PRENSATUAS adlı kullanıcının mesajları

    Arkadaşlar 2 hafta önce kral prom la atış yapma imkanım oldu acayip keyifliydi aldıktan sonra ilk uzun soluklu 300 pellet civarı atış yaptık kardeşimle ve gercekten 50 mt de benım board marker ile koyduğum noktadan vurdu kardeşim dürbünü sıfırladıktan sonra .


    100 mt yine nokta atışı soda sısesını vuruyor daha sonra işi bırazdaha eglenceli yapmak için 200-300 mt den soda sıselerine attık :D


    pellette düşme cok olsada şiseleri patlatıp attı hedefi denk getirmek rüzgar vs acayip zor oldu ama asırı keyif vericiydi ve patlatıp geçti


    50 mt de pet şişe kapağını tek atısta sıfırladıktan sonra kardeşimde hıc tecrube olmamasına ragmen vurdu tüfekteki istikrar ve güç tatmin edici 4 kez pompayla doldurdum 70 bar a kadar da attım hatta 200 mt de bile attım 70 barda tabi vuramadık ama yinede düşme 130 bar ve ustune göre cok fazla olmadı ..


    Birde peletin hedefe gelirken bir sesi var füşııııvıpp diye :D acayip zevkliydi ben bukadar beklemiyordum sıfırlanmıs bir durbunle noktaaya tam atıyor yahu şimdi sunu merak ediyorum aa s510 gibi tüfeklerle nasıl bir farkı vardır acaba fiyatları yüksek onların bu tüfek yerine onu neden tercih etmeliyiz ???


    (bir de sayın adminim önceden markalar vardı forumda dırek oraya yazardık sımdı buraya yazdım yanlıs olduysa affola)


    Herkese iyi atıslar bol keyifler...

    Bosh evet genel tercih makita iyi ama bosh kadar yaygın değil. Bunlar benim için fazla lüx olur.

    Teşekkür ederim.

    Az önce black decker siparişini verdim.

    hayırlı olsun iyi gunlerde kullanın dıkkatli olun aman deyim...

    Bir inşaatçı gözünden bakacak olursam bosch ve makita bu tarz aletlerde genel anlamdauzun ömürlü ve servis vs iyi olduğundan tanıdığım inşaat elektrik ve makina ekipleri daha cok tercih ediyor..

    Bendede süpertact mod 25 var 1,5 cm ajandayı delmıyor kral pro deliyor ama tam güçte o yuzden ajanda tarzı bırsey iş görür fakat sesi cok fazla bende hatsan moderator taksamda ses dusmedi ewde bu iş olmuyor balkon uygun ama gören sıkayet ederse ugrasırsınız o yuzden aracınızla bı kenarna atıs daha rahat zaten durbun olmadan 10-15 mt uzakta ufak hefler gorulmuyor ancak 50 mt gibi mesafede 5ltlik su sısesı ıs görür. iyi atıslar tüfanca gillerden mod 25 ^^kompak ve dipcikli kurması zor ve zevkli bir tabanca iyi günlerde atıslar.

    Namluyu uzatmak gücü arttırmaz azaltır standart olarak sunulan yay ve diğer piston aksamında bir modifiye gerekir oda pek bir şey değiştirmez piston çapı değişmediği için ayrıca dediğiniz gibi 600-700fps değerde ise gücü başarılı ve güzel işler yapar hareket ederek tepmeyi engelleme sistemi tam bir facia ve gereksiz bir uygulama ama gel de anlat keyifli atışlar 8)

    Akşemseddin bunda hareketli tepme engelleme olayı yok zaten bana da sacma geldi sanki uçaksavar mermisi atıyorda tepecek^^

    Arkadaşlar merhaba başlık süper ZETAX a tesekkurler ,


    Bende bu işe mod 25 süpertact ve asg steyr m09 co2 ile başladım daha sonra dayanamadım metehan arkadasımızın(hayırlı tezkereler:)) incelemeleri ve pcp baslangıcı olarak kral puncher pro aldım ;


    Mod 25 süpertact :kurması zor fakat 20-25mt de isabetli atısları var dürbünsüz ve güçlü şişe kırıyor pompa vs derdi olmaması da süper küçük kompact olusu kolay tasınması vs kendini sevdirdi bana atısların yarısını sağ yarısını sol kolla kuruyorum antreman oluyor hem bana :D


    asg steyr m09: tüp dolu iken ilk 2 sarjor isabetli ve güçlü 10 metrede fakat sonra bb olması yuzunden hedefin ustune dogru atıslar gidiyor çünkü bb namluda donuyor donuslede yon değiştiriyor bence peletli co2 alın.


    Kral Puncher Pro: ben cok sevdim atmasamda bi acıp koklayıp koyuyorum yerine zira ahşap hoş kokuyor atısları 25 ve 50 mt gayet isabetli ve güçlü 1,5 cm membran kaplı suntayı deliyor tam güçte ve grupmanı iyi bence atıcıya göre değişir tabi ben pompayla dolduruyorum 100 bardan 200 bara 100 pompalamada felan doluyor 70 atıs yapıyorum tam güçte yalnız dürbünü vector optıc e-sf scoll 13 sentinel 4x16-50 sectim ffp olayını sonradan cözdum ama bununlada zoom deiştirmeden mesafe artınca sadece mıldot ile ayarlıyorum cok net durbun , kalıtelı malzeme dürbün ayakları süper kalıteli ama yükseltme yapmassanız magazin takılıyor ileri veya geri cekmenız gerekiyor 0-100 mt atıslar için ideal


    birde hatsan moderatör var lakin alüminyum malzeme hassas veya unf 1/2 dişlerin sonlandırılması problemli tam oturunca dönük duruyor o yuzden keten dolayıp sıkıyorum namluya o zman delik denk geliyor.(azcık teferruat oldu sanırım ama bilgidir) .


    paylasımlar için tesekkurler herkese saygılar yeni sayfa tasarımımız da hayırlı olsun:thumbup:

    Öncelikle tesekkurler bilgi cok faydalı oldu size bir sorum olacak ; sayın karamurat acaba sf dürbünlerde sabit zoom da yapılan 25 mt sıfırlaması zoom sabit kalmak sartıyla 50 ve 100 mt de yapılan atışlarda paralaks ayarı değişsede yukarıda bahsettiğiniz farklı mildotlardan vurma durumu olusur mu yoksa pellettin mesafeden dolayı yapacağı düşmeye göre mildot değiştirmek yeterlimi?

    namlu yatağı uymaz. birde mod 25 sup. in namlusu şoklu ve güzel bir namludur benim size tavsiyem aynı aileden gelen browning deki gibi fiber bir kurma kolu yapın. ayrıca siz bir şekilde namluyu uzatınca silah locktime sınırına yaklaşacağı için (yaylılarda piston stroke u ile namlu boyu dengeli hesaplanmalıdır.)
    hız belki 50 fps artar ancak isabet azalır.
    mod25 superchargerda isabeti bozan şeylerden biri malesef kızak sistemi
    bu sistem zamanla aşındığı için ( plastik bir yatakta plastik bir diş nekadar aşınmadan durur.) silah gövdesi atış anında geriye hareket ederken enteresan şekilde oynamalar yapıyor. o konuda supertact lar daha istikrarlı

    gerçekten atısları isabetli ama kırmak bi zman sonra acayip zorladığında düşünmüştüm fakat dediğiniz gibi bir uzun aparat ile kırmak daha mantıklı tesekkurler..

    HOBİDAŞ ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE MERHABA ,


    SİZLERLE TARTIŞMAK İSTEDİĞİM ; BENİM MOD 25 SÜPERTACT (4.5 mm) TÜFEK TÜFEĞİMİN NAMLUSUNU YİNE MOD SERİSİ BİR TÜFEK NAMLUSUYLA DEĞİŞTİRSEK UYAR MI ACABA?


    *DEĞİŞTİRME SEBEBİM GERCEKTEN KAS YAPIYORUM KOLUM AĞRI YAPIYOR YAHU X/:huh: ÇOK ZOR KURMAK KISACIK NAMLU UFACIK BIR APARATLA UZATMA YAPMISLAR AMA ZORLUYOR KULLANANLAR BİLİR Kİ TÜFEKLERİ KURARKEN BİLE NE KARAR ZORLANDIĞINI SOYLEYENLER VAR ,ATMADAN DA EDEMİYORUM ,


    *BİRDE İSABET KONUSUNDA DAHA KARARLI VE MENZİLİ DE ARTAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ BU HALİYLE BİLE FPS ARALIĞI 600-700 FPS ARASINDA İZLEDİĞİM VİDEOLARDA FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM SAYGILAR.

    Arkadaşlar bende evanix rex-sniper -snıper x2 modellerine cok takmıs durumdaydım fakat sizlerin yorumları teknık servis yetersizliği yurtdısından parça temını zorluğu satıcılar ile de görüşmelerim vs derken hem güç tetik çekiç konularınıda çözdüm araştırırken oda ayarlanıyormus zaten en güzeli kral pro birde pompa ile giriş yapmayı düşünüyorum bakalım scuba ya da zorlanınca zaten geçeceğimi belirtmissiniz tekrar saolun bılgiler için..önemli olan üstdüzey 8000tl üstü prof bir tüfek olmadıktan sonra durduk yere can sıkmadan hobimizi zevklice yapmak..


    *birde eskişehirde ilgili arkadaşlar varsa tanısıp bilgi ve paylaşımda bulunmak isterim yazarsanız sevinirim.

    Condor geldi gözümün önüne birden resmen uzaktan akrabası olmus aksu av da stokta yok gösteriyor merak da ettim youtube de bir video var sadece

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Hobidaşlar merhaba ben bu evanix rex e fena taktım kafayı hatta elim hemen al butonuna gidip gidip geliyor fakat pyramid sitesinde okuduğum kadarıyla hava tüp hacmi 200cc olduğundan ve regülatör de olmadığından ilk atıstan sonra özelleikle buyuk pelletlerde.357 cal gibi cok güç kaybı olduğunu yazmıslar, bende şayet alet güçlü diye .25 cal alsammı dıyordum ama alıp 2350tl para verip de hevesimin kursağımda kalması beni üzer diye de cesaret de edemedim ne NE YAPMALI DOSTLAR..?Sniper tactical içinde accurcy kotu yazmıslar odaha da kotu yorumları var sesliymıs vs.

    Satan firmayla görüştüm gücü açılıp gönderiliyor fabrika vs gibi birşey soyledi ama kafam karıstı ozman ülke girişinde acıp deniyorlar mı bu malzemeleri anlamadım veya yurtdısından dırek turkıyeye olan mallar 7,5 j a ayarlanıp mı gönderiliyor ki eğer oyle ise içindeki bırtakım techizatla oynamaları gerekir ozman buraya gelince o malzemeleri de değiştirmek gerekir sanırım bilen arkadaşlar bu konu ne dusunur ??

    Arkadaşlar ben de rex e nerak sardım alan bir arkadaş varmıs o arkadas yorum yapsa
    merak ettiğim nokta videolarda bahsedildiği gibi mi birde ulkemize 7,5j a indirgenip mi geliyor bunlar
    hedefi tutturma konusunda ve güç konusun da condor gibi sanırım condor da artık satılmadığına göre bir seçim olabilir mi??
    cevaplarınız benim için onemli pcp sever arkadaşlarım teşekkurler şimdiden alma almamama konusunda suan gidip geliyorum:/