mft tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

sistem kareler üzerinden gittiği için öyle bir grafik çizer şöylr düşünün
    2*2 4
    3*3 9
    4*4 16
    5*5 25
    10*10 100
    artış miktarıda sürekli artıyor ve belli bir noktadan sonra dik oluyor nerdeyse

stsdeki mercek kapakları bana bozulma ihtimali yüksekmiş gibi geliyor hemen olmasada uzun vadede kaçınılmaz gibi aynısı fotograf makinelerinin mercek kapaklarında da oluyor
    swf lerin ayarı 4\1 stslerin 8\1 yani swflerde daha az clikc sayarsın
    ve swfler daha ucuz özellikle pütürlüsü
    ben alacak olsam ki niyetim öyle yakın zamanda alacam swf pütürlü alırm

STS stealth tactical versiyon yani taktikal görünümü ve çevirince kapanan ve objektifi ve oküleri koruyan çift taraftada kapaklar mevcut SWF ise side wheel focus demek yani yandan tekerlek paralaksı STS olan bir dürbün aynı zamanda SWF de olabilir bunlar seriler değil ama model ve özelliğe göre verilmiş adlar.Saygılarımla.

merakını gidermişizdir umarım rahat rahat uyursun artık 8o

değerli ustalar, üstadlar size bir konu danışacam kafam çok karıştı

internette bir çok yerde merminin havada parabol çizdiğini söylüyor bizde eveli günlerde okulda parabol konusunu işledik orada grafikten denklem yazmanın formüllerini falan öğrendik aklıma bir şey geldi eğerki biz merminin izlediği parabolün denklemini yazarsak harklı mesafelerdeki POI değerini ChairGun gibi programlar olmadan cep telefonundaki hesap makinesi ile hesaplaya biliriz diye düşündüm ve işe soyundum

ChairGun programındaki POI parabolünün denklemini yazmaya çalıştım okulda öğrendiğimiz bütün yolları denedim ama hiçbiri istediğim soucu vermedi

atıyorum jsb'yi 900fps ile atan bir silah 50m ye sıfırlı kabul ettim dürbün yüksekliğide 5cm dedim ve bir ikinci dereceden fonksiyon elde ettim sonra 100m değerini hesapladım ChairGun'un değerinden 10 cm farklı bir değer buldum 70 mde 4cm farklı bir değer

bayada küsüratlı bir değer buldum

f(x)=0,0078864353312303*(x-12,7)*(x-50)
    başka yollarlan 3 fonksiyon daha elde ettim ama en yakın değer veren bu

şimdi sorun bence iki sebepten ötürü gelebilir birincisi program değerleri yuvarlayarak veriyor ama yuvarlasa dahi 10cm fark çok geldi bana ikincisi ise mermi tam bir parabol çizmiyordur benzer bir yörünge takip ediyordur bana en mantıklı gelen bu

ben daha 10. sınıf öğrencisiyim forumda daha fazla mürepkep yalamış mühendis olmuş abiler var onlardan yardım istiyorum

namlusu falan yarar illaki bir işe bir ara görmüştüm hurda tüfek arayanlar vardı forumda şaka bir yana dürbün için normal ayak alın bir kat şamrel sarın zaten uyar çokda güzel tutar öbür türlü dürbün yerletirilmesi itibariyle yamuk olur ve bu yamukluğu clicklerle kapamazsınız

22- 33 derken 22mm benim bildiğim ayak genişliğidir ve buraya şamrel konulmaz bir ikincisi 33mm diye bir ayak yok yada ben görmedim siz sanırım 25 mm ve 30mm ile karıştırdınız şayet öyle olsa bile yarım santimlik bir şamrel çok kaçar olmaz 25mmye şamrelde sarsanız yine 25 mmye olur

neden kullananlaın hemen hemen bir çoğu memnun ...

madem memnun niye soruyorsun ben birkaç kullanan ile yüz yüze görüşme imkanı buldum ve hiçbiri memnun olmadığını belitti ve gayet normal okadar hızlı mermi sapar bu normaldir aa full powerlar bile son ayarda biraz sapıyor hatsan ne yapsın kısacası bt65 pek isabetli bir silah değil

evet bide şu durm var mesela hatsanda lw namlunun kalitesi standarttır hepsi en iyisi ama normal namlunun kimisi iyi kimisi kötüdür iyi olanları lw kadar iyi nerdeyse ama kötü olanları co2 tabancalar kadar isbetsiz ve bunun denemeden anlayamıyorsun yani biraz şans işi ama lwde tereddüt yok