mft tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

namluda yivler olduğu için tıkamak zor oluyor yiv kanallarından illaki kaçıyor
    zımparallamak menevişi bozar demişiniz ama zaten menevişsiz bir kalde geldi bana
    benim niyetim temizce zımparalayıp aliminyum boyo ile ilk katmanı sonra siyah yada çok koyu yeşille ikinci katmanı atarak boyamak beliki aşınma olmasın diye üzerine kaplamada atabilirim
    ve son olarak iyice küflendirin demişiniz benim bildiğim o yöntem sadece aliminyumda geçerli demir pası yeterince sık bir katman sağlayamadığı için sürekli paslanır diye biliyorum zaten benim istemediğim pasın pürüzlü hali

elektroliz belki ama onun için namluyu sökmek lazım ve içide bu durumdan etkileniyor ben arkadaşlardan bir vidanın nasıl söküleceni sordum söyleyen olursa baya iş yapacam

abiler mod 88 imi sökmek itiyorum daha önce zor bele bir kralı söküp taktıydım ama bunda olmadı sas vidası olarak adlandırabileceğimiz öndeki kundağı tutan vidayı bir türlü sökemedim ve artıkın ne deniyecemide bilmiyorum üstteki küçük civatayı söktüm ama kalanına bir türlü çağre bulamadım lütfen acil yardım onu halldesem gerisi tamam

wd 40 ve metal parlatıcılar baya etkili oldu ama hala paslı. pas derinlere inmemiş eser miktarda dğebilirim ama yinede hoş gözükmüyor pas dersimi aldım bidaha rafa kaldırırken gresleğip kaldıracam sıvı yağlar uçup gidiyor

arkadaşlar silahımı alalı bir yıl olmadı ve genelde bakımınıda eksik etmem ama küçük bir iş için mod 88imi yanımsıra ankaraya getirdim ve 4 aydırda yüzüne balmak nasıb olmadı orada bir köşede kılıfında duruyordu dün aklım esti elime aldım birde baktım ki aşırı derecede paslanmış wd-40 pas sökücü ile yağladım biraz gitti pas sökücü, metal parlatıcı uyguladım evet biraz aldı ama hala silah çok paslı acaba zınpara ile cımparalasam sorun çıkarmı pası alırda bu arada silahada zarar vermiyek bana kalsa sorun çıkmaz ama ben yinede sorayım dedim sonradan kafamı kundaklara vurmayım :)

tüfeğim mod 88'e yeni bir dürbün aldığım için bir dürbün ayağı ihtiyacı cıktı ortaya bunun için bir av markette çalışan bir abimize gittim. konuştuk derdimi anlattım silaha bir stoper taktı ve sonra nikko çift parça mı yoksa muhtelif bir tek parçamı diye sordu ve fiyatlarınında aynı olduğunu belirtti bende tercihimi tekparçadan yana kullandım. dürbünü ayağa ayağı silaha taktı ve namlunun ucuna lazerli sıfırlama aparatı taktı dükkanın öbür tarafına dorulttu namluyu dürbünden baktı "alakasız bir açı verdi" dedi ve dürbünü söktü çift tarflı bant ile bir kat dolgu yaptı ve dürbünü yeniden taktı baktı birkaç ufak hareketle ince ayarıda yaptı dürbün 25 metrede lazerle sıfırlandı tabi bu düşme hesaba kaılmadan yapılan bir sıfırlama şimdi ben bu silahı nasıl tam olarak sıfırlaya bilirim. chairgun da biraz bakındım ama tam birşey bulamadım yinede yanlış anlamadıysam ""ben tüfeğimle şu haliyle bir atış yapsam(25m de) mermi chairgun daki 25m deki drop miktarınca nişanımın altına gidecek"" doğru anlamışmıyım yoksa bu iş başka türlümü yapılır lütfen yardım edin

arkadaslar gidin 250 300 fazla verin adam gibi tüfek alın baska çarenız yok .....hergun sınırınızı bozacak bısey cıkar ....ben bıktım artık

usta senin dilin mod 125de yanmış ama mod 99 farklı çok güzel silahdır muhtemelen sorun dürbünde
    konuyu açan arkadaşdan rica ediyorum sonucu bize bildirsin