Onder thndr adlı kullanıcının mesajları

    bugun yaklasik 2 kutu pellet tukettim. 25 ve 50 metre Isabet yuzdesi oldukca basarili. Atislarin tamamini ayak kullanmadan yaptim bu arada. Ozellikle 25 m atislarda reg. 1 kademesinde oldikca ekonomik yaklasik 6 sarjor atilabiliyor.

    arkadaslar kimse bu tufegi kullanmadan bence yorumlamasin. Cok basarili, isabeti cok yuksek, guc ayarlamasi var. Isterseniz 3ncu kademede etkileyici bir guc ile ve dogal olarak hava tuketimi fazla olarak, isterseniz orta kisa mesafelerde 1 ya da 2nci kademede ekonomik gaz tuketimi ile kullanmak mumkun. Daha once masa harici atis yapamadigimiz duz hercule modeline gore hem agirlik olarak cok daha hafif hem de kisa dipcik ile omuza yakinlasan agirlik dengesi dagilimi mukemmel olmus. Karbon tup olayi apayri bir yere getirmis gercekten. Agir vs diye tereddut edenler gidip denemeli mutlaka, nerede ise kral puncher ya da hatsan turkbull ile yasattigi agirlik hissiyat olarak ayni.Evet cok hafif bir tufek degil ama kesinlikle ayakta elde desteksiz gayet basarili kullanilabiliyor. Ustelik istenirse durbunsuzde kendi nisangahi ile kullanilabiliyor, ben durbunsuz denemedim.

    herkese merhaba

    Foruma yeni katildim. 42 yasinda Istanbul Kadikoyluyum. Dogada vakit gecirmeyi cok seviyorum, dolayisi ile aticilikta bir parcasi oldu.