bilebiletutsak adlı kullanıcının mesajları

    Hay Allah razı olsun 1 haftadır aramadığım bakmadığım yazmadığım forum kalmadı şu cevabı veren de çıkmadı evet ilk defa bir pcp ile atış yaptım daha önce kırma namlulu dandik bir tüfek eskitmiştim ama optima 12x44 gibi güzel dürbünlü bir silahla hiç atış yapmamıştım, şişeler bildiğimiz 70lik rakı şişeleriydi 125 adımda 14 atışta en az 10 tane vuruşum oldu şişeyi kontrol ettiğimde genelde kenarlarından sektiği anlaşılıyordu. Eğer dediğiniz gibi bu mesafeden bu şişeleri vurmak bir başarı ise buna sevindim ve içim rahatladı, demekki daha istikrarlı bir pelette daha iyi sonuçlar elde edeceğim. Fazla atış sayısı mı yoksa güç mü tercihi yapacak olsam güç derdim açıkçası hayalim 200 metrede bu şişeyi kırmak ama sizin gibi ustalarım bu atışlarıma başarı diyorsa eğer dediğim gibi sanırım bu bir hayal. Size birkaç sorum daha olacak
    Optima 12x44 dürbünün tam orta noktası 90 adıma denk geliyor sanırım sıfırlama bu mesafede yapılmış daha yakın mesafelerde orta noktanın altına atmam gerekiyor pcp lerde genel nişan alma şekli benzer midir?
    Yayı değiştirmemi tavsiye eder misiniz? daha sert bir yayla değiştirmek gücü ve menzili artırmak için yeterli mi regülatör bunu engellemez mi?

    Merhabalar galatianla ilgili birçok sitede araştırma yapmama rağmen pek bilgi ve kullanıcı yorumu bulamadım tüfek hakkında da bilgili olduğum söylenemez 1 hafta önce 2.el satın aldığım ilk pcp deneyimim olan regülatörlü galatianımla ilk kez atış yaptım 125 büyük adımla saydığım mesafeden gamo pro hunter 5.5mm 15.42gr peletle kusursuz atışlar yaptım yalnız diktiğim şişeler bu mesafeden kırılmadı, 90 adımda kırmayı başardı acaba regülatörlü olduğu için midir? Hava sarfiyatı da oldukça fazla geldi 180 bardan 100 bara sadece 3 şarjör atabildiğini gördüm sizce bu sarfiyat normal mi? Güç ayarı hakkında da hiç bilgiye ulaşamadım üstteki yabancı video dışında bir bilgiye ulaşamadım sorularımı cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

    Merhaba, hatsan galatian 1 tüfegimin güç ayarını bir türlü yapamadım .İnternetten araştırdım ama yinede bir bilgi bulamadım bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

    Merhaba mesajınız üzerinden uzun zaman geçmiş ve bir cevap alamamışsınız aynı soruya ben de cevap arıyorum ve ben de yardımcı olacak kimseyi bulamadım belki siz bana yardımcı olursunuz, siz güç ayarını yapabildiniz mi? yaptıysanız nasıl yaptığınızı söylermisiniz?