onur48 adlı kullanıcının mesajları

    Saygılar hobidaşlar.kral marka pcplerde çekiç sesini azaltacak bir yöntem var mı acaba.Çekiç yayına bir ekleme , kısaltma vs gibi bir yöntem.o tiz metal sesini az da olsa kısmak istiyorum.

    strelok+ kullanıyorum ben hocam,hafta sonunda 40 50 60 metrelerde programa veri girerek tekrar atış yapayım dediğiniz fps ayarına getirerek.5 6 m/s fazla ölçtüğü aşikar izlediğimiz videolardan.programın verilerine göre hareket edicem atışlarda ve sonrasında 5 m/s ekleyerek atacağım.Bakalım hangi değerlerde isabet kaydedecek pcp miz .Rg 120 bara ayarlı hocam.

    Krono tanıda yardımcı olacaktır, komik olan ise kronom olmasına rağmen şu ana kadar tembellikten np01 de deneme yapmamış olmam. Sizden önce yaparsam verileri paylaşırım.Ama sol taraftan kesin hava kaçağı var bende .

    sy. umtys crono geldi , gücünü biraz düşürmek istemiştim silahın 250 m/s ye ayarladım.genelde 10 atış yaptım 200 bardan başlayarak,ilki 244 245 civarı oluyor diğerleri 249 250 251 arası dolaşıyor .regülatörlü benim breaker. o-ringler değiştikten sonra bir kaçak görünmüyor şuanda.18,13 ile atılan bu değer makul mudur?yükseltme yada düşürme yapmam gerekir mi ?26 graindi de 200 204 arası atıyor.

    Neyice itibarıyla en iyisi fabrikaya geri yollamak.Sn. onur48 değişim sonrası durum nedir

    önceki gelen havayı hissedemedim ama net bir sonuç için crono ölçümü gerekli.aliexpressten sipariş verdiğim cronoyu bekliyorum :) gönderecekler inşallah 2 aya ^^

    escape86 dediğiniz yeri söktüm , vida ve altındaki yayı da çıkardım fakat bilge gibi bir şey cıkmadı.Demek ki o orada kaldığı için çıkartamadım.Zorlamakta istemedim oringi yırtmayayım diye.

    umtys eski iç oringte gözle yıpranma göremedim.tekrardan silikon gres sürüp taktım yerine.

    umtys hocam aevbas abimiz o-ringleri gönderdi bana dış oringte sıkıntı yok ama iç oringi değiştiremedim büyük geldı sanırım bıraz.Çıkarttığım iç oringi geri taktım bende.tekrar deniyeceğim.Bahsettiğiniz ayar yerini ben de sökemedim kolay çıkması gereken bir şey o ama nedense bilmiyorum zorlamakta istemedim açıkcası.

    Sayın Climate1142 puncherın hangi modeli, fiyat nedir, pcp kaç calibre,setin içeriği nedir??

    Hocam kral ekinoks otomatik bir model olması lazım.3 namlu seçenekli kral nemesis (yeni ismi knight).seçiminizi yaparken sizin tercihleriniz önemli.pompa ile mi dolum yapılacak scuba tüp ile mi.Benim gönlüm burada kral nemesise kayar ama 250 bar 500 cc tüp hacmi benim gibi elle dolum yapanları zorlar.flashpup çok hoş rg li olması da bir artı tabiki.airmaxe de flashpupın abisi diyebiliriz sanırım. tüp hacmi büyük,biraz daha ağır.stabil bir pcp videolardan izlediğimiz kadarıyla.Ben olsam nemesisi alır sonra neden bunu aldım dolmuyor lanet diyerek flashpup için iç geçirirdim heralde :) (uzun mesafe ise amaç tabiki nemesis 6,35 )

    [Resim Engellendi: https://i.hizliresim.com/4jak2p.jpg] Selam beyler,kullanmış olduğum kral breakerın(5,5) sanırım namlu iç oringi yıpranmış ve atış sırasında hissedilir ölçüde pellet koyma yerinden hava geliyor. Marmaris sanayisine gittim az önce hidrolik işi ile uğraşan ve oring satan birkaç yer vardı ama maalesef dışta olan oringi bile bulamadım. Çok küçük bunlar dediler. İçi hiç sormadım bile zaten yıpratırım diye ellemedim biz takımı sipariş edicem İnternetten onunla çıkartırım artık.dolum ucuna kullanılanlarla aynı dediler onu da aldık ama daha küçük ve kalın o uç için kullanılanlar. Hobidaşlardan ricam şudur ki bu oringlerden kullanan temin edebilen varsa tam ölçülerinde göndereyim havalesini bana yardımcı olsun bu konuda. Şimdiden teşekkür ederim.

    Aksu av,hilal av, Halil av 3 ünden de alışveriş yaparım ve şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Artıları vardır eksileri yoktur. Hiçbiri ile de alakam yok hepsi yaşadığım yere göre fezada :)

    QE namlu ceketini söküp normal olarak kullanabilirsiniz.İster moderatör ister air striper satabilirsiniz.Bir videosu vardı bulunca paylaşayım.



    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Genc07 Türkiye dışında satılan hatsan ve kral pcpleri buradaki kadar ucuz değil. umtys hocam dediğiniz çok doğru herşey aynı kundak değiştir sat. Taklit yerine arge ye önem verilse belki biryerlere varılabilinir. Büyük markalarda bizdeki kadar silah çeşitliliği yoktur herhalde ?

    Jsb 18.13 tartışılmaz zaten. Pellet çantamda jsb(18,13)/spoton (18,13)/spoton solid 26 gr/gamo ts22/gamo pro Hunter /crossman/h&n baracuda Hunter +crow magnum vs vs birçok pellet var ama genelde jsb yada spoton u kullanıyorum. Spotonda arada ezik yada kenarı hatalı kesikler oluyor. Ezikleri içki karıştırıları var ucu yuvarlak pelletin eteğini düzeltecek şekilde. Eteğe az baskı yapıp düzeltiyorum o şekil gayet başarılı fiyatına göre ama kesik olanlara yapacak birşey yok :) birileri solid yapmak için döküm yapsada ezik çürükleri attığımız yerde kalanları dönüştürebilsek yeni solidlere