Weihraucher adlı kullanıcının mesajları

    İncelemeler, hız ve isabet verileri istediğim gibi çıkarsa kesinlikle Galatian 1- 4.5 - carbine alacağım. Ama bilemiyorum regülatörü rahmetli İlker abininki gibi kesin sonuçlar verebilecek mi , namlusu LW mi değil mi? Tüfeği açıp kapamak ne kadar kolay...

    Aslında yayını değiştirmek mümkün ama iyi bilen birisinin yapması lazım veya vidyolardan , söküm fotoğraflarından bakarak yapmak lazım. İyi sonuç verebilir.

    ben şarjörlü modelinin videosunu gördüm



    diş açtırmak bu kadar büyük bir sorun olmasa gerek. bilinen binlerce farklı diş standardı yok. Bir kaç standart var. bsw withford metrik unf gibi, birinden birine uyar yada anlayan biri uydurmayı becerir. evet dipçik tüpün üzerinde olduğu için nişan alırken biraz boyun ağrısı yapıyormuş, doğrudur. ama uzak mesafelerden başarılı denemeler yapan arkadaşlarımız vardır.


    Şarjörlü modeli YOK , özel yapım birisinin vidyosudur o. Dişsiz namluya diş açıldığı zaman namlu sonundaki şokun zedelenme riski var , atan namlu atamaz duruma gelebilir. Uzak mesafe atışlarında 1 ses kaydı ve avatar boyutunda 3 resimden başka bir şey göremedim ve bana inandırıcı gelmedi.

    Şarjörlü olan modeli Türkiye'de yok , çünkü şarjörlü modeli yok , eski bir Condor kullanıcısı olarak şunu diyebilirim ki güç var , atışlar arası hız farkı çok yüksek olduğundan isabet yok , 'surrounder' isimli arkadaşta vardı , denemeler yapıldı orta güçte 30 atışı iyi attı yüksek güçte sapıttı falan , ben de birkaç arkadaşın gazına gelip aldım , üzerine bir tüfek parası verip 6.35 lw namlu taktım , kurma kolunu o namluya göre ayarlayana kadar dünya torna masrafı çıktı vs. vs. ortaya eciş bücüş birşey çıktı , modifiye seçenekleri : e-tac regülatör , hızlı dolum , moderatör takmak için dişi bulunmayan namlunun ucuna yaptırılacak moderatör aparatı yaptırmak , değişik basınç ve hacimde tüpler takmak olabilir. Başka da birşey yapılamaz. Tasarım haliyle bile tüpü yüzünden ilk 500 atışta boynunuz ağrır , tüpü sök-tak bazı parçalar gevşeyebilir , tüm vidaları amerikan ölçüsüdür normal allen anahtarla açamazsınız , orjinal moderatörü 225 TL dir , o olmadan atış yaparsanız ateşli kadar ses çıkarır vesaire de vesaire , yani sonuç olarak güç var ama garajda yapılmış bir tüfek tasarımından öteye gidemez.

    Ben de çok beğeniyorum , düşük güçte atış eğrisi 230 yerine 210 bardan başlanırsa çok daha iyi olabilir. Benim AT65 için bobinli elektronik çekiç yapacaktım , biraz araştırma yapınca sadece bobin değil devre ve programlama ekipmanlarının ve her 1 psi basınç için çok detaylı ölçümlerin yapılması gerektiğini gördüm. Kısacası böyle bir tüfeği yapmak için imkansız bir ar-ge çalışması gerek. Bu tüfek aslında bir mühendislik harikası. ;tacli#

    Yurt çapında yüzlerce bronz heykel , anıt boşuna dikilmedi. Kalemle verilen vatan kazma kürekle kazanıldı. Ata'nın dininden şüphe edenlerin ordudaki imam sayısını , her taarruz öncesi sabah ezanında namaz kılındığını unutuyorlar.