acemi adlı kullanıcının mesajları

    Merhaba arkadaşlar,full mildot durbun kullanmıyorsam genelde 30 metre civarında yani silahın maksimum yuksek attıgı mesafede durbunumu max mildota ayarlıyorum boylece tüm mildotlardan maksimum faydalanabiliyorum,dahada kurtarmaz ise zoomu dusuruyorum ama 100 metrelerde rahat kullanabiliyorum.
    Pellet olarak tabiki nerdeyse tartısmasız olanları jsb ve h&n barracuda ama fiyatı cok diyenlerimiz içinse benim denediklerim gamo pro hunter, eskiden baya ucuz olan şuanda fıyatı arttı sanırım crosman ultra magnum ve hollow point tir,bir arkadasımın kral pcp sinde ts18 denemiştim inanamamıstım 30 metrede tum pelletler aynı yerdeydi, zorakimde gamo nun magnum ve match kullanıyorum ama her seri malesef farklı cıkıyor standardı yok. En güzeli aynı silahı kullananların tecrubeleri yada deneyerek sevdiği pelleti bulmak..Saygılar..

    Herkese iyi forumlar,bugun meraklı bi arkadasımızın gönlünü almak için araziye cıktık.Kısa mesafeler kesmeyince gözumuze kestirdiğimiz acık bir yer gorduk fakat rüzgar cok fazlaydı arada asırı artıyordu birde bagajdaki solidleri bulamayınca ümitsizce jsb lerle acaba olurmu dedik ve başladık atışlara,ilk 3-5 atışı sıfırlama için kullandık cunkü vurus noktamız mildotsuz alanda olunca biraz tahmini atışlarla videomuzu cektik..İyi seyirler..

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Hocam Japonlar bile böyle oynayamıyor elinize sağlık :D

    Teşekkürler g;$i



    Arif abi eline, yüreğine, gözüne sağlık. Videolari hayranlıkla takip ediyorum hep. Abi sende değişik kundakli bir at44 vardı onu ne yaptın?
    Bu at44 dede regülatör varmı?
    Görüşmek üzere

    Eyvallah Murat kardesim,ben videoları seviyorum keşke daha cok ve cesitli videolar yayınlansa izlesek.bendeki o at44 ü cocukluk arkasdasım gorunce cok begendi kimseye vermem diyordum ona nasip oldu.Bundada var regulator regulatorsuz zor atık alısınca regülatörsüz tat vermiyor...Saygılar..

    Herkese selamlar, pazar gunumuzü ailecek degerlendirmek istedik yerler çamur,hava serin birazda esintiye rağmen mangalımızı yaktık,karnımızı doyurduk.deredeki suyun ve doğadaki kuşların sesi atış iştahımızı kabartırınca bagajda gozumuze takılan pinpon topu cok cekici geldi ve hedefimiz oldu.Ailecek oldugumuzdan konusmalar için kusura bakmayın hepsini kesmek videoyu cok bozar diye cok kurcalamadım...iyi seyirler....

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Çok başarılı, tebrikler.

    Tesekkürler..



    abi yıne döktürmüşsün

    Sezgin hala bekliyoruz... g;$i



    Sn. "acemi" nickinize hiç yakışmayan bir grupman olmuş bu mesafede :)) Yalnız, hadi bir iki tesadüf bu atışların hepside mi tesadüf, tebrikler.

    Tesekkürler,o mesafede o rüzgarda böyle cıkınca ben bile şasırdım..saygılar..

    Sn. acemi, ben de at44'ümdeki sıkıntı nedeniyle konuyu aratırken derli toplu özetlenmiş olarak yukardaki yanıtınıza ulaştım, operasyonlar hakkında kısaca biraz bilgi verebilirmisiniz?

    Merhabalar sıkıntı tam olarak nedir..

    Sanırım rastlantı oldu bende bukadar beklemiyordum,ama namlunun hangi hızda hangi pelleti sevdiğini bulmak lazım,su anda 835 fps 18 gr jsb ile nerdeyse en iyi uyumda.Regulatorde 135 bar civarı...

    İyi forumlar,mesai cıkışı cocuklarla araziye cıkıp akşam yemeğini temiz havada yiyelim dedik,tüfegimizide aldık fakat hava kapandı ve rüzgarda olunca üşüdük hemen dönelim derken bi beşlik yapayım dedim google dan 155 metre civarı olçtük 5. Pellet acılmiş kızımın parmağının altında kalmış..

    Videolarınızın hemen hepsini izlemişimdir, elinize sağlık hocam severek takip ediyorum.

    Tesekkurler, merak eden arkadaslarımıza faydası olsun diye paylasmaya calısıyorum vakit buldukca,zaman biraz kısıtlı.Aslında yerli tufeklerimiz bunlardan daha iyisini cok rahat yapabilir cok cesit yerine kalite ve dizayna onem versek...Saygılar..



    abi maşallahın var 75 metre kapak için muazam mesafe

    Tesekkurler Buğra, ukalalık olmasın ama 100 metre için gitmiştik :) fakat hava müsade etmedi ufacık esinti bile etkili oluyor uzun mesafede...

    Yeni scopecam aparatımızı denemek için ormanın yolunu tuttuk 100 metre dusunuyorduk fakat atıs alanı ve birazda havanın esintili olmasındak dolayı 75 metreye su sisesi kapaklarımızı dizdik dusuk zoom da biraz zor oldu ama genede cekimlerimizi yayınlayalım dedik.İyi seyirler...

    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    eline sağlık

    Teşekkürler...



    Abi eline sağlık gayet güzel olmuş.

    Tesekkürler yardımı olduysa ne mutlu...



    elinize sağlık çok akıllıca olmuş.


    Ben forumdan su borusundan pcp bekler oldum.bu aralar icatlar süper.

    Teşekkürler,, çok fena güldüm uzun uzun :D ,gercekten yakında elyapımı pcp cıkabilir yeteneği ve tecrübesi olan üstad cok forumda...

    Herkese iyi forumlar,aksam otururken evdeki malzemelerden cep telefonu için bir aparat yapayım dedim,eskisini pimaş borudan yaklasık 5-6 yıl once yapmıştım kocaman fotograf makinası hem agır hem ekranı cok kücüktü.Forumda yapan arkadaslarda vardı sanırım.Oncelikle telefon kılıfı yerine plastık bir kapagı ısıtarak telefona uygun hale getirdik,delikleri matkap ile acıp bir adet meyve suyu sişesini tak-cıkar işlemi icin kullandık.Şişe biraz zayıf ve geniş oldugu için bir adet silikon şişesini içine koyup ısıttık ve hem silikon şişesini daralttık hemde meyvesuyu şişesine oturtup sıkıştırdık taş gibi sağlam oldu,kapağı aparata yapıstırdık kopmasın diye kapak ve aparatı zımba telini ısıtıp birbirine zımbaladık. Telefon cizilmesin diye aparatın içine çift taraflı bant ile ince bez uyguladık. İşlevini kontrol ettikten sonra makyaj yapılabilir.. Görüntü çok net ve hazırlamak 1 dakika sürmüyor canı sıkılıp yapmayı dusunenlere faydası olursa ne mutlu..Fotoğraflar aşağıdadır.....