Ahmet44 adlı kullanıcının mesajları

    Merhabalar günleriniz ve geceleriniz ömrünüz bereketli hayırlara vesile olsun.

    Bir türlü silaha sahip olacak ortama sahip olamadığım ve canlıların silahla avlanmasının her zaman adaletsiz olduğuna inandığım için (domuz hariç) havalı silah alıp bu merakımı tatmin etmeye kara verdim .

    Ahmet Kebabcıoğlu Ankara / Yenimahalledeyim. 45 yaşımdayım. Türksatta çalışıyorum.

    Birinci sıradaki hobim Irk Kanarya yetiştiriciliği . Hem hobi hemde spor olarak bu sporlada ilgilenmek bilinçlenmek istiyorum.

    Tüfeğimi almak için acele etmiyorum. Mümkün mertebe okuyup bilinçlenip öyle alacağım.

    Şu anda Diana 460 magnum mod 54 hangisini alacağıma elime almadan karar vermeyecek durumdayım.

    Biraz önce mod 54 ü, avdogadan aldık. Burada taksit imkanı yoktu, ödemeyi işgören av vasıtasıyla yaptım. Teşekkürler

    hayırlı olsun . darısı başıma . 460 ile 54 arasında gidip geliyorum karar veremedim . elime almadanda karar veremeyeceğim anlaşılan

    Nerdeyse nefes almadan okudum bu spora yeni başlayan benim için çok bilgilendirici oldu. HW 77 mi ? 460 Magnummu alsam diye günlerdir okuyorum. Okuduklarımdan sonra bir kaç ay dürbünsüz 50m kadar atışlar ve sonrası için dürbünle devam Diana 460 alacağım.

    Mno kardesım co2 uzmanı olarak arada sana danısayım konuyu acan arkadasın musadesi ile,,Bisiklet ve motorsıklet kullanıyorum bulundugumuz cevrede köpekler gec saatlerde ciddi derece tehlıkelı oldular 3 gun once bisikletı atıp yakındakı kamyonetın kasasına kendımı zor attım yoksa halim yamandı,o an aklıma bır co2 olsa dedim ve sen geldin :)...Şimdi öncelıkle kedı kopek kuş beslerım fazlasıylada merhametlıyımdır çok zorda kalmadıkca can yakmayıda yakanıda sevmem ancak canın yandımıda care yok,öncelıkle gece bır co2 nın patlama sesı kopeklerı dagıtır buna ınanıyorum zaten can yakmak zorunda kalmayız...Kimseye tavsıye etmedıgım co2 ye muhtac olduk sankı,kimbilir bu niyetle alıyolar belkıde,Zoraki ultrayı cepte taşımak ımkansız hadı taşıdın tek atış....Senin tavsıyenle küçük, üst mekanızma oynamayan az hava tuketen,fiyatı çok olmayan sorunsuz demıycem,sorunu az olabılcek,şekil çok önemli değil,önemli olan zorda iş yapsın co2 ler nelerdir

    yeni üyeyim kusura bakmayın. Cebinizde küçük biber gazı bulundurun işe yarar !!!