Saydam adlı kullanıcının mesajları

    4 yıldır Hercules bully kullanicisiyim.. 9 lt scuba tüp, 10*40/56 dürbün ve phantom moderatör kullanıyorum. 200 250 m den kutu kola indiriyorum. 9 lt tüp haydi haydi yetiyor. Moderatör sesi epey kesiyor. Ara aparat ile kolayca takılıp çıkartılabiliyor. Uzun mesafe için kullandığınız dürbün de çok önemli.

    Hocam öncelikle geçmiş olsun. Çin malı dürbüne soğuk suyu tavsiye eden kişi Hatsan mı yoksa Bozkurt av mı?

    Olayın ne şekilde olduğunu tam olarak anlayamadım. Tam olarak anlayalım ki suyu kimin elinden içeceğimize ona göre dikkat edelim.

    Hatsan da.. Bozkurt avda... Her ikisinde de ticaret ahlakı soğuk su içme kalitesinde malesef...

    Aslında faturada da sadece tüfeği koymuşlar ki.. Durbunde sıkıntı oldugunda satın alan kişi birşey iddia edemezsin..

    İstesem gider tüfeği iade etmek istiyorum diyerek tüketici mahkemesine giderim.. Tüfeği iade eder bu sırada da durbunude alın derim.. Böylece bozuk dürbünü iade etmiş olurum...

    Benim üzüldüğüm türk milleti olarak ne zaman iş ahlakını öğreniriz bilemiyorum..

    Üstüne üstlük adamlara dedim ki dürbün benimle alakalı bozulmadı zaten bozuk gelmiş dedim.. Bari yollayayım tamir edin dedim... Durbunlerin tamiri için yedek parça yokmuş...

    Guleyimmi aglayayımmı bilemedim...

    Arkadaşlar geçen haftasonu tüfeği deneme fırsatım oldu .. Genel olarak tatmin edici... 1. kademede ses neredeyse çıkmıyor..

    Tüfekle beraber verdikleri optima dürbün daha kullanmadan bozuldu.. Hatsanı aradım muhatap bulamadım..

    Bozkurt avdan ise dürbün hediye.. Zaten cin malı bi bardak soğuk su iç minvalinde cevap geldi...

    Üstelik dürbün benimle alakalı bir hata üzerine de bozulmuş değil..

    Şaşırdım bu olay üzerine...

    Günaydın arkadaşlar... Hatsan hercules almayı düşünüyordum... Forumdan alan arkadaşların yorumlarını okudum ama genede tüfeği kendim görmek ve incelemek istedim...

    Tüfek büyük çoğunluk forumdaki işi bilen arkadaşların dediği özellikleri taşıyordu.. Bu bana yol gösterdi.. Özellikle agırlıgı uzunluğu ve plastik kalitesini begenmedim... Sonuçta benim için negatif özellikleri fazla geldi ve almaktan vazgeçtim..

    Hercules bully içinde aynı yolu takip edeceğim çünkü bütçem ve 5 yıl içinde başka silaha para ayıramamam dolayısıyla hem kullanışlı, hantallıgıyla beni yormayacak hemde güçlü bir havalı isteğim var..

    İthal tüfekler güzel... Bir daystate bir fx benimde hayalim ama müh. maaşıyla bile o tüfeklere ulaşması lüks...