denizvip adlı kullanıcının mesajları

    Uzun mesafede piyasada bulabileceğiniz en isabetli lider model Daystate Air Ranger modelidir.İkinci el için biraz daha koymak gerekebilir.Ama elinizdeki hercules de yabana atılacak bir silah değil.İki ay kısa bir süre,biraz daha tecrübe ve pellet denemeleriyle şans tanımanızı öneririm.Ama bunların ne olursa olsun bir havalı silah olduğunu unutmayın,limitleri bellidir.Şahsen Daystatelere o kadar bütçe ayıracağıma Ata nın yivlisi artı harç bedeliyle gerçek bir silaha sahip olurdum.On atacağıma bir atıp doyuma da ulaşırdım,tercih sizin

    Ata Turqua ya baktım şimdi. Aslında fena değil ama pcplerde ses az. Biraz daha deneme kararı aldım Herculesi. Hercules için (grupman) hangi pellet tavsiye ediliyor bilen var mı?

    Selam arkadaşlar. Ben avcı değilim, canlıya ateş etmiyorum mümkünse. Uzak hedeflere nokta atışı yapmak en hoşuma giden şey. Bu pcp olayı beni çok sardı, hem sesi çıkmıyor hem de yivli olduğu için uzak mesafe gidiyor. Bir forumda Air Arms en iyi isabet oranına sahip dedi birisi. Barska Sniper 10-40x50 GX2 dürbünü de aldım Aksu Av dan, şimdi de artık kaliteli ve isabet oranı en yüksek pcp istiyorum. Bu işte artık profesyonelleşmiş usta arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Son 2 ayda satın alıp kullandığım pcpler şöyle ( Hatsan Hercules- Kral Big Max- Kral Puncher Auto) Hercules çok güçlü ama grupmanını beğenmedim ya da benim acemiliğimden öyle oldu. En zevk aldığım Kral Puncher Auto oldu ama sanki gücü biraz az gibi geldi. Şimdiden teşekkürler. Bu arada aradığımı bulursam, bu az kullanılmış tüfeklerimi ilgilenenlere satacağım.

    Yusuf beyi kaç defa aradım ama daha bir sefer alışveriş yaptım. Yukarıda yazılan bütün pozitif yorumları hak ettiğini düşünüyorum. Büyük bir problem olmadıktan sonra, artık başka yerden alışveriş yapmam. Hayırlı işleri olsun.

    K9 Pet House/ Marmaris