onur48 adlı kullanıcının mesajları

    Hercules ceketli namluya sahip, ucundaki kapağı çıkar, alacağın aparatın çift tarafıda erkek, bir ucu pcp nin namluya diğer ucu moderatörün ucuna. Aklında olsun hiç herşey değildir. Attığını vurmak daha zevkli ?

    Aparatı satılıyor sitelerde hocam, hatsan hercules moderatör aparatı diye arat. Ama 6.35 bir pcp arıyorsan ve Türk olsun diyorsan Huğlu efectoya bir bak, rg ve lw namlu vardı yanlış hatırlamıyorsam. Birde kral nemesis (4.5\5.5\6.35) 3 adet namlu ile geliyor. Kullananlar memnun görüldüğü kadarıyla 6.35 den.

    3 faklı kalibrenin namlunun standart olarak gelmesi çok büyük avantaj.

    aynen hocam ama namlu değiştirdikçe hava ayarı 6,35 e göre yapıldığı için 4,5 ve 5,5u savuracaktır oldukça düşük ayarda atmak gerekecek 4,5 ve 5,5 u. Silah sök çıkar oyna olayını sevenler için paha biçilmez bir ürün olmuş düşüncesindeyim.

    Dürbün işini ne yaptınız hocam,bende vector almayı düşünüyorum ama karar veremedim açıkcası. 4-16 yada 6-24 sff

    Kral arms firmasını puncher tüfekle ilgi olarak direkt arayabilirmiyim yoksa illa aldığımız bayii üzerinden mi ulaşmamız gerekiyor bilgi verebilecek tecrübe etmiş birisi yardım ederse sevinirim..

    Boşuna insanları telefonda yormaktan nefret ederim adrese teslim iş yapmak lazım :)

    fabrikayı ara sıkıntını ilet garanti altındaysa şu kargo ile kargola derler ama bu aralar silahları kargoya almıyorlar sanırım.bu sıkıntıyı da aldıgın bayii yakınsa onun aracılığı ıle göndererek halledersın.

    iyi günler dostum,ben kral puncher breaker 280 cc hacimli pcpmi el pompası ile yapıyorum. Benim için önemli olan 120 nin altına düşürmemek barı.65 kiloyum fazla ağır biri değilim ama yöntemini bilirsen sıkıntı yaşamazsın.4 5 dk nı almaz 200e çıkarmak.pompanın ısınmasına izin verme ısınırsa az bekle soğusun.

    Kral pouncher maxi 5.5 havalı tüfeğim için ali expresden dürbün aldim gümrüğe takıldı alamadım. Dün gittim gümrükte nekadar ugrassamda vermediler emniyet genel müdürlüğüne yazı yazıp izin çıkartmak gerekiyordu bende geri gönderdim. Hangi ürünü tavsiye edersiniz. 1300 tl ye kadar alabilirim

    1500 Tl ye youtubeden takip etiğim biri discovery hı 4x14-44 ffp dürbün satıyordu.özelden atayım videosunu bak istersen bi.

    Ameliyat olmam nedeniyle deneme atışları haricinde kullanma fırsatı bulamadığım FX ROYAL 400 tüfek Hawke Varmint 25 SF 6-24 *44 dürbün ve

    6 lt Scuba 300 bar+dolum aparatı nı satmak istiyorum. İlgilenenler özelden mesaj atabilir.

    Fiyat belirtir misiniz acaba ?????

    Daha once hatsan 150 torpedo vortex 5.5 kullandim.pcp tufek almayi dusunuyorum.hatsan mi kral mi almaliyim.hafif tufek dusunuyorum.tavsiyeleriniz nelerdir ?

    Dostum tavsiye almak için biraz daha açman gerekiyor bence , kaç metreye atacaksın,penetrasyon mu güç mü istiyorsun,scuba mı pompa mı kullanacaksın dolum için,kaç stabil atış olacak alacağın pcp de (tüp büyüklüğü, ???cc)hatsanın pcp leri ağır oluyor genelde hatsan flash hariç,kralın pcp leride orta derece hafif denebilir.

    Bu ürün bende mevcut.Bozkurt Av'dan ürün gelir gelmez satın aldım.Oldukça pratik hafif olması ve tüpü zorlamadan sağlıklı dolum yapması sebebi ile tercih ettim.Flash tüfeğimi doldururken bi sigara yaktım ve sigaranın yarısındayken 200 barı geçmeye başlamıştı :) Ürünün içerisindeki piston muazzam bir güç üretiyor ve bu sebeple biraz ses yapması normal.

    güle güle kullanın ustam 165 cc tüpü patlatmasanız bali :)

    Merhaba,

    Fethiye/Muğla’dan selamlar, hatsan at44 var araştırmadan almıştım ,kamuflaj rengi hoşuma gitmişti. Birde satıcı almışken tüplü al şöyle güçlü böyle güzel derken şimdi pcp olduğunu öğrendiğim 5.5 havalıya sahip oldum. Bir kutu pellet bitirmeden koydum bir kenara uzun zamandır elim varmıyordu, Tüp bitmiş , peletler biryerlerde alıp koymuşum, Optima 3-9x32 dürbün...o ring değişimi temizlik bakım derken kendimi yine bu hobinin içinde buldum.

    Toparlıyorum

    Bu arada bir kırma havalı envantere katıp devam etmek düşüncesindeyim.

    Hoş geldin toprağım :)Ben de Marmaris.Soracağın şeyler olursa her zaman yardımcı olurum.

    scuba kullanmıyorum hocam ben ama ufak 3,1 lt kullandığım pompa ile dolan alıcam birtane yanımda dursun acil hava dolumu gerekebilir gibisine.puncher breaker rahat rahat 3 5 dk da doluyor zorlanmadan. boyum 1,85 kilomda 65 zayıf biriyim yanı :) ama 1ilk kullandıgım günden buyana zorlanmadım hiç pompayı kullanırken.scubaya dolumuna para verip durmak bana göre değil.yılda 1 kere bakıma gönderırım izmire hatsana pompayı 30 40 lira kargo parası öderim.hava basarkende ısınınca pompa az beklerim tekrar basarım olur biter :)

    Hatsan flash 165 cc tüpe sahip, rg yok pcp de ayrıca, illahaki hatsan diyorsan airmaxe bir bak derim rg li modeline. Ama kralın pcp leri rg li gibi olmasada yeterince stabil atar. Puncher breaker kullanıyorum ben ufak ama 280cc tüplü ve rg li kendisi. RangeFinder ve strelok + ile çok eğlenceli atışlar yapılabiliyorum. Bir AA ya da FX değil ama yeterli şimdilik.

    6 litre 300 bar ve mutlak CARBON FİBER Tüp alın...Neden karbon fıber: Hafıftır tasıması kolaydır,,Satma durumunda 2. elı hızlıdır,Celikten uzak durun...


    Dolum yerı bulamadınız veya 50 tl dolum parası ekonomık gelmıyorsakı olabılır pcp pompa kendın pişir kendın ye ıcın ıdealdir ve sporda yaptırır


    Ben 230 barlık 3.1 lıtre fıber tupumu pompamla doldurup kullanıyorum bu çok kısının hakedebılecegı iş degıl,siz pompa ıle 500 cc tufegımın tupunu dolduracagım uzerıne hedefleyın kendınızıki bu orta güce sahip herkezin yapabılecegı ıstır

    hocam ben de pompa ile dolduruyorum.Tüpü doldurmak için nasıl bir düzenek kullanıyorsunuz acaba.

    tüp dolum bir yana yazın rizede istediğim pelleti bile bulamadım.

    Aksu av yada hilal avdan güven içerisinde alışverişinizi yapabilirsiniz İnternet üzerinden. Marmaris ve Muğla da birçok av bayisi var ben bu 2 siteden yapmayı tercih ediyorum alışverişimi. Maxel635 arkadaşımız da aynı yerlerden yapman mümkün tüp dolum işini. Ben tüp dolumuna para vermek istemediğimden pompa ile hallediyorum işimi, Puncher breaker kolay doluyor :) az da hava harcıyor.