guzelce adlı kullanıcının mesajları

    Batan bir şirket Veri tabanı herkesin eline geçebilir bu yüzden profilime girip banka bilgilerimi sildim.
    Adresimi kandil dağı yaptım :) bilgilerimi rastgele yazdım.
    üyelik iptali istedim en azından o gerçekleşene kadar bilgilerim çalınmasın.

    Ben sanalpazarı çok kullandım hatta 3 pcp ve diğer havalılarımı hep buradan sattım lakin bu yıl iflas etmişler bu yüzden böyle sorunlar oluyor.
    inşallah paranızı alabilirsiniz.

    6-24 lük dürbün kullandığınızı gördüm 8-32 veya daha büyük bir dürbün taksanız işiniz çözülmez mi yoksa aynı problem devam mı eder.

    Ne Çatüsmüş ama, kullanmasak ve cevremizdede kullanicilari olmasa yutturacaksınız hani. Su borusu namlusu bir şarjörden sonra, cayır cayır yanıyor. Besleme sorunu var, tetik mekanizmasi plastik. İgne yayi tukenmez kal yayi gibi direk direncini yitiriyor. İgne dokme hurda malzemeden temizlik icin sokuldugunde elinizde kaliyor. Kundak incecik el kundagini fazla sıktınızmı gaz pistonu calismiyor :) . Heleki 200 adet tek kursundan bahsediyorsaniz siz hic tufek kullanmamissiniz anlasilan. Yerlileri gectim ithal marka yivsizler bile 200 tek kursun atimindan sonra namlu ici sivanmasi yuzunden tutukluk yapabiliyor, heleki yaf,zuber,ozkursan tarzi yerli tek kursunlar resmen namluyu sariyor.


    Burada silah almak isteyen insanlari yaniltmayalim lutfen, catus aynen safirin eski versiyonlari t14 ler gibi sorunlu ve fiyatini haketmeyen bir yivsizdir. Hoş yerli tufeklerin hicbiri fiyatini haketmiyor orasi ayri bir konu ama. Bu sarjorlulere sirf goruntu var diye istedikleri fiyatlar asiri abartili malesef.

    Merhaba ilk satırınızdaki tüfeğin malzemeleri konusundaki belirttiğiniz hususlara katılıyorum.
    Siz hiç tüfek kullanmamışsınız anlaşılan.
    Cümlesi tanımadığınız biri için anlamsız çünkü bu forumda beni tanıyan onlarca arkadaşım var ve onlar ile atışa gidiyorum ariyetten safir t 14 sahibiyim safir t14 forumunda birçok kez buluşmasına katıldım buluşmalarda 1 koli fişek attım yani hesapça çok tüfek attım ben safir t14 ile ilk aldığımda 100 adet tek kurşun attım ve hiç tutukluk görmedim safir forumda moderatörlerin ismini zikretmem yanlış olabilir onların safirleri kendi modifiye ve düzelttikleri için daha az tutukluk yaparak 200 fişeği aşıyordu ve geçiyordu
    Çatüslerin ilk versiyonları sorunlu olabilir ikinci versiyonlarında bu durum aşılmış gözüküyor bilhassa 28 ga olanlarında.
    Ben kimseye gidin çatüs alın demedim.
    200 adet fişeği nasıl attığımızı soruyorsan 100 atımdan sonra namluyu harbileyip şarjör ağızlarını iyice temizledikten sonra atışa 100 adet olarak ben devam ettim 100 adet arkadaşım 100 adet ben attım.

    Merhaba yeni tüfeğiniz hayırlı olsun. sormak istediğim tüfeğin alt ve üst gövdesi çelik mi yoksa alüminyum mu ? bende de safir var üst gövde alüminyum alt gövde plastik bir de zahmet olmaz ise boş vaktinizde el kundağının içinden bir resmini ekleyebilir misiniz çünkü gaz piston sistemini değiştirtiklerini söylüyorlar onu kontrol edecektim ilgi alakanız için teşekkürler.

    teşekkürler 5-8 mayıs ta idef var oraya paranızda olsa giremiyorsunuz davetiye şartı var nereden temin edebiliriz acaba ?

    bende ilk mod 25 vardı daha sonra mod25 supercharger aldım sonra kendi kendime silahı eleştirdim silah ağırdı gerçek tabanca ile kıyasladım gene ağır geldi keşke bipod yada kundak olsa dedim ben silahı aldıktan bir kaç ay sonra sanki duymuşlar gibi kundaklı versiyonu supertact çıktı sonra kurması zor ve sesi var dedim bu seferde şimdi yeni versiyon olan mod25 qe geliyor tamamen moderatörlü namlu vortex sistem ve kundak daha ne olsun :)

    çekmeköy reşadiye mesire alanının orada çekmeköy belediyesinin havalı silah poligonu var orada da 2 adet takım bulunuyor filintalar ve havalı kuvvetler cumartesi pazar mutlaka poligonda bu takımlardan birileri oluyor haberiniz olsun.

    bizim denediğimiz pellet bu link vermek yasak olabilir diye vermiyorum hilal avda mevcut diana hunter 4,5 mm 15,73 gr biz bu pelleti mod 125 sniper gamo cfx mod 99 atım yatağına oturtamadık zorlarsak ağzı bozulur diye korktuk siz oturtmuş olabilirsiniz.

    mesela dianın 177 kalibre 14 yada 15 gr pelleti var 177 kalibrede an ağır pellet bu lakin mesela yaylı tüfeklerin namlusuna oturmuyor en azından mod 125 sniper ın başka tüfeklere de olmuyormuş gamo filan yurtdışı forum sitesinde okumuştum