MMG adlı kullanıcının mesajları

    Ben bu silahın sahibiyim. Silah güçsüz diyen arkadaşa esef ederim. Silah ciddi manada güçlü tavsan bile avlarsın vurdumu indiriyor ( ilk deneme atışlarımda hata ettim bilgisayarın metal kasa kapagını koruma olarak kullandım deldi geçti duvarın sıvasına saplandı[remington .177 cal 7.9g pointed pelet ile]) Silahla ilgili tepmesi iyi oldugunu söylemişsiniz ama bence silah cok tepiyor ve ses konusundada pek katılamayacağım. Silah bence baya ses çıkarıyor. Dürbün konusunda ise dürbünü iyimidir kötümüdür bunu kişi belirler iyi göreceli bi kavramdır. Askeri dürbünlerin yanında dürbünü hikaye kalıyor ortalama olarak askeri bir r 700 tüfeklerinde kullanılan dürbünün üçte biri gücünde desek pek yanlış olmaz. Kurması hafif bence (yine göreceli bi kavram ama gençler zor bulabilir . ) kurarken tavsiyem silahı sanki ayakta ates edecekmiş gibi iken kurarsanız ergonomisi yüzünden daha kolay olmakta. Ben silahın isabeti konusunda nette okuduklarımla karşılaştırınca açıkçası biraz garipsedim. Muhtemelen gereğinden fazla isabet kapasitesi istemekteyim . Gerçi tüfek ile henüz 1000 atış tamamlamadım ve silahı daha henüz yataklamadım(50m üzeri atışlara odaklanmaktayım). Silah tutuşu konusunda arkadaşlara katılıyorum . Silah adamın eline yapışıyor birader :D . Hatta biraz fazla iyi bile diyebilirim :P.
    Silahla ilgili sorun olarak görülebilicek tek şey kırma aksamı olabilir. Farkettigim üzere arada bir kırma ekleminin vidasını sıkmak gerekiyor yoksa hafif bir sallantı yapmakta .
    Fiyat konusuna gelirsek ben 600 tl ye aldım ve Fiyat/kalite Orantısı çok yüksek. Silah verdiginiz paraya değiyor . ;grin;