arkadaşlar , yarın kazma kürek işi var yine, 8 adet 30 cm derinliğinde çukur kazmamız lazım
abi 30 cmde ne eşelesen daha derin olur hallederiz
kaç gibi buluşulur yeni mekande saat değişimi falan var mı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
arkadaşlar , yarın kazma kürek işi var yine, 8 adet 30 cm derinliğinde çukur kazmamız lazım
abi 30 cmde ne eşelesen daha derin olur hallederiz
kaç gibi buluşulur yeni mekande saat değişimi falan var mı
ben gelirim muhtemelen uzun zaman oldu
alçıyı ben denedim sadece deneme maksatlıydı alçıyı sulandırıp içine 5.5 örgü şişinin başını koydum kuruyunca kurşunu döktüm ama hiç umduğum gibi olmadı aşırı derecede pürüzlü idi bence çimento kullanılmalı hem daha ince hem daha sert
hüseyin abi alüminyum matkap yada taşlama dışında birşey ile delinmesi zordur anahtarlar genelde prinçten yapılırki pirinç alüminyumun çeğreği kadar güçlüdür ancak bence birkaç yere daha sor 100 hiç makul bir rakam değil ama eminim 20 liraya yapacak biri bulunur
geçenlerde benim eski mod 88 ile crono testi yaptıydık por hunter ile 740 750 arası bir hıza ulaştık daha hafif ve daha kaliteli olan jsb koyduk 650 gibi şaşırtıcı bir değer ile karşılaştık oysaki balistik programlarına göre pro hunteri 750 ile atan jsb yi 780 ile atması gerekir bu zıt durum walter tarık abinin hallılığına kanıttır pelletler çok yumuşak olduğundan piston tam oturmadan hareket ediyor bunun sonucu hem hız düşüyor hemde silah yıpranıyor
hatsan torpedo pelleti ilede atış yaptık 610 620 arası değerler okuduk ki bu ağırlığını hesaba kattığımızda ön görülen değerler
http://www2.avburada.com/ug.aspx?id=176…0L%DC%20SA%C7MA
mesela buda hem çok kaliteli hemde ağır ama kolay kolay bulunmaz bu
orası öyle aa normalde daha iyidir ama mod 125 ve torpedo bütün ezberleri bozar
benim verdiğim linklerdeki mermiler ağır ve güzel pelettlerdir öneri bakımından yazmıştım yani işinizi görür
benim nacizane tavsiyem hatsan torpedo yani ilk linkteki gayet güzeldir
5.50 5.52 mevzusuna pek takılma 5.52ler bence iyidir ama yaylılarda doldururken sorun çıkıyor mermi ezilebilir buda isabeti bozar 18grden ağır pelletler kullanman gerekir
tüfeğini belirtmişin görmedim torpedo çok kuvvetli bir silah vede çok isabetli bir silah değil jsb aa lara yazık olur
http://www2.avburada.com/ug.aspx?id=198…05,5%20MM%20350
http://www2.avburada.com/ug.aspx?id=167…SA%C7MA%205,5MM
http://www.hilala v.com.tr/default.asp?git=9&urun=2657
hemşerim ilk konu tüfek tüfeğinin markası modeline göre seçim yapmak gerekir tüfeğinin atış hızına ve genel isabetliliğine göre seçim yapılır güçlü tüfeklerde hafif peletler çok isabetsiz olabilir ve tüfeğinde yeterince isabetli değilse gereğinden fazla kaliteli pellet kullanma atış yapacağın bölgede rüzgar söz konusu ise ağır peletler kullanmalısın linktekiler orinal fxler yatagun haricinde bulunmuyor ama başka kalite ürünler jsb aa gibi bulunabiliyor
yanınızda olmak isterdim ama sabahtan sınavım vardı ama kısmetse haftaya
bu arada son durum nedir iş bittimi mekan atışa hazır mı
netlik ayarı olmayan dürbünler örn optima 3-9-32 10m gibi yakın mesafelerde kullanılmaz 20 30 m daha uygundur mesafe haricinde optimayı ben çok kullandım çok net ve kaliteli bir dürbündür 10mde sıfırlama yapmak çok zordur bende çok uraştıydım 30m e geçince iki üç gelişine çevirdim küt denkgeliverdi sonrada çok uzun süre bozulmadı
çokgüzel olmuş hemşerim ellerine sağlık
izli mermilerde kullandığın parlak şeyi nerden aldın dükkan yada internet adresini vermen mümkünmü
abi üyelik derken kimlik falan şeklindemi biz bizi tanıyoz zaten yabancı bir atıcı gelipde hoş olmayan davranışlar sergilerse "kardeş üyelik sistemi var kusura kalma" deriz bence dahası gerekmez ama sizin kafanızdan geçen üyelik sisteminide merak ettim
Gençmiş olsun kardeşim.1 ocak sabahı veya öğleden sonra giden olursa ben de uğramak niyetindeyim, saygılar.
Furkan geçmiş olsun, silah nerde çalındı?
Çok geçmiş olsun kardeşim. Öyle zillah çalındı diye uğramamazlık yaparsan küllahları değişirik haberin olsun. Biz Ankaralılara pcp mi yok, sen gel yeter. Saygılar
herkese teşekkür ederim
mehmet abi en az 2 hafta uruyamam ama sonra bakarım elimde bir sürü cepane birikti uzun süre de tüfek almayı düşünmediğim için getiririm silah enson yanınıza uğradığım gün ev boştu akşam 23 de eve gittik durum vahim ama neyseki çok bi zaiyat yok bi bilgisayar bide tüfeğim
benim silah çalındığı için ben uzun süre kolay kolay uramam gerçi silahı çok getirmesemde olsun
ama bir ara urayıp elimde kalan pelletleri getircem artık bir ay sonramı olur bilemem
birtane dürbün ayağı teki bul üst kısmını kes altına delik aç tutma kolunu deliğe dürbün ayağını dürbün kızana bağla zaten ağırlık merkezi dürbünün yakınlarıne denk geliyor
silahı arazide kullanmayı taşımayı düşünüyorsan silahın ağırlık merkezine bir taşıma kulpu monte et çok rahat edersin plastik ahşap arasında yarım kilo fark var bence çok değil
bence mod 99daki namlu kilidi büyük kolaylık zorlaman gerekmiyor zamanla elin alışıyor kolaylık oluyor silahın ağır olması normal özellikle hatsanlar ağırdır ama namluyu kura kura adam kas yapıyor 10 silahı bile taşıyacak hale geliyor kundağı aslında güzeldir solaksanız falan durum değişebilir 20 atışta dürbün kayması belli olmaz ilk atışlarda biraz kayma olabilir ama sonradan kayma yapmaz bence dürbün boğazına iç lastik veya çift taraflı bant sar daha iyi olur başka dürbün ayağıda gerekmez