Hasan hocam merhabalar, kullanıcı olarak px5 te memnunmusunuz?
ramonelibo tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hocam iyi çalışmalar diş metrik mi? unf mi? bende huğlu px5 var onun için alabilirim.
-
-
kargo dahil fiyat güncel...
-
Fiyat 9000 güncel...
-
teşekürler hocam.
-
Hatsan airmax 5.5mm lw-rg tüfeğimi satacağım için fabrikaya göderip bakımlarını yaptırdım herhangi bir sıkıntısı
yoktu geldikten sonra birkaç deneme atışı yaptım haricinde kullanmadım lw namlulu regülatörlüdür moderatör takılabilen modelidir, satma sebebim huğlu px5 aldığım için satılıktır, faturası yoktur bende bu site üzerinden aldım (metehan bey) fabrika bakım vs için fatura istemedi benden bakım ücretide istemediler sadece kargo ücreti ödedim yerli malı avantajı. beraberinde plastik çanta, 2 adet şarjör, dolum ucu, 2 kutu pellet, 4x32 dürbün verilecektir istanbul içi görerek alabilirsiniz haricinde eft sonrası kargo yaparım.fiyat 9000tl
Ramazan KAYA
0532 686 8418 -
-
-
-
Enson düzenlenen fuarda airmaxı alıcı gözüyle inceledim güzel şık bir ürün ama işçilik bana göre iyi değil çok düşündüm almadım kral ise önceki puncher modelinin kurma kolunun geride oluşu tüp hacmi gibi eksileri gidermişe benziyor ama yeni ürün ben şahsen yeni ürünlere çok temkinliyim bekleyip sıkıntıları giderilmiş 2.sürümünü tercih ederim. kral bana göre daha avantajlı 1150 gram daha hafif sırf bundan bile tercih edilebilir.