onur48 adlı kullanıcının mesajları

    sesi kesme de modarator icindeki odalarin sayisi mi, odalarin genişliği mi daha onemli peki? Birde moderator hizi gercekten azaltiyor bunun nedeni de sacma namludan cikarken onundeki hava da rahat cikamadigi icin ters basinc yapiyor. O yuzden belki de odalarin namlu tarafindaki olan oda sacmanin onundeki havanin hepsini yutabilecek kadar genis olsa belki de hizi o kadar etkilemez

    Kaliteli bir moderatör ile atış hızınızın değişeceğini düşünmüyorum.hatta çoğu kullanıcı vuruş yerinin değiştiğini söylese de bu şuana kadar benim başıma gelmedi .Bu tarz bir terslik yaşanıyorsa ya namlunun çap oturtmasında sıkıntı vardır ya da moderatörde.İsabeti iyi yönde etkilediğine şahit oldum diyebilirim bir nevi air stripper görevi görüyor.tercihim tombul büyük olanlar tabiki de .marka belirtmeye pek de gerek yok sanırım pek de bir seçenek yok zaten TR de.Bir DonnyFL Fatboy güzel olabilirdi :)

    hoş geldiniz ,üzülerek söylemek isterim ki uzun bir zaman geçmeden 5,5 zorakiyi satışa koyarsınız. Araştırarak alsaydınız 5,5 yerine 4,5 tavsiye ederlerdi size.5,5 da düşme çok olacak .ekipman olarak da red dot ve moderatör yeterli olacaktır.8 10 metrelerde spoton 4,5 dome ile tek delik yapıyor destekli olarak.

    Arkadaşlar bende mega 5.5 sahibi oldum birşey dikkatimi çekti atış sırasında şarjör kısmından ufak bir hava geliyor arkadaşımda aynı tüfekten var aynı durum ondada mevcut sizce normalmidir ?

    namlu içi oringi değiştireceksin kaçırma sorunu kalmayacak.

    ""Pellet vuruş esnasında 2ye ayrılıyor bb farklı yerden çıkıyor pellet ise vuruş anında bb den ayrılırken takla atıyor extra tahribata yol açıyor"" bu yazdığınız bu pelleti kullanmamanız için yeterli sanırım.TEHLİKELİ.

    jumbo 4,5 kullanıyorum.ana gövde 5,5 .gücü ve çekiç yayını minimuma çekip oldukça yüksek atış sayısına ulaşabilirsiniz.10-50 metre arasında rüzgarsız havada 1 ₺ grupman yapar kendısı 10,34 pellet ile .regülatörlü olsun derseniz throne gen 2 derim.ağır olur derseniz rex.tormenta da güzel pcp .hafif malzeme kalitesi güzel.hiç birine olmaz derseniz de bekleyin biraz daha reximexin yeni modeli çıkıyor META adında.

    Geçen hafta aldığım Zoraki hp 01 ultra 4.5 mm Tabanca ile yaptığım grupmanlar spoton pellet ama pek tatmin etmedi beni sorun pellette mi tabancada mi anlayamadim mengene kullanılarak atış yaptım IMG_20220203_201502.jpg

    4.5 zorakinin böyle grupman yapması imkansız, 8 10 metrelerde tek delik yapar, spotonun 10.34 olanını yada matchi deneyin.

    pcp yi tüple mi yoksa pompa ile mi dolduruyorsunuz 250 bara. bu da önemli.hem güçlü hemde çok atış olmaz maalesef. kralın super duty var 3 tüplü ona bakın ıstersenız.yada çok güçlü bir pcp istiyorsanız kral bigmax x e yönelin ama sadece 6,35 o.tüfeğiniz fabrikaya giderse güç için delikler illahaki genişler .güç demek hava sarfiyatı demek maalesef.

    pcp nın tüp dolum yerındeki korumayı çıkarda öyle dene belki tam oturtamıyorsundur dolum ucunu,oringleri kontrol et, deneyeyım derken kestirmiş olabilirsin oringlerden birini

    Merhabalar birşey danışmak istiyorum sizlere.

    Kral puncher jumbo aldım yeni, silah geldiğinde epey atış yaptım sorun yok, günün sonunda hava 190 bar civarında idi o şekilde kaldırdım 2 gün sonra silahı elime aldığımda hava 100 bar gösteriyordu. Bu durum normal mi yoksa bir sıkıntı var mı. Hava kaçak sesi gelmiyor. Manometre arızalı olabilir mi acaba.

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

    200 barlık bir pcp de epey atış yapıp 190 a indirmişseniz hatanız vardır bir yerde.tahmini olarak kaç atış yaptınız acaba ?

    6.35 yaptıracaksın yani o tamam. İlk pellet yazmışsında ondan ne yaptıracağına karar ver demiştim. Solid yapım işin şimdiden hayırlı olsun kolay gelsin :)