co2 300 bar için pek uygun değil gazlar belli bir basınçtan sonra sıvılaşır ve sıkıştırılamazlar co2 de 300 yada 200 bardan çok daha alçakta sıvılaşıyor
mft tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
aynen öyle paintsingin adı değişti sadece yer yine aynı mühye köyü
bu arada ben pazar gelemem ama cumartesi gelirim yine
-
İnşallah Pazar günü tam kadro toplanır ne olacağı hakkında konuşur ve bir fikir birliğine varırız.
mehmet abi buluşma cumartesimi pazarmı genelde cumartesi olmuyormuydu -
bende fark ettim rüzgar çok önemli arka duvara 50cm ye 50 cm pencereler açılmalı ki rüzgar çok basınç oluşturmasın profiller 50mm olsa direkler arası 328 cm olsa yine taşır gibime geliyor ayakları 50cm cukur kazar betonla tuttururuz temele çatıyada bir paralel kiriş daha eklersek +10 iş görür gibime geliyor
-
güneş biraz sorun oluşturacaktır similasyonda göründüğü gibi kışın bizim orda olduğumuz saatlerde güneş çok aşyada ve güneşlik ile elgellemenin imkanı yok benim tasarımda da cm si cm sine uyuyor hayırlısı
-
niyet maliyetin az olması sadece taslak bu suntayı vernik yada bezir yağı ile yalıtırsak su deymeyeceği için daha uzun ömürlü olur tamamı çinkoda ucuz olur ama yamurda ayrı dert rüzgarda ayrı dert yaz ayrı kış ayrı dert hele bide doluya yakalanırsan gürültüden kafayı yersin plastiklerde güneşe pek dayanımları yok mühye soğuk yer sıcaklık farkı çok oda bir yaza kağıt helva gibi olur
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
tasarımı yaptım çatı çinko arka ve ps tarafı sunta köy tarafı tel olarak tasarladım tasarım normalde olcağı gibi 185 derecelik bir açıya sahip yani videodaki güneş gölgeleri gerçeğine oldukça yakın olması lazım -
lazım gerekirse ben mehmet abinin taslaktan 3d tasarım çıkartırım cumartesi getiririm gözteririm ben brandadan ziyade sunta öneriyorum daha düzgün gözükür tavanı zaten muşamba yapamayız hem dayanıksız olur hemde bombe yaparsa su birikir tavan çinko olsun bencede 70m profil gerekir alp abi benimde elim yatkındır gerekirse işçilikte yardım ederim
-
abi 15 profil yeter 30 lira diye hatırlıyorum 450 lira tavan çinko olsun 100 lira ahşaplar sunta olursa 300 lira elektrotu boyası vidası yağı 200 lira 1000 1100 gibi bişey olur diyorum hüseyin abi sen bi sor 5cm profiln boyu kaç lira ve bir boy kaç metre
-
abi ben profil iskelet ahşap gövde olsun derim profilleri 6m boy halinde toptan alırız bir taşlama bir matkap birde art kaynağı işimizi görür ahşap parşalarıda sitelerden uygun fiyata alırız 10 bezir yağı alır en son üste koyarız gayetde salam olur filintalar gurubuununkide aşya yukarı böyle konteynır gibi bişey düşünecek olursak standart konteynırlar pahalı eski hurda minübüslerin veya otobüslerin motorsuz hali daha ucuz oluyor hem nakliyeside kolay olur 5 kağıdı bulmadan 5 yıldan fazla dayancak birşeyler yapılabilir
-
mehmet abi öğrenciyim yeniyim ve en küçüğünüzüm ama elimden geleni ardıma koymam maddi anlamda da elimden geleni esirgemem ama benim elimden gelenin miktarı üç aşya beş yukarı belli pek yararıda olmaz ama elim elhamdürillah her türlü alete yatkındır buna benzer özellikle ahşap ağırlıklı projerelde yer almıştım, çalışmaktan çekinen br kişide değilimdir fiziki anlamda hertürlü destekde bulunabilirim onun haricinde tanıdıklar falan olursa gerekirse yardımcı olabilirim hem böylece size karşı olan minnetimi, borcumu kendi çapımda öderim güzel sonuçlar almak dileğiyle
saygılar
-
bende aynı ürünü kullanıyorum dürbün slahn üzerindeyken ayar yapamıyorsununz ayağı silahtan söküp bileziği gerktiği gibi çevirip alttaki vidalar ile ayağın oynar kısmını kastırıyorsunuz ve hareket etmeyecek hale geliyor geri yerine falan geldiği yok banada öyle demişlerdi bütün attıklarım dağlara taşlara gidiyordu bende kendi bildiğimi okudum şu anda memnunum mod 125de kullanacaksan büyük ihtimal sorun çıkarır
-
herşey çok güzeldi hepinize teşekkür ederim biraz durgun ve sakin bir buluşmaydı ama oda ayrı bir güzellik kattı
-
bende 10 gibi gelirim
-
onlar balistik konusu her silahda her mermide değişiklik arz eder bu sebeple programlar ile hesaplanır
Hawke Chairgun Pro
Chairgun2 balistik programı, basit kullanım (POI, Hız, Güç hesaplamaları)
bu konuları okuyun ve ve programı bilgisayarınıza kurun ve kullanın -
eyvallah boş iş değil
-
9mm de bu iş daha mantıklı 4.5 dök dök tek tek uzun iş ve adam mermileri etekli değil düz yapmış buda sürtünmeti çok arttırır ve bana okadar kaliteli gelmedi
-
http://www.hil alav.com.tr/default.asp?git=9&urun=4277
http://www.hil alav.com.tr/default.asp?git=9&urun=2945
http://www.hil alav.com.tr/default.asp?git=9&urun=2153
http://www.hil alav.com.tr/default.asp?git=9&urun=2153 -
ben olsam o fiyatta hiçbirşey almam çünkü deymez elinde zaten bir dürbün var 200 kağıt verip sadece bir arpa boyu iyisini almak bana pek mantıklı gelmiyor umarım meramımı anlatabilmişimdir
-
bende selonoid valflerde 20 barlık bir proje tasarlamıştım sonradan sınavlar falan derken iş soğudu öylece kaldı gerçek güçdeki bir pcpyi taklit ederken elektronikte iş karışıyor valfin açık olması gereken süre çok kısa yani en azından maxsimum verim için selonoid valfler ise özellikle 700 bar gibi büyük olanları bu kadar hassas değiller tetiğin elektronik olması pek hoşuma gitmiyor valfin büyüklüğü akü taşıma zorumluluğu bunlar bu işin verimini düşüren hususlar
fazla hava kullanma sorunu illaki olcak bence kalibreyi büyütün basıncı düşürün hem hava buşuna gitmez hemde az hava harcar bir diğer konuda valfde hareket eden parça silahı nişanından saptıra bilir büyük valflerde büyük hareket olur ve hareket tamamlanmadan merminin harekete başlamaması silahın nişanını kaydırmasına sebep olur