok yaklaşan hayvanların karga türleri olduğunu okumuştum. Zeka ve alet kullanım videoları inanılmaz.
http://www.youtube.com/watch?v=TtmLVP0HvDg
http://www.youtube.com/watch?v=esfo6Wh-Ty8
http://www.youtube.com/watch?v=1P8Nwl7FAJk -
Tamam ama namlu çıkış hızı artacağı için silah tepinceye kadar mermi namludan ayrılmış olmaz mı.Birde dianalarda az tepmiyor hani.

Ben de öyle düşünüyordum ama olmuyormuş malesef.. =)
-
Hakikaten Erdem abi, onu da hiç düşünmemiştim. Demekki dinlenmiş olarak çalışsan 1cm altına düşebilirsin. Gelecek sefere ben seferber olurum tüfek dolumuna artık... =)
-
Katılıyorum. Hem de satıcı firma ürün özelliklerine "Kalibre :.177 (5.5 mm) ayrıca" yazacak kadar amatörce çalışıyorsa.
-
dolum aparatınızda manometre yok yani?
bu durumda "strong"un söylediği olay gerçekleşmiş olmalı.
birde şu an foruma girdiğim PCde gerekli donanım yok ama 3000psi 205 bara denk gelmez gibi hatırlıyorum?
3000psi 206.84Bar ediyor abi. Muhtemeln strong'un söylediği gibi arkadaşın scuba tüpü doldurulurken ısınıp genleşen hava ile 3000psi basınç göstermiş, dolumdan sonra soğuyunca basıncı da düşmüş. -
Umarım iyi bir tasarım ve daha yüksek bir kaliteye sahiptir.
-
Gerçekten her işte bir hayır var. Namluyu eğmeseydin belki de dolu olduğunu unttuğun silahla birisini yaralayabilirdin
Geçmiş olsun. -
Evet yine harika bir buluşma oldu. Kamuran abinin ilk dakikalardaki kahve manevrası donmuş bedenler üzerinde yumuşatıcı etki yaratarak kendine da söylediğim gibi Kamuran abi için cennetin kapılarını araladı. Vallahi o kahveyi uzun süre unutamam herhalde. Midemde nükleer reaksiyonlar oluyor gibi hissettim. Bir sıcaklık, bir erime falan... =)
Yine verildi peletin gözüne tabii. Erdem abinin dediği gibi heryer pcp, herkes de ısrar ediyor al bununla da at diye sağolsunlar. Yanlış hatırlamıyorsam 7 FX, 1 S410, 1 HW100, 1 Mod42, 1 Cfx, 1 Patriot vardı buluşmada.
Bu arada Erdem abinin 45 metrede 5 atış 15mm'lik grupmanı ve yapılış aşamasındaki stresi de görülmeye değerdi.
-
Başka adı yok. Kimsenin bilmemesi de çok tuhaf. Çok çok fazla kullanılan ve satılan bir ürün çünkü. Koçtaş, Bauhaus gibi yerlerde tonlarca var.