3 9 32 aslında güzel maldır nikula çakmadır çok iş cıkarabilir şansınıza kalmış optima temiz maldır ince ve sade artıkılı gayet hoştur 9x i rafa kaldırıp 16x almakta pek mantıklı değildir
mft tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
su damanacası kadar bişeydir 15 litre yerinden kaldırmak bile başlı başına bir iş arabada taşıyacaksan özel bir yer filan yapman gerekir ama dediğin gibi dolum yapılacak yer yoksa yinede en mantıklısı bu
-
levent abi cok saol güzel olmuş
sen montajı movie markerde mi yaptın??
-
Video çekimleri için fikir üreten,Aksiyon yaratan,AnkaraTeam Yanıcı,Parlayıcı,Patlayan Maddeler Uzmanı "Furkan"a ,,Malzemeler ve emekleri için teşekkür ederiz.Eğlenceli atışlara vesile oldu..

adımı zikredip şahsıma teşekkür edenlere ben teşekkür ederim silahsız eli boş geliyoz ama sizi eğlendirdiysem ne mutlu bana aklımda daha ne cinlikler var ama bazılarını bidaki katıldığım buluşmaya bazılarını da yaza doğru gerçekleştiririz artık
-
mehmet abi kameran süper cekimlerde güzel müziğe laf yok zaten cuk oturmuş ellerine sağlık diğer görüntüleri de heycanla bekliyoruz
-
-
Biz daha yeni ayrıldık mekandan, atışlara 1 gibi çay molası verip bu saate kadar tekrar devam ettik. Gerçekten özellikle sabah saatlerinde dondurucu soğuk vardı. Epey bir fotoğraf ve video çekimi yaptık. En kısa zamanda yüklenecektir
Patlayıcı madde umanı Furkan ' a da ayrıca teşekkürler 
erdinç abi bütün tüpler ben onlara arkamı dönerken patladığından hiçbir şey göremedim
ağız tadıyla izlettirmediler
heycanla bekliyorum görüntüleri ama asıl bombalar mehmet abide dürbünden nasıl gözüküyordu çok merak ettim -
herşey için teşekkürler çok güzel bir buluşma oldu videoları bekliyorum tez vakitte
-
-
ses falan yok sadece bir kucak alev çıkıyor oda hemen sönüyor kimseye hiçbir zararı yok ama isterseniz güzel ses yapçak şeyler ayarlaya bilirim peki ozaman ben techisatlı gelirim
-
Çakmak işi biraz zor, lakin özel mülk olduğundan sıkıntı çıkarabilir. Çamlıkta buluşma yapacağımız bir gün neden olmasın ilk sıraya beni yazabilirsin o zaman. Saygılar
peki ozaman başka zaman yaparız başkada aklıma jan janlı fikir gelmiyor
-
$549
Bizim elimize düşerse sadece silah doldurmakla yetinmeyip,scuba tüp doldurmayada kalkarız.kısa zamanda cihazı öldürürüz.
osman abi internetten videolarına baktım 8 litreyi doldurması 2 gün filan sürer herhalde çok yavaş pcp pompadan bile
benim tavsiyem https://www.airgunturk.com/9231-kendi-ima…html#post123324 budur -
o kısmını görmemişim 85 deyince 85 bar sandım dedim 85 bar kompresörmü olur diye meğer 85 psi yani 6 barmış o kolay iş yine
-
video çekimi varsa ve gelebilirsem siz büyüklerimizinde izniyle çakmak tüpü gösterisi yapmayı öneririm onay çıkarsa malzeme benden bol bol
-
190 lar bana çok ters kalıyor 5 dk ile kaçırıyom sonra sabah ayazında bir saat kızılay ayazında bekliyom ama yinede gelmeyi düşünüyorum
-
550$ allah bilir türkiyede nekadara mal olur bir ikinciside ev içinde atış yaparken de dışarıdakende bazı ekipmanlar gerekir bu cihaz amerrikan tarzı 110 volt ile çalışıyor ve 400 watt enerji çekiyor bizim şehir elektriğimiz 220 volt 220yi 110'a çevirmek için ve de 5 amper olarak(400watt sağlaması için) büyük bir trafo gerekir büyük ve ağırdır bu cihazı dışarıda kullanacaksanız ve enerji kaynağınız araba ise trafoya ek olarak birde inverter gerekir inverterler (500wattları) çok ağır ve pahalı olmaz ama trafo pek pağlı olmasada ağır olur ikisi toplam 300 lira filan tutar bir diğer hususda bunu konuyu yazarken hesapladım inverteri arabada çakmağa bağlıyamazsınız çünkü inverter 35 amper çeker buda genelde 15 amper olan çakmak sigortasını yakar yerine 35 amperlik sigorta takmakta sakat olur tek çare aküye doğrudan bağlamak o şekildede 60 amperlik aküyü yarım saate bitirir oda yeniyse ve araba çalışırkende bu çihazları aküye takmak sorun çıkarta bilir yani neresinden tutsan elinde kalıyor en temizi yine saniyeler içinde tüfeği dolduran scuba tüpdür
-
bir sorun çıkarmı tam emin olamıyorum ama şunu söyleyebilirim yivlerin bozulması muhtameldir ama co2li tüfeğin menzilini göze alacak olursak pek fazla fark edeceğini sanmıyorum
-
usta ayıtır sorması hawkenin vidalarını yalama yaptıracak kadar sıkmayı nasıl becerdin helal dorusu vidayı çevirirken alttan ittir yada durum müsayit ise kargaburun ile çek en olmayacak ihtimallede alyan anahtarı kastır çevirirken çek
-
kol pazı ve el kasların güçlü olmalı böylece onları kasmadan silahı sitabil tutcak kuvvetin olur eğer titreme nabızdansa 3lü nefes kontrolü işe yarar eğer sitrestense rahatlatıcı müzik yoga müziği falan işe yarıyabilir bir filimde vardı adam ipod ile geziniyordu
-
bu silah ile ilgili bilgileri yine bu forumdan almıştım