eto8855 adlı kullanıcının mesajları

    aslında demek istediğim şuydu; gamo o fiyatları hak eden tüfekler yapmıyor. O fiyatların biraz üstüne çıkınca dünyanın en kaliteli yaylıları alınabilir. 3 tane gamo kullanmış biri olarak şunu söylemeliyim ki gamo modellerinin bazılarında namludan veya mekanizmadan kaynaklı kronik arızalar çıkabiliyor.
    Gamo alacağınıza onun yarı fiyatına hatsan almanızı öneririm. Mesela dominatör serisinden çok memnundu kullananlar. Fiyat/performans tüfeği olarak hatsanın 500-600TL düzeyindeki serileri iyidir. Ufak düzeltmelerle vuran bir tüfek haline gelebilir.


    Bir kere alayım yıllarca kullanayım derseniz o zaman 1000TL üzerinde bir meblağ gözden çıkarılacaktır. 1200TL civarında sıfır hw50 alınabilir mesela.

    dikkate alacağım söylediklerinzi teşekkür ederim.

    öncelikle bizim gibi yeni başlayanlara yol gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim. yalnzı gamoya pahalı demişsiniz ama ithal tüfekler içinde en ucuzu gamo sanki araştırdiğım kadarıyla. ikinci el tavsiye etmişsiniz.peki nerden bulabilirim güvenilir bir ikinci el?

    cevaplar için teşekkür ederim herkese. ben ithal amayı düşünüyorum. çocukken babam almanyadam bir tane diana getirmişti. ilk atıcılık deneyimleri onunla yaşamıştım. aslında içimden geçen mod 56 ama çok pahalı. şimdilik gamo black fusion igt mach 1 e karar verdim. ama bu sefer de nerden almak doğru olur bilmiyorum. internetten almak zorund ayım. güvenilir bir satıcı arıyorum.