barisabik adlı kullanıcının mesajları

    Tüfeği alalı 3-4 ay oldu daha 5-6 paket attım servis ile görüşmemde standart dediler ama yinede isterseniz gönderin bakalım dediler eğer güç arttırımının bir yolu var ise servis ile uğraşmak istemiyorum. Bar basıncı genelde 200 civarında atıyorum fps ölçümümde bu civardaydı. at 44 ile güç ayarını nasıl yaptınız süper novada da yapılması mümkün mü acaba.

    arkadaşlar merhaba hatsan süper nova 5,5 mm kullanıyorum jsb 18,13 grain pelleti 700-750 fps de atıyor bu tüfekte güç arttırımı yapılabilir mi? bilgisi ve tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olur şimdiden teşekkürler.

    Teşekkürler bilgiler için. Güç arttırımı uygun mudur acaba biraz araştırdım ama pek bir bilgi bulamadım, kundağın altında iç tarafta bir vidanın olduğunu ve onu biraz açınca gücü arttırabileceğini söylemişlerdi. birad da olsa arttırmak isterim 800-900 fps olsa daha iyi olur diye düşünüyorum.

    merhaba adım barış adana'da ikamet ediyorum süper nova kullanıyorum aranıza yeni katıldım. Süper nova da tecrübesi olan arkadaşlar varsa görüşmek isterim.