DENİZCİ adlı kullanıcının mesajları

    ever haklısınız tabiki 200 metre o kadar yakın bi mesafe değil.benimde 16 calibre çifte kırmam var ben de 200 metre mesafe denemedim ama 120 metreden soba borusu kalınlıgındaki agac bedenine vurmuştum.(tabiki kuru agac yas agaca atmam yanlış anlaşılmasın ;kihhik, ) 200 metreden dediğiniz hedefi vurabileceğime inanıyorum. köye gidersem deneycem. ;şrofls;. iyi akşamlar.

    merhabalar atışı kurşunlamı yoksa av feişeğiylemi yaptınız acaba bu mesafede fişekle yapmak için 9 lu yada büyük kalibredeki sacmalar kullanmak gerek. büyük ihtimalle kurşunla yapmışsınız. 110 ve 140 metre güzel sonuç aslında ama bence kurşun için bu mesafe yakınn 200 metreden de rahatlıkla vurusunuz bence o hedefide. :thumbup:

    verdiginiz bilgiler icin teşekkürler arkadaslar ben sadece sizin kendi yaptıgınız tecrübelerinizi yazmanızı istemiştim olasılıkları değil. yani sizin birebir yaptıgınız atıslar sonucu edindiğiniz bilgileri ama konu yanlış anlaşıldı galiba tahtanın ne oldugu önemli deil ama tahta olsun siz kendiniz birebir tecrübe ederek kac cmlik tahtayı deldiniz. bu tahta kavak olabilir çam olabilir kayın olabilir ceviz olabilir ne oldugu faretmez verdiginiz bilgiler için teşekkür ederim. at44 kullanan arkadaşların yazılarını bekliorum. iyi atışlar kerkese... ;avci;

    slmarkadaslar herkese iyi hafta sonları dilerim baslamadan önce aklıma takıldı arkadaslar at44 silahımızla kac cmlik tahtayı arkalı önlü delip gectiniz ve aradaki mesafe ne kadardı merak ettigim icin soruyorum ben benim at44ümle 2cmlik suntaya yaklasık 3-4 metreden arkalı önlü deliyorum ama mesafe artınca delmiyo acaba sizin deneme imkanınız oldu mu tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim iyi atıslar arkadaslar saygılarımla... :thumbup:

    hayırlı olsun güle güle kullan.ama keske biraz bekleseydin duydugum söylentilere göre hatsan regülatörlü ve lw math grade namlulu yeni bi model cıkaracakmıs bir ay icinde onu alırdın... neyse kazasız belasız atıslar.. :thumbup:

    merhaba bende yeni bi tane at44 uzun mesefa atışlar yapma fırsatım olmadı ama araştırmalarım sonucunda 150 metreden bira şişesini patlatanı gördüm. 200 metredende atış yapıolar silahımı alalı 4-5 gün oldu bende deneyecem o atışları... :thumbup:

    herkese selam arkadaşlr sonunda bende dayanamayıp bi tane hatsan at44-pa aldım. tüfek bugün elime geldi ama kullanma imkanım olmadı tüpte hava olmadıgı icin kullanamadım 50 bir havayı sukupa tüpünden zar zor bastım tüfeği yeni aldıgım icin aparatlaı yoktu bende aparatsız o kadar basabildim test amaclı iki tane atış yaptım. harikaydı kaldırım tasına ateş ettim sacmanın namludan cıktıkdan sonra tasa carpma sesini duyacaktınız tüfegi susturucusuz kullandım ama o kadar ses cıkarmamıstı.ilk denememde cok güzeldi şimdi pompa bekliorum oda gelirse rahat rahat kullanmaya baslayacam artık herkese iyi akşamlar..iyi atışlar pompa geldikden sonra uzun mesafeli atışlarıda deneyecem... :thumbup: