Oguzhan10 adlı kullanıcının mesajları

    sıfır alicam ama pcp düşünmüyorum tup taşıma derdiyle uğraşmak istemiyorum zaten taşıyacak araçta yok ,koleksiyon silahi derken neyi kastettiniz acaba ,nisan koyup vurma olarak eglencelik düşünüyorum ben bu silahta hafifliği ahşap oluşu ve alt kurma yayı diğerlerle nazaran daha kibar ve kısa oluşu dikkati mi çekti.

    gamo stutzen havalı tüfek hakkında bilgisi olan var mi alınır mı? Şekli olarak dikkati mi çekti, nasıldır stabilmidir tahribat gücü ne kadar nokta atışı yapılabilir mi ?

    Öncelikle herkese merhaba. Ilk defa bir havalı tüfek alicam bu siteye kayıt olmadan önce biraz araştırdım havalı tüfekleri ,öncelikle pcp istemiyorum dolum tüpleriyle uğraşmak zahmetli biraz,bütçem sadece tüfek icin 2000 tl, dürbün aksesuar icin ayriyeten para ayirabilirim kenara, eğer su tüfek daha iyi üstüne biraz koy onu al derseniz onuda değerlendirebilirim. Isteklerime geçecek olursak yabancı marka taraftarayım mesafe olan en fazla 50 80 m arası olur bu mesafelerde cam bir şişe koysam patlaticak kadar kuvvetli olmasını istiyorum,tepmesi biraz olabilir ama bu tepme yüzünden vidaları gevsesin istemem bu yüzden kaliteli bi tüfek arıyorum malzeme kalitesine çok önem veriyorum ve ahşap olmasını isterim aynı zamanda kibar dursun ve cok agir olmasin , diana weicrach air arms gamo bu tufekler icin kaliteli diyorlar sizin de fikirlerinizi bekliyorumibi tüfek öneriniz varsa cevaplarınizi bekliyorum.

    Öncelikle herkese merhaba adım oğuzhan, yaşım 24 balıkesirliyim aranıza yeni katıldım. seviyeli bir site olduğunu fark ettiğim için uye olup sizlerle olmak istedim.iyi günler dilerim